Putovanje Vlakom | Venice Simplon-Orient-Express

Kategorija :
Odredište :
Putovanje Vlakom
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Venice Simplon-Orient-Express


na upit


Rezerviraj


Općenito

2 dana / 1 noć npr. od Venecije do Londona. Putovanje kroz Europu. Luksuzni vlak smatra se aristokratom među vlakovima - i postoji već stoljećima. Jedinstveno iskustvo, gdje je put već cilj. Najpoznatije ličnosti prošlog stoljeća putovale su Orient Expressom i bile očarane. Danas su putovanja, uglavnom sredinom Europe, poput prekrasnog putovanja u prošlost - više od jednog stoljeća izvrsni standardi nikada nisu ugroženi. Kad vlak stigne i uniformirani vođe dočekaju, gosti osjećaju da kreću na put koji nikad neće zaboraviti. Sjednite i prepustite se vremenu ekskluzivnog putovanja.

Sadržaji

VENICE - PARIZ - LONDON
Polazak iz Venecije u 11 sati. Dolazak u Innsbruck planiran je za kasno popodne. Drugi dan do Buchsa odvest će vas u Pariz. Nastavak preko Calais Ville s naknadnim autobusnim transferom kroz kanalski tunel do Folkstonea. Dolazak u London predviđen je oko 17:30 sati.

LONDON - PARIS - VENICE
Polazak je u London u 10.45 sati. Preko Folkstonea s naknadnim autobusnim transferom kroz kanalski tunel do Calais Ville. Uveče je planiran dolazak u Pariz, Gare de l'Est. Drugi dan kreće se preko Buchsa / Innsbrucka do Venecije. Dolazak je planiran oko 18 sati.

 LONDON - BERLIN
Polazak sa stanice London Victoria u 11:00 sati. Polazak u Pariz - Gare de l´Est planiran je za kasne večernje sate. Nakon prenoćišta, u Berlin ćete stići oko 18,30 sati.

BERLIN - LONDON
Polazak je u 11 sati u Berlinu. Drugog dana polazak u Pariz odvija se u 8.30 sati. U London treba stići u 17:30.

PRAG - PARIZ - LONDON
Polazak iz Praga u 14:00. Pariz, Gare de l'Est dolazi preko noći ujutro. Drugi dan preko Calais Ville, nakon čega slijedi autobusni transfer kroz kanalski tunel do Folkstonea. Dolazak u London predviđen je oko 17:30 sati.

 VENICE - BEČ - BUDIMPEŠTA
Polazak iz Venecije u 17.45 sati Drugi dan do Beča odvest će vas u Budimpeštu. Dolazak u Budimpeštu predviđen je oko 15 sati.

 BUDIMPEŠTA - BEČ - PARIZ - LONDON
Polazak je u Budimpeštu u 9 sati. Dolazak u Beč planiran je za podne. U Pariz se stiže drugi dan ujutro. Via Calais Ville s naknadnim autobusnim transferom kroz kanalski tunel do Folkstonea. Dolazak u London predviđen je oko 17:30 sati.

Ponuda

Očekuju vas sjajno drvo, polirani mjed, mekani ručnici i svježi kreveti. Udobni pretinci, poput šanka i 3 izvrsna restorana, nude prekrasan pogled na krajolike koji prolaze. Vagoni datiraju iz 1920-ih i 1930-ih i s ljubavlju su obnovljeni kako bi oživjeli jednu od najljepših vrsta putovanja. Tijekom dana dvostruki pretinci pretvaraju se u dnevni pretinac s kaučem, stolom za noge, malim stolom i mogućnostima za kupanje. Navečer, upravitelj kabine pretvara vaš odjeljak u ugodan odjeljak za spavanje s udobnim krevetima na kat. Osim najkvalitetnije posteljine, srebra i teškog kristala, francuski kuhari, pažljivo uslužno osoblje, očekuju vas sa izvrsnim obrocima u veličanstvenom restoranskom vagonu. Vinska karta nadahnut će vas izvrsnim vinima. I prije ili nakon večere, ekskluzivni vagon sa barom poziva vas na ukusna pića sa svojom atmosferom koja privlači. Uživajte i u šarmu ovog sjajnog vlaka!

Venice Simplon-Orient-Express