Putovanje Vlakom | Rovos Rail-The Pride of Africa-Pretoria-Victoria Falls

Kategorija :
Odredište :
Putovanje Vlakom
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Rovos Rail-The Pride of Africa-Pretoria-Victoria Falls


od 10.982 kn


Rezerviraj


Općenito

Od 1399 eura po osobi u dvokrevetnoj sobi. Rovos Rail- luksuz na željeznici od Pretorije /do Viktorijihin slapova. Putovanje 4 dana / 3 noći od Pretorije /do Viktorijinih slapova. Bez promjene Hotel –a. Na raspolaganju je 8 ruta. Rovos Rail mnogi smatraju najluksuznijim vlakom na svijetu. Kao u stara vremena, lokomotive imaju isti stil. Sa 21 vagona "Ponos Afrike"putuje kroz prekrasan krajolik Južne Afrike. Vagoni iz 30-ih godina su obnovljena i nude sav komfor današnjice.

Prehrana

Puni pansion i piće uključeno.

Sadržaji

Put i vrijeme putovanja: Pretoria - Victoria Falls 4 dana / 3 noći.

-Dan 1: Pretoria – Mafikeng: Polazak iz Rail Park Stanice Rovos Capital u Pretoriji oko 9:30. Dok će se ukusni ručak posluživati u vagonu, vlak će prolaziti pored Johannesburga pored Goldfields-a sa svojim dinama na sjeveru. Za večeru stižete u Mafikeng i prelazite granicu u Bocvani. Otprilike 391 km (L, D). 

-Dan 2: Mafikeng – Mpopoma: Tijekom vašeg ležernog doručka vlak će prolaziti kroz glavni grad Bocvane, Gaborone. Uživajte u ručku i tradicionalnom "Teatime-u" na brodu dok ste u razgovoru s drugim putnicima. Na putu do Plumtree možete uzeti svoju večeru. Prelazite granicu u Zimbabve-u i zadržavate se preko noći u Mpopoma-i. Otprilike 735 km (B, L, D).

-Dan 3: Mpopoma - Thompson Junction: Nakon doručka vlak napušta Mpopoma-u. Za ručak ćete proći najduži vlakovni put Afrike koji je dug 114 km. U 15:00 dolazak u Kennedy i polazak u uzbudljivu vožnju na kojoj će te promatrati divlje životinje u safari vozilima. Za večeru ste natrag na vlaku koji se zaustavlja tijekom noći u Thompson Junction-u. Otprilike 344 km (B, L, D).

-Dan 4: Thompson Junction – Viktorijini Slapovi: Vaš posljednji dan u Vlaku. Doručak se poslužuje do 9:30. Oko 10 sati možete doći do kolodvora Victoria Falls. Kraj vožnje. Otprilike 120 km (F).

Rovos Rail-The Pride of Africa-Pretoria-Victoria Falls