Putovanje Vlakom | Rovos Rail-The Pride of Africa-Capetown-Pretoria

Kategorija :
Odredište :
Putovanje Vlakom
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Rovos Rail-The Pride of Africa-Capetown-Pretoria


od 8.392 kn


Rezerviraj


Općenito

Prednost: Bez promjene hotela. Na raspolaganju 8 ruta. Od 1.069 eura po osobi u dvokrevetnoj sobi. Rovos željeznica – luksuz na tračnicama - od Cape Town-a do Pretorije Tura 3 dana / 2 noći od Cape Town-a do Pretorije Rovos Rail mnogi smatraju najluksuznijim vlakom na svijetu. Kao u stara vremena, lokomotive koje su do 21. željezničke nostalgije "Pride of Africa" kroz prekrasan krajolik Južne Afrike vozile, jure.Vagoni iz 30-ih su sa ljubavlju obnovljeni i nude svu udobnost današnjice.

Prehrana

Puni pansion i piće uključeno.

Sadržaji

-Dan 1: Cape Town - Matjiesfontein Rovos Rail napušta Cape Town u 11 sati. Krećete u unutrašnjost kroz predivno područje Winelands i uživate u ukusnom ručku oko 13 sati, u restoran-vagonu. Popodnevni čaj poslužuje se u udobnom dnevnom boravku i u vagonu za promatranje. U večernjim satima dolazite u Matjiesfontein i istražujete povijesnu jezgru grada. Tada se vraćate natrag u vlak na večeru. Otprilike 626 km (L, D).

-Dan 2: Matjiesfontein - Kimberley Doručak i ručak se poslužuje na vlak. U popodnevnim satima dolazite u Kimberley. Sve se tu vrti oko bivšeg rudnika dijamanata. Posjetiti ćete grad, muzej rudarstva dijamanta i divovski "Big Hole", otvoreni rudnik dijamanata. Za popodnevni čaj se vraćate na vlak i nastavljate putovanje. Otprilike 723 km (B, L, D).

-Dan 3: Kimberley - Pretoria Uživajte stilski u svojem posljednjem doručku dok vlak putuje kroz Krugersdorp, dine Goldfields i Johannesburg prema Pretoria-i. Dolazak u Rovos Željeznički kolodvor Capital Park oko 12 sati. Kraj vožnje. Otprilike 239 km (F)

Rovos Rail-The Pride of Africa-Capetown-Pretoria