Putovanje Vlakom | Maharajas' Express-Indijska Panorama

Kategorija :
Odredište :
Putovanje Vlakom
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Maharajas' Express-Indijska Panorama


od 41.738 kn


Rezerviraj


Općenito

Maharajas' Express, Indija – jedinstvena vožnja. Buđenje u Indijskoj kulturnoj baštini u udobnosti najfinijih luksuznih vlakova na svijetu je specijalitet Maharajas' Expressa. Ekspresno prethodno iskustvo vlakova Maharaje pomaže da se posebno osjećate. Život u vlaku je kao kraljevstvo, tijekom putovanja uzduž i poprijeko nevjerojatne Indije. Doživjeti ćete fantaziju-priču o proteklom razdoblju kako ćete ići u sređene kabine i uživati u finoj kuhinji u luksuzu od pet zvjezdica. Spremite se na putovanje vlakom Maharaja Express-a po Indiji kroz njenu slavnu, konstantno promijenjivu povijest. Pravilno imenovan kao Indian Orient Express Europe, Maharajas Express je " Vlak prve linije luksuza na svijetu" na World Travel Awards-u koji se održava se već nekoliko godina za redom u 2012.2013 i 2014.

Sobe

-Maharajas 'Express Presidential Suite - palača na kotačima/tračnicama . Maharajas Express, vlak koji redefinira bogatstvo i udobnost. Nudi spoj sjaja prošlih indijskih kneževskih doba i iskustva međunarodnim standardima današnjeg velikodušnog života. Stilski unutrašnjost kabine Presidential Suite-a ima 136.5504 metara i Suite je jedan od svoje vrste među međunarodnim vlakovima. Moderni dekor i topao ambijent vas dovode do krila finog života. Predsjednički apartman je pod nazivom 'Navratana' (devet dragulja), a sastoji se od velikog dnevnog boravka, master dvokrevetne spavaće sobe, spavaća soba s dva ležaja. WC koji je vezan za master spavaću sobu ima kadu. Tema Predsjedničkog apartmana je lotus. Gosti na brodu imaju ekskluzivno dostupnog osobnog slugu. Gostima Suite-a se nudi ekskluzivni vodič, koji poznaje strane jezike, kao i luksuzni automobil za voežnje. Prostor Kabine: 136.5504 m Prtljažni prostor ispod kreveta,TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD, LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan, ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera,tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtači, papuče, sušilo za kosu (ventilator ),izbor toaletnih produkata.

-Maharajas 'Express Suite - 67.05600 metara veliki apartmani u Maharajas Express redefiniraju luksuz. Vlakovi sa apartmanima su jednostavno imenovani nakon značajnih dragulja Heera (dijamant) * Neelam (Plavi safir). Sva 4 apartmana imaju po dva ležaja i velike slikovite prozore, tako da uvijek možete upijati ljepotu i kulturu Indije. Suite sobe su opremljene dodatnim značajkama kao što su besplatan minibar i kada. Gosti imaju ekskluzivnog osobnog slugu na raspolaganju, da se brine o njihovim potrebama. Suite gostima se nudi ekskluzivni vodič, koji poznaje strane jezike, kao i luksuzni automobil za vožnje. CCTV kamere, detektori dima, vrata sa RFID bravama i na raspolaganju bolničari koji se nude za svaki slučaj. U Maharajas Expressu vam želimo osigurati jedinstveni doživljaj putovanja. Prostor kabine: 67.05600 metara. Prtljažni prostor ispod kreveta,TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera, tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtači, papuče, sušilo za kosu (ventilator), Izbor toaletnih produkata.

 -Maharajas 'Express Junior Suite: Junior Suite odjeljci su ime dobili po značajnim draguljima Moti (biser), Panna (Emerald), Manik (Rubin), Gomed (Hessonite), Moonga (Coral) i Pukhraj (Sapphire). Odjeljci očaravaju neusporedivim bogatstvom, što dovodi do ukupnog iskustva koje će se dugo pamtiti. Postoji 18 junior apartmana, od kojih 12 imaju dva kreveta i ostalih šest bračni krevet. Svi apartmani imaju velike slikovite prozore sa predivnim pogledom na prolazni krajolik. Svi vagoni su opremljeni s mogućnošću individualne regulacije zraka i vrlo modernim mogućnostima kao što su Live TV, DVD player, LCD TV, Wi-Fi internet. Malo skladište ima u svakom odjeljku vlaka te pored skladišta je sluga na usluzi za personaliziranu uslugu tijekom cijelog dana. Nude se CCTV kamere, detektor dima, vrata sa RFID bravom i danonoćni bolničari koji se mogu dobiti za svaki slučaj. U Maharajas Express-u vam želimo osigurati jedinstveni doživljaj putovanja. Područje Kabina: 45.72000 m Prtljažni prostor ispod kreveta, TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera, tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtač , papuče, sušilo za kosu (ventilator), izbor toaletnih produkata.

-Maharajas' Express-Luxus Cabin : Luksuzne kabine Maharajas Express-a su ime dobile po dragom kamenju kao što su Achat, Firoza (tirkiz), Ametist, Akvamarin i Blutjaspis. Kabine teku elegancijom i udobnosću svjetske klase i u stilu. Kabine nisu ništa manje slavne od nekadašnjeg Maharajas-a. Maharajas Express sastoji se od 20 luksuznih kabina od kojih su 5 dvokrevetne, a ostale su s dva kreveta. Unutarnji zidovi su lijepo obloženi i ukrašeni raskošnim ukrasima. Svaka kabina je klimatizirana, sa tuš-prostorom, umivaonikom i WC-om; i ima velike prozore za pogledom na vanjski krajolik. Sadržaji uključuju 24-satnu uslugu parkiranja, osiguranu pravovremenu uslugu tijekom cijelog putovanja. Druga avantgardna svojstva su komplementarni Wi-Fi internet, međunarodno izravno biranje-telefonska usluga, DVD player, LCD zaslon, live TV, ormar, osobni sef i kontrolirani klima uređaj za kabinu. Prostor kabine: 34.13760 m Prtljažni prostor ispod kreveta, TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera, tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtači, papuče, sušilo za kosu (ventilator), izbor toaletnih produkata.

Sadržaji

TRAJANJE: 8 dana Sezona: od listopada do travnja
UDALJENOST: Delhi - Lucknow ( otprilike 2307 km)
Ruta putovanja: Delhi - Jaipur - Ranthambore - Fatehpur Sikri - Agra - Gwalior - Orchha - Khajuraho - Varanasi - Lucknow – Delhi
Više o mističnoj monarhiji i zaleđu.
Putovanje koje vam omogućuje da doživite mnogo zanimljivosti od raznih tapiserija indijske zemlje. Pripremite se za tornado iskustava Svetog Gangesa u svetom gradu Varanasi, ljepotu Taj Mahal-a, senzualnost Svjetske baštine Khajuraho. Skupite svoju snagu u Royal Flush-u u Lucknow-u. Zavolit ćete grad Nawabs a srce će vam trčati s očima prema veličanstvenom tigru u zaleđu Nacionalnog parka Ranthambore.

ITINERAR

-1. dan - Delhi
20:45 Dobrodošlica i registracija, formalnosti u Delhiju Safdarjung željezničkom kolodvoru
21:30 Večera u vlaku
22:30 Maharajas putuje u Jaipur

-2. dan - Jaipur
08:00 Doručak u vlaku
09:50 Dolazak u Jaipur
10:00 Posjeta Amber Tvrđavi
12:30 Polo utakmica sa slonovima nakon čega slijedi ručak u Gradskoj palači. Poslije ručka je posjeta Sawai Mansingh II muzeju u Gradskoj palači.
16:00 povratak u Maharajas Express ili možete izabrati među izbornim aktivnostima: Spa uslugu u hotelu s pet zvjezdica ili privatna shopping tura ili igranje golf-a u Rambagh Golf klub-u ili posjeta Jantar Mantar (opservatorij), Hawa Mahal i Birla hram. Na putu od Amber Tvrđave, imate priliku posjetiti lokalni centar za brušenje i rezanje dragog i poludragog kamenja.
20:00 Večera u vlaku.
21:30 Maharajas Express putuje u Sawai Madhopur (Ranthambore).

-Dan 3 - Ranthambore - Fatehpur Sikri
06:30 Safari vožnja u Nacionalnom parku Ranthambore
09:30 Povratak u udobnost Maharaja Express-a
10:15 Opušteni ručak u vlaku dok vlak putuje za Fatehpur Sikri
14:30 Dolazak u Fatehpur Sikri
15:15 Posjet napuštenom Mughalskom gradu Fatehpur Sikri
1800 Povratak u udobnost Maharaja Expressa
20:00 Večera u vlaku.

-4. dan - Agra - Gwalior
07:00 Dolazak u Agra-u. Nastavak vožnje prema Taj Mahalu.
09:45 Šampanjac-Doručak u Taj Khema-u.
10:45 Povratak u udobnost Maharajas Express-a. Na putu imate priliku vidjeti mramorne radove Pietra Dura.
12:00 Maharajas odlazi u Gwalior.
12:30 Ručak u vlaku.
14:15 Posjeta Gwalior Tvrđavi, Saas Bahu Hramu i Jain špiljskoj skulpturi ili se možete odlučiti za Spa uslugu u hotelu Ushom Kiran Palace.
18:00 Posjeta Jai Vilas Palace Muzeju
19:30 Popodnevni čaj u Jai Vilas Palace Muzeju
21:00 Povratak u udobnost Maharaja Express-a.

-Dan 5 - Orchha - Khajuraho
07:30 Doručak u vlaku dok uživate u krajoliku.
13:00 Ručak u vlaku.
15:00 Dolazak u Khajuraho i posjeta Khajuraho hramu.
18:00 Nastavak vožnje prema Kandariya Shilpgram kako bi se uživalo u spektaklu indijskih plesova ili možete koristiti spa usluge u hotelu.
20:15 Povratak u udobnost Maharajas Express-a. Večera u vlaku.
20:45 Maharajas Express odlazi u Varanasi.

-Dan 6 - Varanasi
08:00 Doručak u vlaku
12:00 Dolazak u Varanasi
12:30 Posjeta tvornici svile
13:30 Ručak u Taj Gatway Hotelu
14:30 Posjeta Sarnath Ruševini i Muzeju
17:30 Vožnja brodom na Gangesu kako bi se doživjela „Aarti Večer“
20:00 Povratak u udobnost Maharajas Express-a
23:00 Maharajas Express putuje za Lucknow

-Dan 7 - Lucknow
07:00 Doručak u vlaku
08:00 Dolazak na Utretia Stanicu
08:15 Nastavak vožnje prema Lucknow, Bara Imambara, Chota Imambara, Rumi Darwaza i Residency gdje će se odraditi i posjeta
13:00 Povratak u udobnost Maharajas Express-a za ručak. Na putu prema lokalnom dućanu za „Chikankari“, poznati Vez-Oblik rođen u Lucknow-u.
17:15 "Indijska Večer" uz večeru u rezidenciji kralja Jehangirabad.
21:00 Povratak u udobnost Maharajas Express-a.
21:15 Maharajas Express odlazi u Delhi.
 
-8. dan - Delhi
07:15 Doručak u vlaku
08:30 Vaše putovanje završava. Izlazak iz Maharajas Express-a.

Maharajas' Express-Indijska Panorama