Putovanje Vlakom | Maharajas' Express-Dragulji iz Indije

Kategorija :
Odredište :
Putovanje Vlakom
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Maharajas' Express-Dragulji iz Indije


od 26.872 kn


Rezerviraj


Općenito

Maharajas' Express, Indija – jedinstvena vožnja. Buđenje u Indijskoj kulturnoj baštini u udobnosti najfinijih luksuznih vlakova na svijetu je specijalitet Maharajas' Expressa. Ekspresno prethodno iskustvo vlakova Maharaje pomaže da se posebno osjećate. Život u vlaku je kao kraljevstvo, tijekom putovanja uzduž i poprijeko nevjerojatne Indije. Doživjeti ćete fantaziju-priču o proteklom razdoblju kako ćete ići u sređene kabine i uživati u finoj kuhinji u luksuzu od pet zvjezdica. Spremite se na putovanje vlakom Maharaja Express-a po Indiji kroz njenu slavnu, konstantno promijenjivu povijest. Pravilno imenovan kao Indian Orient Express Europe, Maharajas Express je " Vlak prve linije luksuza na svijetu" na World Travel Awards-u koji se održava se već nekoliko godina za redom u 2012.2013 i 2014.

Sobe

-Maharajas 'Express Presidential Suite - palača na kotačima/tračnicama .
Maharajas Express, vlak koji redefinira bogatstvo i udobnost. Nudi spoj sjaja prošlih indijskih kneževskih doba i iskustva međunarodnim standardima današnjeg velikodušnog života. Stilski unutrašnjost kabine Presidential Suite-a ima 136.5504 metara i Suite je jedan od svoje vrste među međunarodnim vlakovima. Moderni dekor i topao ambijent vas dovode do krila finog života. Predsjednički apartman je pod nazivom 'Navratana' (devet dragulja), a sastoji se od velikog dnevnog boravka, master dvokrevetne spavaće sobe, spavaća soba s dva ležaja. WC koji je vezan za master spavaću sobu ima kadu. Tema Predsjedničkog apartmana je lotus. Gosti na brodu imaju ekskluzivno dostupnog osobnog slugu. Gostima Suite-a se nudi ekskluzivni vodič, koji poznaje strane jezike, kao i luksuzni automobil za voežnje. Prostor Kabine: 136.5504 m Prtljažni prostor ispod kreveta,TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD, LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan, ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera,tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtači, papuče, sušilo za kosu (ventilator ),izbor toaletnih produkata.

-Maharajas 'Express Suite - 67.05600 metara veliki apartmani u Maharajas Express redefiniraju luksuz.
Vlakovi sa apartmanima su jednostavno imenovani nakon značajnih dragulja Heera (dijamant) * Neelam (Plavi safir). Sva 4 apartmana imaju po dva ležaja i velike slikovite prozore, tako da uvijek možete upijati ljepotu i kulturu Indije. Suite sobe su opremljene dodatnim značajkama kao što su besplatan minibar i kada. Gosti imaju ekskluzivnog osobnog slugu na raspolaganju, da se brine o njihovim potrebama. Suite gostima se nudi ekskluzivni vodič, koji poznaje strane jezike, kao i luksuzni automobil za vožnje. CCTV kamere, detektori dima, vrata sa RFID bravama i na raspolaganju bolničari koji se nude za svaki slučaj. U Maharajas Expressu vam želimo osigurati jedinstveni doživljaj putovanja. Prostor kabine: 67.05600 metara. Prtljažni prostor ispod kreveta,TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera, tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtači, papuče, sušilo za kosu (ventilator), Izbor toaletnih produkata.

-Maharajas 'Express Junior Suite:
Junior Suite odjeljci su ime dobili po značajnim draguljima Moti (biser), Panna (Emerald), Manik (Rubin), Gomed (Hessonite), Moonga (Coral) i Pukhraj (Sapphire). Odjeljci očaravaju neusporedivim bogatstvom, što dovodi do ukupnog iskustva koje će se dugo pamtiti. Postoji 18 junior apartmana, od kojih 12 imaju dva kreveta i ostalih šest bračni krevet. Svi apartmani imaju velike slikovite prozore sa predivnim pogledom na prolazni krajolik. Svi vagoni su opremljeni s mogućnošću individualne regulacije zraka i vrlo modernim mogućnostima kao što su Live TV, DVD player, LCD TV, Wi-Fi internet. Malo skladište ima u svakom odjeljku vlaka te pored skladišta je sluga na usluzi za personaliziranu uslugu tijekom cijelog dana. Nude se CCTV kamere, detektor dima, vrata sa RFID bravom i danonoćni bolničari koji se mogu dobiti za svaki slučaj. U Maharajas Express-u vam želimo osigurati jedinstveni doživljaj putovanja. Područje Kabina: 45.72000 m Prtljažni prostor ispod kreveta, TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera, tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtač , papuče, sušilo za kosu (ventilator), izbor toaletnih produkata.

-Maharajas' Express-Luxus Cabin :
Luksuzne kabine Maharajas Express-a su ime dobile po dragom kamenju kao što su Achat, Firoza (tirkiz), Ametist, Akvamarin i Blutjaspis.
Kabine teku elegancijom i udobnosću svjetske klase i u stilu. Kabine nisu ništa manje slavne od nekadašnjeg Maharajas-a. Maharajas Express sastoji se od 20 luksuznih kabina od kojih su 5 dvokrevetne, a ostale su s dva kreveta. Unutarnji zidovi su lijepo obloženi i ukrašeni raskošnim ukrasima. Svaka kabina je klimatizirana, sa tuš-prostorom, umivaonikom i WC-om; i ima velike prozore za pogledom na vanjski krajolik. Sadržaji uključuju 24-satnu uslugu parkiranja, osiguranu pravovremenu uslugu tijekom cijelog putovanja. Druga avantgardna svojstva su komplementarni Wi-Fi internet, međunarodno izravno biranje-telefonska usluga, DVD player, LCD zaslon, live TV, ormar, osobni sef i kontrolirani klima uređaj za kabinu. Prostor kabine: 34.13760 m Prtljažni prostor ispod kreveta, TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera, tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtači, papuče, sušilo za kosu (ventilator), izbor toaletnih produkata.

Sadržaji

TRAJANJE 4 dana.
Sezona: od listopada do travnja.
Ruta putovanja: Delhi - Agra - Ranthambore - Jaipur – Delhi
Udaljenost: Delhi - Agra (pokriva 859 km cca).
Golden Triangle - jedinstveno iskustvo.
Doživite kneževsku eru i sjaj nekadašnjeg Maharaja-e i na svježi način eleganciju prošle ere s Maharajas Express-om. Sa svojim etničkim dekorom i sređenim interijerom Maharajas Express vas vodi da uživate u svom boravku u ljepoti eteričnog Taj Mahal-a u Agri, da vidite nedostižnog tigra u Nacionalnom parku Ranthambore i iskusite kraljevsku baštinu rozo obojanog grada Jaipur.

 ITINERAR

-1. dan - Delhi
20:45 dobrodošlica i formalnosti registracije u Delhi Safdarjung željezničkom kolodvoru.
21:30 večera u vlaku
23:00 Maharajas Express putuje u Agra-u.

-2. dan - Agra
07:00 dolazak u Agra-u. Vožnja do Taj Mahala
09:45 Šampanjac- Doručak u Taj Khema-u
10:45 Povratak u udobnosti Maharajas Express-a. Na putu ćete imati priliku da vidite mramorna djela Pietra Dura Work*, ili možete odabrati izborne aktivnosti kao što su spa centar u hotelu s 5 zvjezdica ili možete posjetiti Itmad-ud-Daula (posjet).
13:00 Ručak na brodu
14:30 Odaberite posjet Agra tvrđavi ili imate izborne aktivnosti kao što su Spa usluge u hotelu s 5 zvjezdica, privatne šoping ture, posjet Itmad-Ud-Daula-u ili Fatehpur Sikri-u.
18:00 Povratak u udobnost Maharajas 'Express-a ili možete vidjeti Mohabbat Taj -Show kao izbornu aktivnost.
20:00 večera u vlaku.
20:40 Maharajas 'Express polazi za Sawai Madhopur (Ranthambore).

-Dan 3 - Ranthambore - Jaipur
06:30 safari-vožnja u Nacionalnom parku Ranthambore
09:30 Povratak u udobnost Maharajas Express-a
10:15 Opušteni ručak u vlaku
11:00 Maharajas Express putuje prema Jaipur-u
13:15 dolazak u Jaipur
14:00 posjet Amber Fort-u, ili možete birati među izbornim aktivnostima kao što su Spa usluge u Hotelu Palast ili privatni shopping izlet ili možete igarti golf u Rambagh golf klubu ili posjeta Gradskoj palači i Jantar Mantar-u (opservatorij). Na putu od Amber Fort-a imate priliku posjetiti lokalni centar za brušenje i rezanje dragog i poludragog kamenja.
18:30 Polo igra sa slonovima, slijedi večera
21:30 Povratak u udobnost Maharajas Express-a
22:00 Maharajas Express odlazi u Delhi.

-Dan 4 - Delhi
07:15 doručak u vlaku
08:30 vaše putovanje završava. Silazak sa vlaka Maharajas Express.

Maharajas' Express-Dragulji iz Indije