Putovanje Vlakom | Maharaja's Express-Blago Indije

Kategorija :
Odredište :
Putovanje Vlakom
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Maharaja's Express-Blago Indije


od 26.872 kn


Rezerviraj


Općenito

Maharajas' Express, Indija – jedinstvena vožnja. Buđenje u Indijskoj kulturnoj baštini u udobnosti najfinijih luksuznih vlakova na svijetu je specijalitet Maharajas' Expressa. Ekspresno prethodno iskustvo vlakova Maharaje pomaže da se posebno osjećate. Život u vlaku je kao kraljevstvo, tijekom putovanja uzduž i poprijeko nevjerojatne Indije. Doživjeti ćete fantaziju-priču o proteklom razdoblju kako ćete ići u sređene kabine i uživati u finoj kuhinji u luksuzu od pet zvjezdica. Spremite se na putovanje vlakom Maharaja Express-a po Indiji kroz njenu slavnu, konstantno promijenjivu povijest. Pravilno imenovan kao Indian Orient Express Europe, Maharajas Express je " Vlak prve linije luksuza na svijetu" na World Travel Awards-u koji se održava se već nekoliko godina za redom u 2012.2013 i 2014.

Sobe

-Maharajas 'Express Presidential Suite - palača na kotačima/tračnicama .
Maharajas Express, vlak koji redefinira bogatstvo i udobnost. Nudi spoj sjaja prošlih indijskih kneževskih doba i iskustva međunarodnim standardima današnjeg velikodušnog života. Stilski unutrašnjost kabine Presidential Suite-a ima 136.5504 metara i Suite je jedan od svoje vrste među međunarodnim vlakovima. Moderni dekor i topao ambijent vas dovode do krila finog života. Predsjednički apartman je pod nazivom 'Navratana' (devet dragulja), a sastoji se od velikog dnevnog boravka, master dvokrevetne spavaće sobe, spavaća soba s dva ležaja. WC koji je vezan za master spavaću sobu ima kadu. Tema Predsjedničkog apartmana je lotus. Gosti na brodu imaju ekskluzivno dostupnog osobnog slugu. Gostima Suite-a se nudi ekskluzivni vodič, koji poznaje strane jezike, kao i luksuzni automobil za voežnje. Prostor Kabine: 136.5504 m Prtljažni prostor ispod kreveta,TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD, LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan, ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera,tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtači, papuče, sušilo za kosu (ventilator ),izbor toaletnih produkata.

-Maharajas 'Express Suite - 67.05600 metara veliki apartmani u Maharajas Express redefiniraju luksuz.
Vlakovi sa apartmanima su jednostavno imenovani nakon značajnih dragulja Heera (dijamant) * Neelam (Plavi safir). Sva 4 apartmana imaju po dva ležaja i velike slikovite prozore, tako da uvijek možete upijati ljepotu i kulturu Indije. Suite sobe su opremljene dodatnim značajkama kao što su besplatan minibar i kada. Gosti imaju ekskluzivnog osobnog slugu na raspolaganju, da se brine o njihovim potrebama. Suite gostima se nudi ekskluzivni vodič, koji poznaje strane jezike, kao i luksuzni automobil za vožnje. CCTV kamere, detektori dima, vrata sa RFID bravama i na raspolaganju bolničari koji se nude za svaki slučaj. U Maharajas Expressu vam želimo osigurati jedinstveni doživljaj putovanja. Prostor kabine: 67.05600 metara. Prtljažni prostor ispod kreveta,TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera, tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtači, papuče, sušilo za kosu (ventilator), Izbor toaletnih produkata.

-Maharajas 'Express Junior Suite:
Junior Suite odjeljci su ime dobili po značajnim draguljima Moti (biser), Panna (Emerald), Manik (Rubin), Gomed (Hessonite), Moonga (Coral) i Pukhraj (Sapphire).
Odjeljci očaravaju neusporedivim bogatstvom, što dovodi do ukupnog iskustva koje će se dugo pamtiti. Postoji 18 junior apartmana, od kojih 12 imaju dva kreveta i ostalih šest bračni krevet. Svi apartmani imaju velike slikovite prozore sa predivnim pogledom na prolazni krajolik. Svi vagoni su opremljeni s mogućnošću individualne regulacije zraka i vrlo modernim mogućnostima kao što su Live TV, DVD player, LCD TV, Wi-Fi internet. Malo skladište ima u svakom odjeljku vlaka te pored skladišta je sluga na usluzi za personaliziranu uslugu tijekom cijelog dana. Nude se CCTV kamere, detektor dima, vrata sa RFID bravom i danonoćni bolničari koji se mogu dobiti za svaki slučaj. U Maharajas Express-u vam želimo osigurati jedinstveni doživljaj putovanja. Područje Kabina: 45.72000 m Prtljažni prostor ispod kreveta, TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera, tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtač , papuče, sušilo za kosu (ventilator), izbor toaletnih produkata.

-Maharajas' Express-Luxus Cabin :
Luksuzne kabine Maharajas Express-a su ime dobile po dragom kamenju kao što su Achat, Firoza (tirkiz), Ametist, Akvamarin i Blutjaspis.
Kabine teku elegancijom i udobnosću svjetske klase i u stilu. Kabine nisu ništa manje slavne od nekadašnjeg Maharajas-a. Maharajas Express sastoji se od 20 luksuznih kabina od kojih su 5 dvokrevetne, a ostale su s dva kreveta. Unutarnji zidovi su lijepo obloženi i ukrašeni raskošnim ukrasima. Svaka kabina je klimatizirana, sa tuš-prostorom, umivaonikom i WC-om; i ima velike prozore za pogledom na vanjski krajolik. Sadržaji uključuju 24-satnu uslugu parkiranja, osiguranu pravovremenu uslugu tijekom cijelog putovanja. Druga avantgardna svojstva su komplementarni Wi-Fi internet, međunarodno izravno biranje-telefonska usluga, DVD player, LCD zaslon, live TV, ormar, osobni sef i kontrolirani klima uređaj za kabinu. Prostor kabine: 34.13760 m Prtljažni prostor ispod kreveta, TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera, tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtači, papuče, sušilo za kosu (ventilator), izbor toaletnih produkata.

Sadržaji

TRAJANJE 4 dana
Sezona: listopad-travanj
Udaljenost: Delhi - Jaipur (pokriva 859 km cca)
Ruta putovanja: Delhi - Agra - Ranthambore - Jaipur - Delhi
Golden Triangle - jedinstveno iskustvo Maharajas Express vas vodi u doba kralja, osvježeno povijesno doba elegancije i utjehe. Sa svojim lijepo oblikovanim interijerima i gracioznim gostoprimstvom Maharajas Express je uz vječni Taj Mahal u Agri, Nacionalni park Ranthambore i grad kraljevske baštine, Jaipur.

 ITINERAR

-1. dan - Delhi - Agra
08:30 dobrodošlica i registracija, formalnosti u Delhi Safdarjung željezničkom kolodvoru
09:30 Maharajas Express odlazi u Agra-u
10:00 Ručak na brodu
14:05 Dolazak u Agra
14:30 Posjet Taj Mahalu
17:30 High - Tee uz šampanjac u Taj Khema
19:00 Povratak u udobnost Maharajas Express-a. Na putu ćete imati priliku pogledati mramorne radove Pietra Dura, ili možete birati između izbornih aktivnosti kao što su spa u hotelu s 5 zvjezdica ili Mohabbat, Taj Shau-a.
20:00 večera u vlaku.

-2. dan - Agra - Ranthambore
07:00 Posjet Agra tvrđavi, ili se možete odlučiti za izborne aktivnosti u Itmad-ud-Daula-u.
09:30 Povratak u udobnost Maharajas Expressa
09:45 Maharajas Express vlak polazi za Ranthambore
10:15 Opušteni ručak u vlaku
14:15 Uzbudljivi safari u Nacionalnom parku Ranthambore
17:15 Povratak u udobnost Maharajas Express-a.
19:10 Uživanje u "Indijskoj Večeri", nakon toga slijedi večera tijekom vožnje Maharajas Express vlaka za Jaipur.
20:00 Večera u vlaku.

-3. dan - Jaipur
08:00 Doručak na brodu
09:00 Posjet Amber tvrđavi ili možete birati iznmeđu izbornih aktivnosti kao Spa usluga u Palace Hotel-u ili privatna shopping tura ili igranje golf-a u Rambagh Golf Klub-u ili posjet Gradskoj Palači ili Jantar Mantar-u (opservatorij).
13:00 Povratak u udobnost Maharajas' Express-a. Na putu od Amber Tvrđave imate priliku posjetiti lokalni centar za brušenje i rezanje dragog i poludragog kamenja.
13:30 Ručak u vlaku
17:15 Igranje Polo-a sa slonovima nakon čega slijedi cocktail party u Gradskoj Palači
21:00 Povratak u utješni Maharajas' Express
21:45 Maharajas' Express vlak putuje za Delhi

-Dan 4 - Delhi
07:15 Doručak u vlaku
08:30 Vaše putovanje završava. Izlazak iz Maharajas' Express-a.

Maharaja's Express-Blago Indije