Putovanje Vlakom | Maharajas' Express-Baština Indije

Kategorija :
Odredište :
Putovanje Vlakom
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Maharajas' Express-Baština Indije


od 47.741 kn


Rezerviraj


Općenito

Maharajas' Express, Indija – jedinstvena vožnja. Buđenje u Indijskoj kulturnoj baštini u udobnosti najfinijih luksuznih vlakova na svijetu je specijalitet Maharajas' Expressa. Ekspresno prethodno iskustvo vlakova Maharaje pomaže da se posebno osjećate. Život u vlaku je kao kraljevstvo, tijekom putovanja uzduž i poprijeko nevjerojatne Indije. Doživjeti ćete fantaziju-priču o proteklom razdoblju kako ćete ići u sređene kabine i uživati u finoj kuhinji u luksuzu od pet zvjezdica. Spremite se na putovanje vlakom Maharaja Express-a po Indiji kroz njenu slavnu, konstantno promijenjivu povijest. Pravilno imenovan kao Indian Orient Express Europe, Maharajas Express je " Vlak prve linije luksuza na svijetu" na World Travel Awards-u koji se održava se već nekoliko godina za redom u 2012.2013 i 2014.

Sobe

-Maharajas 'Express Presidential Suite - palača na kotačima/tračnicama . Maharajas Express, vlak koji redefinira bogatstvo i udobnost. Nudi spoj sjaja prošlih indijskih kneževskih doba i iskustva međunarodnim standardima današnjeg velikodušnog života. Stilski unutrašnjost kabine Presidential Suite-a ima 136.5504 metara i Suite je jedan od svoje vrste među međunarodnim vlakovima. Moderni dekor i topao ambijent vas dovode do krila finog života. Predsjednički apartman je pod nazivom 'Navratana' (devet dragulja), a sastoji se od velikog dnevnog boravka, master dvokrevetne spavaće sobe, spavaća soba s dva ležaja. WC koji je vezan za master spavaću sobu ima kadu. Tema Predsjedničkog apartmana je lotus. Gosti na brodu imaju ekskluzivno dostupnog osobnog slugu. Gostima Suite-a se nudi ekskluzivni vodič, koji poznaje strane jezike, kao i luksuzni automobil za voežnje. Prostor Kabine: 136.5504 m Prtljažni prostor ispod kreveta,TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD, LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan, ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera,tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtači, papuče, sušilo za kosu (ventilator ),izbor toaletnih produkata.

-Maharajas 'Express Suite - 67.05600 metara veliki apartmani u Maharajas Express redefiniraju luksuz. Vlakovi sa apartmanima su jednostavno imenovani nakon značajnih dragulja Heera (dijamant) * Neelam (Plavi safir). Sva 4 apartmana imaju po dva ležaja i velike slikovite prozore, tako da uvijek možete upijati ljepotu i kulturu Indije. Suite sobe su opremljene dodatnim značajkama kao što su besplatan minibar i kada. Gosti imaju ekskluzivnog osobnog slugu na raspolaganju, da se brine o njihovim potrebama. Suite gostima se nudi ekskluzivni vodič, koji poznaje strane jezike, kao i luksuzni automobil za vožnje. CCTV kamere, detektori dima, vrata sa RFID bravama i na raspolaganju bolničari koji se nude za svaki slučaj. U Maharajas Expressu vam želimo osigurati jedinstveni doživljaj putovanja. Prostor kabine: 67.05600 metara. Prtljažni prostor ispod kreveta,TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera, tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtači, papuče, sušilo za kosu (ventilator), Izbor toaletnih produkata.

-Maharajas 'Express Junior Suite: Junior Suite odjeljci su ime dobili po značajnim draguljima Moti (biser), Panna (Emerald), Manik (Rubin), Gomed (Hessonite), Moonga (Coral) i Pukhraj (Sapphire). Odjeljci očaravaju neusporedivim bogatstvom, što dovodi do ukupnog iskustva koje će se dugo pamtiti. Postoji 18 junior apartmana, od kojih 12 imaju dva kreveta i ostalih šest bračni krevet. Svi apartmani imaju velike slikovite prozore sa predivnim pogledom na prolazni krajolik. Svi vagoni su opremljeni s mogućnošću individualne regulacije zraka i vrlo modernim mogućnostima kao što su Live TV, DVD player, LCD TV, Wi-Fi internet. Malo skladište ima u svakom odjeljku vlaka te pored skladišta je sluga na usluzi za personaliziranu uslugu tijekom cijelog dana. Nude se CCTV kamere, detektor dima, vrata sa RFID bravom i danonoćni bolničari koji se mogu dobiti za svaki slučaj. U Maharajas Express-u vam želimo osigurati jedinstveni doživljaj putovanja. Područje Kabina: 45.72000 m Prtljažni prostor ispod kreveta, TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera, tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtač , papuče, sušilo za kosu (ventilator), izbor toaletnih produkata.
 
-Maharajas' Express-Luxus Cabin : Luksuzne kabine Maharajas Express-a su ime dobile po dragom kamenju kao što su Achat, Firoza (tirkiz), Ametist, Akvamarin i Blutjaspis. Kabine teku elegancijom i udobnosću svjetske klase i u stilu. Kabine nisu ništa manje slavne od nekadašnjeg Maharajas-a. Maharajas Express sastoji se od 20 luksuznih kabina od kojih su 5 dvokrevetne, a ostale su s dva kreveta. Unutarnji zidovi su lijepo obloženi i ukrašeni raskošnim ukrasima. Svaka kabina je klimatizirana, sa tuš-prostorom, umivaonikom i WC-om; i ima velike prozore za pogledom na vanjski krajolik. Sadržaji uključuju 24-satnu uslugu parkiranja, osiguranu pravovremenu uslugu tijekom cijelog putovanja. Druga avantgardna svojstva su komplementarni Wi-Fi internet, međunarodno izravno biranje-telefonska usluga, DVD player, LCD zaslon, live TV, ormar, osobni sef i kontrolirani klima uređaj za kabinu. Prostor kabine: 34.13760 m Prtljažni prostor ispod kreveta, TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera, tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtači, papuče, sušilo za kosu (ventilator), izbor toaletnih produkata.

Sadržaji

TRAJANJE 8 dana
Sezona od listopada do travnja
UDALJENOST: Mumbai - Delhi (otprilike 3285 km)
Ruta putovanja: Mumbai - Ajanta - Udaipur - Jodhpur - Bikaner - Jaipur - Ranthambore - Agra – Delhi
Osjetite legendu romantike, klase i divljine.
Dobro došli, otkrijte komercijalni grad Mumbai i glavni grad Indije, Delhi. Osjetiti ćete prekrasne pećinske slike na Ajanta-i i potopiti ćete se u sjaju sjajnog primorskog gradua Udaipur, impozantne utvrde u Jodhpur-u i uživati ćete u Sundowner koktelima na pješčanim dinama u Bikaner-u. Posjetit ćete rozo ofarbani grad Jaipur i promatrati uzbuđeno nedostižnog tigra u blizini Ranthambore-a i biti ćete šokirani prekrasnim ljepotama jednog od Sedam svjetskih čuda "Taj Mahal-a". Sve ovo i više nudi za vas Maharajas Express uz najveću udobnost.

ITINERAR

-Dan 1 - Mumbai
14:30 Dobrodošlica i registracija u Taj Mahal Palace Hotel-u.
15:45 Putovanje do željezničke stanice iz Mumbai Chhatrapati Shivaji Terminus-a
16:40 Maharajas Express putuje za Ajanta.
19:30 Večera u vlaku.

-2. dan - Ajanta
06:30 Doručak u vlaku
07:40 Odlazak na izlet u Ajanta pećine
13:30 Povratak u Maharajas Express za ručak
13:45 Maharajas Express polazi za Udaipur
19:30 Večera u vlaku

-3. dan - Udaipur
08:00 Doručak u vlaku
10:00 Dolazak u Udaipur. Nastavak vožnjom brodom na jezeru Pichola, slijedi posjet gradskoj palači i Crystal galeriji.
13:45 Ručak u Satkar dvorani u Fateh Prakash Palace-u.
15:00 Povratak na vlak za popodnevno opuštanje. Posjet Transit Centru za razgled minijaturnog slikarstva, umjetničke forme Udaipur-a ili možete odabrati dodatnu spa uslugu u hotelu s 5 zvjezdica.
20:00 Večera u vlaku.
22:00 Maharajas Express odlazi za Jodhpur.

-Dan 4 - Jodhpur
07:30 Doručak u vlaku
09:15 Izborni izlet u selo Bishnoi
11:00 Dolazak u Jodhpur. Opuštanje u vlaku.
12:30 Ručak u vlaku.
14:00 Posjet Mehrangarh tvrđavi, slijedi šetnja tornjem sa satom na tržnici ili možete birati između izbornih aktivnosti kao što su spa centar u hotelu sa 5 zvjezdica ili posjet Umaid Bhawan Palace Muzeju i Jaswant Thada-u ili privatna shopping tura.
18:00 Koktel-večera u Hanwant Mahal-u. Na putu imate priliku posjetiti lokalni obrt ručnih izrada.
20:15 Povratak u udobnost Maharaja Expressa.

-5. dan - Bikaner
08:00 Uživanje u krajoliku tijekom doručka u vlaku.
10:00 Dolazak u Bikaner. Opuštanje u vlaku ili možete birati između izbornih aktivnosti kao što su posjet Lalgarh muzeju ili Deshnok-u (Temple Rat).
13:00 Ručak u vlaku.
14:00 Posjeta Junagarh tvrđavi.
16:00 Sundowners na pješčanim dinama. Na putu će se odraditi čaj-pauza u Gajner palači.
17:40 Dolazak na pješčane dine.
20:15 Povratak u Maharajas Express.
23:00 Vlak odlazi u Jaipur.

-6. dan - Jaipur
08:00 Doručak u vlaku
11:00 Dolazak u Jaipur
11:30 Razgled polo utkamice sa slonovima za vrijeme ručka u Gradskoj palači.
15:00 Posjeta tvrđavi Amber ili možete birati između izbornih aktivnosti kao što su spa centar u hotelu s 5 zvjezdica ili privatni shopping izlet ili igranje golfa u Rambagh Golf klub-u ili posjeta gradskoj palaču i zvjezdarnici (Jantar Mantar). Na povratku iz Amber tvrđave imate priliku posjetiti lokalni centar za brušenje i rezanje dragog i poludragog kamenja.
19:00 Povratak u udobnost Maharajas Express-a.
20:00 Večera u vlaku.
21:30 Maharajas Express putuje za Sawai Madhopur (Ranthambore).

-Dan 7 - Ranthambore - Fatehpur Sikri
06:30 Uzbudljiva zaigrana vožnja u Nacionalnom parku Ranthambore
09:30 Povratak u Maharajas Express
10:15 Opušteni brunch u vlaku
11:00 Maharajas Express odlazi u Fatehpur Sikri
14:45 Dolazak u Fatehpur Sikri
15:15 Posjeta napuštenom Mughalskom gradu Fatehpur Sikri
18:00 Povratak u udobnost Maharaja Expressa
20:00 Uživanje u "Indijskoj Večeri", slijedi večera u vlaku

-8. dan - Agra - Delhi
07:00 Dolazak u Agra-u i posjeta Taj Mahal-u
09:30 Šampanjac-doručak u Taj Khema-u
10:45 Povratak u Maharajas Express
11:00 Maharajas Express kreće za Delhi
13:00 Ručak u vlaku
15:30 Vaše putovanje završava. Izlazak iz Maharajas Express-a.

Maharajas' Express-Baština Indije