Putovanje Vlakom | Eastern & Oriental Express-Singapur-Bangkok

Kategorija :
Odredište :
Putovanje Vlakom
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Eastern & Oriental Express-Singapur-Bangkok


od 16.721 kn


Rezerviraj


Općenito

Po uzoru na slavnog Venice Simplon-Orient-Express sjaji stručnjacima za luksuz Eatsren & Oriental Express toliko živahno kao niti jedan drugi vlak,a eleganciju i romantiku pruža na najoriginalniji način putovanja van. Pogotovo za sofisticirane putnike je putovanje na Eastern & Oriental Express-u često vrhunac posjeta jugoistočnoj Aziji. Slikovit pogon između Bangkoka i Singapura kroz egzotične krajolike duž obale jugoistočne Azije - u oba smjera, a također u kratkoj verziji dostupno za rezervaciju. Na odabranim posebnim datumimam se također nude duže ture u Tajlandu i Maleziji. Doživite na svim putovanjima prvoklasni ambijent s odličnom gastronomijom i uslugom. Puni pansion i svi izleti prema najfascinantnijim znamenitostima su već uključene u cijenu.

Sadržaji

Eastern & Oriental Express - Singapur - Bangkok (2 noći)
Vlakom-3 dana / 2 noći iz Singapura u Bangkok

-1. DAN Singapur - Kuala Lumpur Nalaženje na mjestu sastanka za sve goste između 12h i 14h u Raffles Hotel Singapore. Zajednička vožnja do željezničke stanice, odlazak u 16 sati. Kasno navečer kratko zaustavljanje na veličanstvenoj stanici Kuala Lumpuru.

-2. DAN Kuala Kangsar Jutarnji dolazak u starom kraljevskom gradu Kuala Kangsar, posjeta Ubudiah džamiji. Kasno prijepodne nastavak kroz tropske krajolike Prema Tajlandu.

-3. DAN Kanchanaburi - Bangkok Jutro dolazak u Kanchanaburi, gdje ćete posjetiti poznati most na rijeci Kwai i napraviti izlet brodom na rijeci. Dolazak u Bangkoku u 16.45. 

Eastern & Oriental Express-Singapur-Bangkok