Putovanje Vlakom | Eastern & Oriental Express-Bangkok-Kuala Lumpur

Kategorija :
Odredište :
Putovanje Vlakom
Cijena :
od EUR
Tip ponude
Smještaj

Eastern & Oriental Express-Bangkok-Kuala Lumpur


od 13.424 kn


Rezerviraj


Općenito

Po uzoru na slavnog Venice Simplon-Orient-Express sjaji stručnjacima za luksuz Eatsren & Oriental Express toliko živahno kao niti jedan drugi vlak,a eleganciju i romantiku pruža na najoriginalniji način putovanja van. Pogotovo za sofisticirane putnike je putovanje na Eastern & Oriental Express-u često vrhunac posjeta jugoistočnoj Aziji. Slikovit pogon između Bangkoka i Singapura kroz egzotične krajolike duž obale jugoistočne Azije - u oba smjera, a također u kratkoj verziji dostupno za rezervaciju. Na odabranim posebnim datumimam se također nude duže ture u Tajlandu i Maleziji. Doživite na svim putovanjima prvoklasni ambijent s odličnom gastronomijom i uslugom. Puni pansion i svi izleti prema najfascinantnijim znamenitostima su već uključene u cijenu.

Sadržaji

BANGKOK - Kuala Lumpur 3 dana / 2 noći: 
Ovom izletu odgovara itinerar 4-dnevnog putovanja Bangkok - Singapur, ali završava u 3. danu u Kuala Lumpuru, dolazak oko ponoći.

 Itinerar putovanja BANGKOK - Singapur 4 dana / 3 noći:
 
-1. DAN Bangkok Polazak vlaka iz 17:50. Na opuštenoj izvrsnoj večeri uživajte u vožnji pokraj sela, polja riža i vodenih-bizona.

-2. DAN Kanchanaburi Ujutro dolazak u Kanchanaburi, gdje ćete posjetiti poznati most na Rijeci Kwai i napraviti izlet brodom na rijeci.

-3. DAN Kuala Kangsar Nakon dolaska ručak u starom kraljevskom gradu Kuala Kangsar s posjetom Ubudiah džamiji. U popodnevnim satima nastavljamo uz zapadnu obalu Malezije preko Kuala Lumpur-a prema Singapuru.

-4. DAN Johor - Singapur Izlet završava nakon doručka oko 11 sati u Singapuru.

Eastern & Oriental Express-Bangkok-Kuala Lumpur