Putovanje Vlakom | Belmond Royal Scotsman

Kategorija :
Odredište :
Putovanje Vlakom
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Belmond Royal Scotsman


na upit


Rezerviraj


Općenito

3, 4, 5, 6 ili 8 dana od / do Edinburga. Ovaj vlak je jedan od najluksuznijih vlakova na svijetu i nudi za max. 36 gostiju u 20 kabina jedinstveno je iskustvo, izuzetno udoban, elegantan i ugodan za doživljaj ljepota Škotske. Doživite Škotsku na nekim od najfascinantnijih i najljepših željezničkih ruta na brodu The Royal Scotsman, koji oduševljava goste iz cijelog svijeta od 1985. godine. Uživajte u krajolicima koji prolaze, obalama i gorju, dvorcima, selima i otocima, dok se u vlaku plijenite izvrsnim jelima i pićima u elegantnoj blagovaonici i zabavom limuzinskom vagonu s otvorenom palubom.

Ponuda

KLASIČNA ISKUSTVA - 5 DANA / 4 NOĆI
1. DAN EDINBURGH-KEITH
Rano popodne polazak sa kolodvora Edinburgh Waverley. Nakon moćnog željezničkog mosta preko Firt of Forth, prođite kroz nekadašnje Kraljevstvo Fife i preko mosta Tay dok uživate u popodnevnom čaju. Uz istočnu obalu ide preko Arbroath, Montrose i Aberdeen do Keitha. Ležerna večera i noćenje.

2. DAN INVERNESS-MUIR ORD-PLOCKTON-KYLE LOCHALSH-a
Krenite zapadno od Invernessa do Muir of Ord, gdje ćete autobusom posjetiti destileriju viskija Glen Ord. Jedna od najljepših željezničkih ruta prolazi kroz gorje do Loch Carrona i Plocktona. Slobodno vrijeme i prilika za izlet brodom. Svečana večera i zabava u Kyleu od Lochalstasa s pogledom na otok Skye.

3. DAN BALLINDALLOCH DVORAC VRT
Nastavak preko slikovitog Plocktona uz doručak i Kaledonskim kanalom prema Invernessu. Nakon ručka napuštate vlak za posjet dvorcu Ballindalloch. Slobodno vrijeme ili prilika za golf. Noćenje i svečana večera u brodu Garten.

4. DAN ROTHIMURCHUS ESTATE-GLAMIS CASTLE-DUNDEE
Izlet do imanja Rothiemurchus sa slobodnim vremenom za gađanje glinenih golubova, ribolov ili istraživanje prirode. Ručak na brodu i putovanje preko Pitlochryja do Dunkelda, posjetite dvorac Glamis, u kojem je kraljica mama provela djetinjstvo. U Perthu vas vlak čeka s večerom na putu za Dundee.

5. DAN PETI ČETVRTI EDINBURG
Ujutro ćete preko Firth of Forth ponovo stići do Edinburga. 

VJETLO ZAPADA - 4 DANA / 3 NOĆI
1. DAN EDINBURGH-SPEANSKI MOST
U ranim popodnevnim satima napustite Edinburgh i vozite se pokraj Glasgowa do Loch Lomonda i Glena Fallocha dok se popodnevni čaj servira. Svečana večera uz živahnu škotsku glazbu u vlaku do mosta Spean.

2. DAN MALLAIG-FORT WILLIAM-MOST ORCHY
Nastavak preko vijadukta Glenfinnan do Mallaig-a, vrijeme na putu u Arisaigu za šetnju do bijele pješčane plaže Morar-pijeska i pogled na otok Skye. Ručak se servira u vlaku, zatim u Fort Williamu, uz priliku posjetiti povijesni grad Glenfinnan. Večera i večernja zabava u Bridge of Orchy.

3. DAN WEMYSS BAY S OSTRVOM BUTE
Današnje odredište je povijesni otok Bute s kućom Mount Stuart, veličanstveni parkovi i plaže do kojih se može doći trajektom iz zaljeva Wemyss. Svečana večera na brodu nakon povratka u zaljev Wemyss.

 4. DAN EDINBURGH
Ujutro ćete nakon sjajne turneje ponovo stići u Edinburgh.

KROZ PLANINSKI KRAJ - 3 DANA / 2 NOĆI
1. DAN EDINBURG-PRVI ČETVRTAK ČVORA VRTA
Poslijepodnevni odlazak iz Edinburga preko Firth of Forth i Perth do Dalwhinnie i posjet čuvenoj destileriji viskija. Nastavite do broda Garten uz ležernu večeru i zabavu.

2. DAN ROTIIEMURCHUS ESTATE-CULLODEN-DUNDEE
Izlet do imanja Rothiemurchus sa slobodnim vremenom za gađanje glinenih golubova, ribolov ili istraživanje prirode. Vaš vlak čeka u Aviemoreu, a dok se ručak poslužuje u vlaku, nastavite preko Invernessa do Carrbridgea. Posjetite poznato bojno polje Cullodena i plovite iz Nairna uz istočnu obalu do Dundeeja, nakon čega slijedi svečana večera na brodu.

3. DAN PETI ČETVRTI EDINBURG
Ujutro ćete preko Firth of Forth ponovo stići do Edinburga.

VELIKI SJEVEROZAPAD - 8 DANA / 7 NOĆI
Kombinacija klasične i zapadne turneje.

 NAJVIŠE ISTOČNE PLANINE - 6 DANA / 5 NOĆI
Kombinacija tura Highlands i Western.

Belmond Royal Scotsman