Putovanje Vlakom | Belmond Grand Hibernian

Kategorija :
Odredište :
Putovanje Vlakom
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Belmond Grand Hibernian


na upit


Rezerviraj


Općenito

2 , 4, 6 noćenja od / do Dublina. Rute "Belmond Grand Hibernian" vode mimo dramatičnih obalnih linija, kroz ogromne zelene krajolike, do fascinantnih gradova kao što su Dublin, Belfast, Limerick i Cork. S velikom pozornošću do detalja, Belmond je stvorio malog keltskog brata legendarnih vlakova. Ako se irski prvi luksuzni vlak predstavi izvana jednostavno i klasično, gosti mogu očekivati luksuzni svijet s irskim šarmom i modernom udobnošću čim se ukrcaju u 10 suvremenih željezničkih vagona. Interijer stilom citira irsku mitologiju, povijest i krajolik. Klasični gruzijski dizajn iz Dublina u kombinaciji s elementima drevnog folklora i tradicije stvara svježi suvremeni ambijent. 20 kabina vlastitim kupaonicama raspoređeno je u 5 vagona za spavanje i kombinira moderni luksuz s klasičnom elegancijom za nezaboravno iskustvo putovanja. Uz pozadinu irskog raznolikog i slavnog krajolika koji je uvijek na vidiku, gosti na brodu su razmaženi izvrsnim jelima i pićima u dva elegantna vagona za ručanje. U toplim drvenim tonovima „Sligo“ vas poziva na uživanje u kreativnim kulinarskim delicijama, dok u „Wexfordu“ tradicionalni irski njuh s tweet tkaninama i keltskim naglascima nudi stilski ambijent za kulinarsko putovanje kroz Irsku. Živahna glazba uživo, tradicionalno irsko pripovijedanje i obogaćivanje tečajeva rukotvorina odvode vas u dostojanstven keltski ambijent „Kildare“. Na temelju irskog mentaliteta, fokus je na conviviality, a ugodne fotelje vas pozivaju na uživanje u najfinijim irskim viskijima ili lokalnim jakim pivima za poticajnu razmjenu i zajedničko iskustvo prolaznog krajolika očaravajućeg zelenog otoka.

Ponuda

OKUS IRSKE - 3 DANA / 2 NOĆI

1. DAN DUBLIN-BELFAST
Poslijepodnevni polazak sa stanice Dublin Heuston za Belfast. Irski popodnevni čaj se servira na putu prema sjeveru. Posjet muzeju Titanic u Belfastu. Večera u vlaku i zabava.

2. DAN BELFAST-COLERAINE
Posjetit ćete Giant's Causeway, koji se sastoji od oko 40.000 bazaltnih stupova jednolikog oblika. Putovanje uz brunch na divlju sjevernu obalu Irske. Prelazeći most ovjesa Carrick a-ede, koji povezuje kopno s malim obalnim otokom. Zatim posjetite destileriju Old Bushmills i kušajte viski. Večera u vlaku uz živahnu irsku glazbu.

3. DAN DUBLIN
Nakon doručka ponovo ćete stići do stanice Dublin Heuston.

LEGENDE I LOUGHS - 5 DANA / 4 NOĆI

1. DAN DUBLIN-CORK
Poslijepodnevni polazak sa stanice Dublin Heuston. Uživajte u irskom popodnevnom čaju dok vlak putuje bujnim krajolikom do Corka. Posjet destileriji Jameson. Večera i zabava.

2. DAN CORK-KILLARNEY
Doručak se servira na putu za Killarney. Posjet dvorcu Blarney, poznatom po legendarnom "kamenu rječitosti". Nakon toga imate priliku posjetiti Corkino primamljivo "englesko tržište". Kuhar iz vlaka pratit će vas i kupiti s vama svježe, regionalne proizvode, koje ćete kasnije moći kušati. Ručak se servira u vblaku, zatim u Killarney na obalama Lough Leanea. Vozite se kočijom s konjima kroz nacionalni park do dvorca Ross, gdje slijedi vožnja brodom. Nakon ukusne večere u vlaku, budite inspirirani lokalnom glazbom.

3. DAN LIMERICK GALWAY
Uživajte u laganom doručku dok vlak kreće za Galway. Obilazak grada u Galwayu. Iskoristite priliku da posjetite zanatski centar. Ručak se poslužuje u lokalnom pubu. Popodne se vraćate vlakom.

4. DAN GALWAY-WESTPORT
Nakon večere ukrcaj, iskrcaj u Westportu za posjet dvorcu Ashford u Nacionalnom parku Connemara. Šetajte dvorcem, iskušajte se u npr. gađanju glinenog goluba ili streličarstvu. Slikovita vožnja kroz županiju Mayo gdje sudjelujete u natjecanju pasa.

5. DAN DUBLIN Nakon doručka stići ćete u Dublin.

 GRAND TOUR IRSKE - 7 DANA / 6 NOĆENJA
Kombinacija turneje Legende i loughs i ukusa Irske.

Belmond Grand Hibernian