Putovanje Vlakom | Belmond Andean Explorer-Peruansko Gorje

Kategorija :
Odredište :
Putovanje Vlakom
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Belmond Andean Explorer-Peruansko Gorje


na upit


Rezerviraj


Općenito

Upustite se u avanturu putovanja. Istražite peruanske Ande i doživite jedan od svjetskih najvećih željezničkih pravaca na prvome luksuznom spavačkom vlaku Južne Amerike. Belmond Andean Explorer je luksuzni vlak koji prevozi do 48 putnika kroz Peru u stilu. Izbor jedne ili dvije noći putovanja između Cusco, Puno i Arequipa, uz prirodne ljepote kao što su jezera Titicaca i Colca Canyon na ruti. Sestra proslavljenog Belmond Hiram Bingham vlaka, obećava da će gostima u njemu provedeno vrijeme biti jednako nadahnjujuće kao i njihovi trenutci izvan njega tijekom otkrivanja. Poziva na uživanje u smještaju i rafiniranoj Andskoj kuhinji. Vagoni za promatranje, boravak i Spa su savršena mjesta za opuštanje, osmišljeni da ponude moderan komfor sa tradicionalnim ambijentom. Lounge-Vagon: Vagon za okupljanje sa prijateljima. Srednje veliki klavir određuje glazbeni ton dok raspravljate o svojim dnevnim avanturama. Uz osvježavajuće piće iz bara u ruci i senzacionalni prolazni krajolik kao pozadinu, Lounge-Vagon je idealno mjesto za zajedničko stvaranje vlastite očaravajuće priče. Vagon za Promatranje:Krajnji vagon za opuštanje i za prolaz vremena. Upoznajte nove prijatelje i uživajte u očaravajućem pogledu ispijajući Pisco Sour iz bara. Udahnite Anski svježi zrak sa otvorene palube dok vlak prolazi kroz prekrasne krajolike. Vagon-Blagovaona: Svježa, šarena i sezonska jela pripremljena koristeći lokalne sastojke se služe u dva elegantna vagona-blagovaone. Izbornici se vješto dizajnirani od strane kuhara iz Belmond Hotel Monasterio-a, Cusco.

Sobe

KABINE:Doživite istinski odmor u svojem osobnom svetištu. BELMOND Andean Explorer nudi četiri vrste kabine, svaka sa svojom ugodnom en-suite kupaonicom i tušem. Interijeri neprimjetno uklapaju modernu sofisticiranost s tradicionalnim Andskim naglascima. Dizajni izvlaći inspiraciju od Peruanaca, sa ručno tkanim tkaninama, s teksturama odabrane mekane Alpaka vune.

Double Bed Cabins: 13.1 metara kvadratnih. Najveće kabine s bračnim krevetom i udobnim prostorom za sjedenje s dvije stolice i stolom.
-Deluxe Double Bed Cabins: Duga ormar omogućuje spremanje, dok su prostrane kupaonice opremljene s tušem, WC-om, umivaonik.
-Junior Double Bed Cabins: Velikodušni životni prostor. Opremljene s više kompaktnim ormarom i en-suite-om, tušem, umivaonikom i WC-om.
-Twin Bed Cabins: 7.4 metara kvadratnih. Osigurani dodatni prostor za opuštanje, s dugim ormarom plus en-suite kupaonica s tušem, WC-om i umivaonikom. Tijekom dana su konfigurirane s dugom klupom i udobnim sjedalom. Po noći, posluga postavlja dva kreveta na razini zemlje.
-Bunk Bed Cabins: 5.5 metara kvadratnih. Ove ugodne kabine nude tradicionalno iskustvo spavanja u vlaku. Spremite svoju odjeću u dugi ormar i osvježite se u en-suite kupaonici, zajedno s tušem, WC-om i umivaonikom. Danju kabine imaju dugu klupu, a navečer se postavljaju u gornji i donji krevet.

Kulinarika

Rafinirani Andski okusi, služe se na sofisticiran način, pored pozadina zadivljujućim krajolikom. Belmond Andean Explorer obećava gozbu za sva osjetila. Peruansko jedinstveno iskustvo blagovanja. Vlak ima dva lijepa vagona za blagovanje koji poslužuju svježa, šarena i sezonska jela. Svi sastojci su lokalni, potiču iz Anda, stvaraju se i održavaju u krajoliku kroz koji se putuje. Svako putovanje uključuje ručak i večeru svaki dan. Ukusan doručak na idealan način, a neodoljiv popodnevni čaj je savršen pick-me-up. Svi izbornici maštovito dizajnirani od strane kvalificiranih kuhara iz Belmond Hotel Monasterio u Cusco-u.

Sadržaji

Peruansko Gorje: 2 noći, Cusco – Lake Titicaca – Arequipa. Putovanje iz Cusco-a u Arequipa-u u stilu, posjetite šarmantan Puno i impozantno jezero Titicaca. Ture svakog dana otkrivaju skrivene dragulje ove fascinantne zemlje. Polazak putovanja je svakog četvrtka ujutro.

1. DAN: Ukrcavanje na BELMOND Andean Explorer vlak u Cusco-u, drevni glavni grad Inka carstva. Smjestite se i odmorite u luksuznoj kabini kad vlak započinje svoje putovanje prema jugoistoku prema Puno. Kušajte svoj prvi ručak u jednome od elegantnih vagona za blagovanje. Profinjeni Andski specijaliteti poslužuju se sa suvremenim njuhom. Nakon, iskrcavanja ide se u posjet Raqch'i. Pored važne kontrolne točke za Inke, danas je fascinantno arheološko mjesto prepuno povijesti. Povratak na vlak u vrijeme posluge čaja. Promatranje senzacionalnog zalazka sunca nad La Raya planinskim lancem, prije nego što se pripremite za elegantnu večeru u vlaku. Nakon toga svratite u bar i razgovarajte sa svojim suputnicima dok vlak nastavlja prema jezeru Titicaca, gdje ćete stati za večer.

2. DAN: Buđenje uz izlazak sunca preko jezera Titicaca, ukusni doručak u vlaku. Tura istraživanjem ljepote i bogate raznolikost života na jezeru Titicaca, najveće jezero u Južnoj Americi i dom mnogim otocima. Tradicionalna vožnja brodom do Uros otoka, zapanjujućih umjetnih zemljišta pažljivo izrađenih od tkane trstike koja se stalno obnavljaju. Nastavak putovanja prema otoku Taquile, prekrasan otok. Privatni ručak na Collata plaži, s demonstracijama od tradicionalnih plesača i zanatskih radnika. Povratak na vlak za čaj kao svoje putovanje se nastavlja na Arequipa. U popodnevnim satima iskoristite priliku da saznate više o ovom izvrsnom gradu, smatra se jednim od najvažnijih naselja u Peru-u. Povratak na vlak za konačnu ukusnu večeru prije odlaska na počinak u kabinu za ugodnu noć.

 3. DAN Uživajte u doručku prije kretanja u ranojutarnji izlet u očaravajući, nepristupačan krajolik jezera Lagunillas. Nakon toga posjeta Sumbay Pećina, domu fascinantnih pećinskih slika za koje se procjenjuje da su gotovo 8000 godina stare. Povratak na vlak za ručak i vlak nastavlja prema Arequipa-i. Opraštanje dok se iskrcavate, bilo za panoramski obilazak grada ili za prijevoz do zračne luke.

Belmond Andean Explorer-Peruansko Gorje