Putovanje Vlakom | Belmond Andean Explorer-Duh Vode

Kategorija :
Odredište :
Putovanje Vlakom
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Belmond Andean Explorer-Duh Vode


na upit


Rezerviraj


Općenito

Upustite se u avanturu putovanja. Istražite peruanske Ande i doživite jedan od svjetskih najvećih željezničkih pravaca na prvome luksuznom spavačkom vlaku Južne Amerike. Belmond Andean Explorer je luksuzni vlak koji prevozi do 48 putnika kroz Peru u stilu. Izbor jedne ili dvije noći putovanja između Cusco, Puno i Arequipa, uz prirodne ljepote kao što su jezera Titicaca i Colca Canyon na ruti. Sestra proslavljenog Belmond Hiram Bingham vlaka, obećava da će gostima u njemu provedeno vrijeme biti jednako nadahnjujuće kao i njihovi trenutci izvan njega tijekom otkrivanja. Poziva na uživanje u smještaju i rafiniranoj Andskoj kuhinji. Vagoni za promatranje, boravak i Spa su savršena mjesta za opuštanje, osmišljeni da ponude moderan komfor sa tradicionalnim ambijentom. Lounge-Vagon: Vagon za okupljanje sa prijateljima. Srednje veliki klavir određuje glazbeni ton dok raspravljate o svojim dnevnim avanturama. Uz osvježavajuće piće iz bara u ruci i senzacionalni prolazni krajolik kao pozadinu, Lounge-Vagon je idealno mjesto za zajedničko stvaranje vlastite očaravajuće priče. Vagon za Promatranje:Krajnji vagon za opuštanje i za prolaz vremena. Upoznajte nove prijatelje i uživajte u očaravajućem pogledu ispijajući Pisco Sour iz bara. Udahnite Anski svježi zrak sa otvorene palube dok vlak prolazi kroz prekrasne krajolike. Vagon-Blagovaona: Svježa, šarena i sezonska jela pripremljena koristeći lokalne sastojke se služe u dva elegantna vagona-blagovaone. Izbornici se vješto dizajnirani od strane kuhara iz Belmond Hotel Monasterio-a, Cusco.

Sobe

KABINE:Doživite istinski odmor u svojem osobnom svetištu. BELMOND Andean Explorer nudi četiri vrste kabine, svaka sa svojom ugodnom en-suite kupaonicom i tušem. Interijeri neprimjetno uklapaju modernu sofisticiranost s tradicionalnim Andskim naglascima. Dizajni izvlaći inspiraciju od Peruanaca, sa ručno tkanim tkaninama, s teksturama odabrane mekane Alpaka vune.

Double Bed Cabins: 13.1 metara kvadratnih. Najveće kabine s bračnim krevetom i udobnim prostorom za sjedenje s dvije stolice i stolom.
-Deluxe Double Bed Cabins: Duga ormar omogućuje spremanje, dok su prostrane kupaonice opremljene s tušem, WC-om, umivaonik.
-Junior Double Bed Cabins: Velikodušni životni prostor. Opremljene s više kompaktnim ormarom i en-suite-om, tušem, umivaonikom i WC-om.
-Twin Bed Cabins: 7.4 metara kvadratnih. Osigurani dodatni prostor za opuštanje, s dugim ormarom plus en-suite kupaonica s tušem, WC-om i umivaonikom. Tijekom dana su konfigurirane s dugom klupom i udobnim sjedalom. Po noći, posluga postavlja dva kreveta na razini zemlje.
-Bunk Bed Cabins: 5.5 metara kvadratnih. Ove ugodne kabine nude tradicionalno iskustvo spavanja u vlaku. Spremite svoju odjeću u dugi ormar i osvježite se u en-suite kupaonici, zajedno s tušem, WC-om i umivaonikom. Danju kabine imaju dugu klupu, a navečer se postavljaju u gornji i donji krevet.

Kulinarika

Rafinirani Andski okusi, služe se na sofisticiran način, pored pozadina zadivljujućim krajolikom. Belmond Andean Explorer obećava gozbu za sva osjetila. Peruansko jedinstveno iskustvo blagovanja. Vlak ima dva lijepa vagona za blagovanje koji poslužuju svježa, šarena i sezonska jela. Svi sastojci su lokalni, potiču iz Anda, stvaraju se i održavaju u krajoliku kroz koji se putuje. Svako putovanje uključuje ručak i večeru svaki dan. Ukusan doručak na idealan način, a neodoljiv popodnevni čaj je savršen pick-me-up. Svi izbornici maštovito dizajnirani od strane kvalificiranih kuhara iz Belmond Hotel Monasterio u Cusco-u.

Sadržaji

Putovanje-Duh Vode: 1 noć, Cusco – Puno. Biti očaran ljepotom jezera Titicaca, zapanjujućim konačnim odredištom dok putujete iz Cusco-a u Puno. Vožnja Belmond Andean Explorerom obećava bezbroj sjećanja. Polazak putovanja je svaki utorak ujutro.

1. DAN: Ukrcajte se na vlak u Cusco-u, bivši glavni grad carstva Inka. Smjestite se u svoju privatnu kabinu, i uzmite malo vremena za opuštanje i uživanje u atmosferi vlaka. Možete otić u vagon za promatranje, naručiti klasični Pisco Sour i gledati krajolik. Kasnije sjednite u jedan od dva sofisticirana vagona za blagovanje za ukusan ručak. Rafinirani Andski specijaliteti se poslužuju sa suvremenim njuhom. Kako se poslijepodne nastavlja, slijedi iskrcaj na izlet u Raqch'i. Nekada obrambeno uporište carstva Inka, a danas je zadivljujuće arheološko područje prepuno povijesti. Povratak na vlak za popodnevni čaj, putovanje prema jugoistoku se nastavlja. Kako se večer spušta, možete uživati u slikovitom zalazku sunca uokvireno veličanstvenim La Raya planinama. Kako vlak nastavlja prema stanici jezera Titicaca, uživajte u ukusnoj večeri. Zaokružite večer u Lounge vagonu: možete se družiti sa svojim suputnicima prije povlačenja u udobnost vaše kabine.

2. DAN: Probudite se u spektakularnoj sceni izlazka sunca na jezeru Titicaca. Nakon toga se poslužuje doručak. Nakon lijepog višednevnog putovanja, opraštate se od posade i nastavljate sa svojim daljnjim putnim aranžmanom.

Belmond Andean Explorer-Duh Vode