Putovanje Vlakom | Belmond Andean Explorer-Duh Anda

Kategorija :
Odredište :
Putovanje Vlakom
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Belmond Andean Explorer-Duh Anda


na upit


Rezerviraj


Općenito

Upustite se u avanturu putovanja. Istražite peruanske Ande i doživite jedan od svjetskih najvećih željezničkih pravaca na prvome luksuznom spavačkom vlaku Južne Amerike. Belmond Andean Explorer je luksuzni vlak koji prevozi do 48 putnika kroz Peru u stilu. Izbor jedne ili dvije noći putovanja između Cusco, Puno i Arequipa, uz prirodne ljepote kao što su jezera Titicaca i Colca Canyon na ruti. Sestra proslavljenog Belmond Hiram Bingham vlaka, obećava da će gostima u njemu provedeno vrijeme biti jednako nadahnjujuće kao i njihovi trenutci izvan njega tijekom otkrivanja. Poziva na uživanje u smještaju i rafiniranoj Andskoj kuhinji. Vagoni za promatranje, boravak i Spa su savršena mjesta za opuštanje, osmišljeni da ponude moderan komfor sa tradicionalnim ambijentom. Lounge-Vagon: Vagon za okupljanje sa prijateljima. Srednje veliki klavir određuje glazbeni ton dok raspravljate o svojim dnevnim avanturama. Uz osvježavajuće piće iz bara u ruci i senzacionalni prolazni krajolik kao pozadinu, Lounge-Vagon je idealno mjesto za zajedničko stvaranje vlastite očaravajuće priče. Vagon za Promatranje:Krajnji vagon za opuštanje i za prolaz vremena. Upoznajte nove prijatelje i uživajte u očaravajućem pogledu ispijajući Pisco Sour iz bara. Udahnite Anski svježi zrak sa otvorene palube dok vlak prolazi kroz prekrasne krajolike. Vagon-Blagovaona: Svježa, šarena i sezonska jela pripremljena koristeći lokalne sastojke se služe u dva elegantna vagona-blagovaone. Izbornici se vješto dizajnirani od strane kuhara iz Belmond Hotel Monasterio-a, Cusco.

Sobe

KABINE:Doživite istinski odmor u svojem osobnom svetištu. BELMOND Andean Explorer nudi četiri vrste kabine, svaka sa svojom ugodnom en-suite kupaonicom i tušem. Interijeri neprimjetno uklapaju modernu sofisticiranost s tradicionalnim Andskim naglascima. Dizajni izvlaći inspiraciju od Peruanaca, sa ručno tkanim tkaninama, s teksturama odabrane mekane Alpaka vune.

Double Bed Cabins: 13.1 metara kvadratnih. Najveće kabine s bračnim krevetom i udobnim prostorom za sjedenje s dvije stolice i stolom.
-Deluxe Double Bed Cabins: Duga ormar omogućuje spremanje, dok su prostrane kupaonice opremljene s tušem, WC-om, umivaonik.
-Junior Double Bed Cabins: Velikodušni životni prostor. Opremljene s više kompaktnim ormarom i en-suite-om, tušem, umivaonikom i WC-om.
-Twin Bed Cabins: 7.4 metara kvadratnih. Osigurani dodatni prostor za opuštanje, s dugim ormarom plus en-suite kupaonica s tušem, WC-om i umivaonikom. Tijekom dana su konfigurirane s dugom klupom i udobnim sjedalom. Po noći, posluga postavlja dva kreveta na razini zemlje.
-Bunk Bed Cabins: 5.5 metara kvadratnih. Ove ugodne kabine nude tradicionalno iskustvo spavanja u vlaku. Spremite svoju odjeću u dugi ormar i osvježite se u en-suite kupaonici, zajedno s tušem, WC-om i umivaonikom. Danju kabine imaju dugu klupu, a navečer se postavljaju u gornji i donji krevet.


Kulinarika

Rafinirani Andski okusi, služe se na sofisticiran način, pored pozadina zadivljujućim krajolikom. Belmond Andean Explorer obećava gozbu za sva osjetila. Peruansko jedinstveno iskustvo blagovanja. Vlak ima dva lijepa vagona za blagovanje koji poslužuju svježa, šarena i sezonska jela. Svi sastojci su lokalni, potiču iz Anda, stvaraju se i održavaju u krajoliku kroz koji se putuje. Svako putovanje uključuje ručak i večeru svaki dan. Ukusan doručak na idealan način, a neodoljiv popodnevni čaj je savršen pick-me-up. Svi izbornici maštovito dizajnirani od strane kvalificiranih kuhara iz Belmond Hotel Monasterio u Cusco-u.

Sadržaji

Putovanje-Duh Anda: 1 noć, Puno – Cusco. Otkrijte Duh Anda luksuznim vlakom iz Puno-a do Cusco-a. Dopustite si da budete očarani nekima od najljepših južno-američkih pejzaža. Putovanje polazi svake srijede u podne.

1. DAN: Upoznajte Belmond Andean Explorer u Puno-u, šarmantan gradić pokraj jezera Titicaca. Ukrcajte se u poslijepodnevnim satima i iskoristite priliku da se smijestite u vašoj kabini. Ubrzo ćete biti pozvani u jedan od dva sofisticiranih vagona-restorana za ručak. Iskusite finu blagovaonu sa rafiniranom Andskom kuhinjom. Kasnije ćete se iskrcati na izlet kroz slikovito La Raya gorje, na površini čvrste i divlje prirodne ljepote. Povratak na vlak za čaj i slobodno vrijeme. Upijte krajolik iz promatračkog vagona ili možda upoznajte svoje suputnike preko koktela u lounge vagonu. Kako se večer spušta, povratak u jedan od vagona-restorana za senzacionalnu večeru dok vlak i dalje putuje u Cusco regiju.

2. DAN: Probudi se rano za ukusni doručak, idealan način da se pripremite za dan unaprijed. Uživajte u panoramskom pogledu dok putujete vlakom u Cusco, šareni grad koji je nekoć bio glavni grad carstva Inka. Opraštanje od posade i iskrcavanje.


Belmond Andean Explorer-Duh Anda