Putovanje Vlakom | Belmond Andean Explorer-Andske Ravnice i Otoci

Kategorija :
Odredište :
Putovanje Vlakom
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Belmond Andean Explorer-Andske Ravnice i Otoci


na upit


Rezerviraj


Općenito

Upustite se u avanturu putovanja. Istražite peruanske Ande i doživite jedan od svjetskih najvećih željezničkih pravaca na prvome luksuznom spavačkom vlaku Južne Amerike. Belmond Andean Explorer je luksuzni vlak koji prevozi do 48 putnika kroz Peru u stilu. Izbor jedne ili dvije noći putovanja između Cusco, Puno i Arequipa, uz prirodne ljepote kao što su jezera Titicaca i Colca Canyon na ruti. Sestra proslavljenog Belmond Hiram Bingham vlaka, obećava da će gostima u njemu provedeno vrijeme biti jednako nadahnjujuće kao i njihovi trenutci izvan njega tijekom otkrivanja. Poziva na uživanje u smještaju i rafiniranoj Andskoj kuhinji. Vagoni za promatranje, boravak i Spa su savršena mjesta za opuštanje, osmišljeni da ponude moderan komfor sa tradicionalnim ambijentom. Lounge-Vagon: Vagon za okupljanje sa prijateljima. Srednje veliki klavir određuje glazbeni ton dok raspravljate o svojim dnevnim avanturama. Uz osvježavajuće piće iz bara u ruci i senzacionalni prolazni krajolik kao pozadinu, Lounge-Vagon je idealno mjesto za zajedničko stvaranje vlastite očaravajuće priče. Vagon za Promatranje:Krajnji vagon za opuštanje i za prolaz vremena. Upoznajte nove prijatelje i uživajte u očaravajućem pogledu ispijajući Pisco Sour iz bara. Udahnite Anski svježi zrak sa otvorene palube dok vlak prolazi kroz prekrasne krajolike. Vagon-Blagovaona: Svježa, šarena i sezonska jela pripremljena koristeći lokalne sastojke se služe u dva elegantna vagona-blagovaone. Izbornici se vješto dizajnirani od strane kuhara iz Belmond Hotel Monasterio-a, Cusco.

Sobe

KABINE:Doživite istinski odmor u svojem osobnom svetištu. BELMOND Andean Explorer nudi četiri vrste kabine, svaka sa svojom ugodnom en-suite kupaonicom i tušem. Interijeri neprimjetno uklapaju modernu sofisticiranost s tradicionalnim Andskim naglascima. Dizajni izvlaći inspiraciju od Peruanaca, sa ručno tkanim tkaninama, s teksturama odabrane mekane Alpaka vune.

Double Bed Cabins: 13.1 metara kvadratnih. Najveće kabine s bračnim krevetom i udobnim prostorom za sjedenje s dvije stolice i stolom.
-Deluxe Double Bed Cabins: Duga ormar omogućuje spremanje, dok su prostrane kupaonice opremljene s tušem, WC-om, umivaonik.
-Junior Double Bed Cabins: Velikodušni životni prostor. Opremljene s više kompaktnim ormarom i en-suite-om, tušem, umivaonikom i WC-om.
-Twin Bed Cabins: 7.4 metara kvadratnih. Osigurani dodatni prostor za opuštanje, s dugim ormarom plus en-suite kupaonica s tušem, WC-om i umivaonikom. Tijekom dana su konfigurirane s dugom klupom i udobnim sjedalom. Po noći, posluga postavlja dva kreveta na razini zemlje.  
-Bunk Bed Cabins: 5.5 metara kvadratnih. Ove ugodne kabine nude tradicionalno iskustvo spavanja u vlaku. Spremite svoju odjeću u dugi ormar i osvježite se u en-suite kupaonici, zajedno s tušem, WC-om i umivaonikom. Danju kabine imaju dugu klupu, a navečer se postavljaju u gornji i donji krevet.

Kulinarika

Rafinirani Andski okusi, služe se na sofisticiran način, pored pozadina zadivljujućim krajolikom. Belmond Andean Explorer obećava gozbu za sva osjetila. Peruansko jedinstveno iskustvo blagovanja. Vlak ima dva lijepa vagona za blagovanje koji poslužuju svježa, šarena i sezonska jela. Svi sastojci su lokalni, potiču iz Anda, stvaraju se i održavaju u krajoliku kroz koji se putuje. Svako putovanje uključuje ručak i večeru svaki dan. Ukusan doručak na idealan način, a neodoljiv popodnevni čaj je savršen pick-me-up. Svi izbornici maštovito dizajnirani od strane kvalificiranih kuhara iz Belmond Hotel Monasterio u Cusco-u.

Sadržaji

Andske Ravnice i Otoci: 2 noći, Arequipa – Lake Titicaca – Cusco. Putovanje od Arequipa za Cusco u nezaboravnom stilu. Uživajte u nezaboravnoj atmosferi Belmond Andean Explorer vlaka kao što su Peruanski duh destinacije, uključujući i očaravajuće jezero Titicaca. Putovanje kreće svake subote navečer.

1. DAN: Ukrcajte se na vlak u baroknom gradu Arequipa. Uzmite malo vremena da se ugodno smjestite u kabini i prilagodite uživanju u atmosferi vlaka kad započnete svoj put prema Puno-u. Zatim zauzmite svoje mjesto u jednome od elegantnih vagona za blagovanje za prvu večeru. Opustite se i uživajte u rafiniranim Andskim jelima koja se poslužuju sa suvremenim njuhom. Nakon večere, možete krenuti na bar i uživati u koktelima, kao što i upoznati svoje suputnike.

2. DAN: Buđenje uz očaravajući doživljaj izlazka sunca preko jezera Titicaca. Doručak se poslužuje na brodu savršeno postavljen za jedan dan pun avanture. Popodne istraživanje jezera Titicaca, najviše plovno jezero na svijetu. Lijepo jezero je dom mnogim različitim otocima, od kojih svaki ima jedinstven način života. Prijevoz tradicionalnim brodom do Urosa, na umjetan otok vješto izrađen od isprepletenih trstika koji se stalno obnavlja. Ljudi koji žive na otoku koriste iste materijale za stvaranje domova, brodova i alata. Nastavite istraživanja na Taquile otoku, poznatom po svojim nevjerojatnim poljoprivrednim terasama. Uživajte u ručku na Collata plaži, nakon čega slijedi nastup lokalnih plesača i demonstracija majstora na djelu. Povratak na stanicu na jezeru za ukusni popodnevni čaj. Ukrcajte se na vlak i opustite se dok se putovanje nastavlja prema Cusco-u. Dok se večer spušta, možete uživati u još primamljivoj večeri u vagonu za blagovanje.

 3. DAN: Probudite se uz ukusan doručak, uz zapanjujući pogled kad vlak kreće iz Marangani-a. Usput, iskrcavanje u posjeti Raqch'i-u. Pored važnog naselja Inka, danas je fascinantno arheološko nalazište i sadrži mnogo arhitektonskih dragulja. Dolazak na Cusco, bivši glavni grad carstva Inka. Opraštanje i iskrcavanje iz vlaka.

Belmond Andean Explorer-Andske Ravnice i Otoci