Privatne Ture | Luksuzno Strand Krstarenje-Mjanmar

Kategorija :
Odredište :
Privatne Ture
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Luksuzno Strand Krstarenje-Mjanmar


od 6.158 kn


Rezerviraj


Sadržaji

-4 dana/ 3 noći
-Mandalay-Bagan

Probudite svoj avanturistički duh na rijeci Ayeyarwady. Doživite Mianmar na luksuznom brodu gdje Vas očekuje izuzetna gostoljubivost i užitak bez kompromisa.

1. dan: MANDALAY – MINGUN
Uživat ćete u doručku u Mandalayu, u privatnom prostoru kod poznatog Royal Lake-a, nakon čega ćete se moći diviti izražajnoj jednostavnosti mosta U-Bein, za koji se vjeruje da je najstariji i najduži most od tikovine na svijetu. Bit ćete veseli sljedećem odredištu jer je samostan Shwe In Bin poznat kao savršeno mjesto za meditaciju u srcu Mandalay-a. Nakon raskošnog ručka na brodu, stat će se u mjestu Mingunu, a nakon uzbudljive vožnje tuk-tukom posjetit ćete jednu od najvećih pagoda u povijesti Mjanmara. Kada sunce počinje zalaziti, s pristaništa broda divit ćete se veličanstvenom krajoliku preko rijeke Ayeyarwady i piti ćete neke od poznatih koktela The Strand Hotela.

2. dan: MINGUN - SAGAING - AVA - BAGAN
Dan počinje posjetom drevnom glavnom gradu Ave, gdje vas očekuje još jedno uzbudljivo iskustvo - vožnju jahom kroz lijepe i autentične krajolike. Uronite u drevna vremena posjetom hramovima Yadana Shemee i Wingab, kao i samostanu Bopaya. Po povratku na brod očekuje Vas lijepo iznenađenje - ručak poslužen u autentičnom azijskom stilu i prilika da se opustite u ljepoti prirode koja Vas okružuje na putu prema drevnom gradu Baganu. Osim opuštanja i meditacije, možete ispuniti vrijeme raznovrsnim zabavnim sadržajima koji će biti organizirani na brodu. Dovršite dan s večerom i koktelom u restoranu, u društvu kapetana.

3. dan: BAGAN
Novi dan pruža vam priliku da se divite izuzetnoj arhitekturi drevnog grada Bagana, koja je također utjecala i na kasniji izgled Burmanskih hramova. Posebna pažnja posvetit će se Ananda hramu, jednom od najljepših u zemlji, kao i Shwezigon Pagoda-i, poznatoj po ukrasu od zlatnog lišća. Nakon ručka na brodu, nastavljate dan u Baganu posjetom veličanstvenom hramu Shwe San Daw, a zatim i hramovima Sulamani i Gubyaukgyi. Da bi ovaj veličanstveni dan završio na najbolji način, imat ćete priliku uživati u zalasku sunca, pripremajući se za oproštajnu gala večeru u restoranu Strand.

4. dan: BAGAN
Nakon uživanja u prvim suncem i doručku, Vrijeme je za slijetanje.

Iskombinirajte putovanje sa slijedećim hotelom:

The Strand Yangon
Luksuzno Strand Krstarenje-Mjanmar