Privatne Ture | Kuba-Zemlja Bogate Tradicije

Kategorija :
Odredište :
Privatne Ture
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Kuba-Zemlja Bogate Tradicije


od 8.693 kn


Rezerviraj


Sadržaji

1. dan: DOLAZAK U HAVANU
Dobrodošlica u zračnoj luci u Havani, transfer do hotela. Za boravak u Havani, odaberite jednu od sljedećih kategorija: hotel srednje klase 4 zvjezdice ili hotel više srednje klase Iberostar Parque Central 5 *. Hotel 4 * nalazi se u starom dijelu Havane ili u četvrti Vedado ili Miramar. Hotel Iberostar Parque Central smješten je na centralnoj lokaciji u Havani na Parque Centralu. 2 noćenja u rezerviranoj kategoriji hotela. Za rezervaciju noćenja prije ture , pogledajte izbor hotela.

2. dan: HAVANA
Nakon doručka sastanak za više detalja oko ture i upoznavanje vodiča. U nastavku šetnja kroz stari, kolonijalni dio Havane s najpoznatijim znamenitostima, na primjer, Calle Obispo, Capitol, guvernerova palača, koktel u restoran-baru "Bodeguita" gdje je boravio Hemingway, njegova radna soba u hotelu Ambos Mundos, trg s katedralom. Ručak na krovnoj terasi hotela "Ambos Mundos". Poslijepodne vožnja kroz Havanu 50-ih do Trga revolucije, legendarnim Hotelom Nacional, kroz četvrt Miramar s brojnim plemićkim kućama. Večera unutar vaše organizacije. Navečer je moguće posjetiti poznati "Tropicana Show" ili novi plesni show "Havanna Queens" (po izboru, uz nadoplatu).

3. dan: HAVANA - VIÑALES - LAS TERRAZAS
Rano ujutro vožnja uz "put duhana" do Pinar del Rio. Posjet tvornici cigara i likera. U nastavku je panoramska vožnja kroz dolinu s poznatim vapnenačkim zidinama i slikovitim selom Viñales. Obilazak kuće "Casa del Veguero" (kuća uzgajivača duhana) i posjet prapovijesnim zidinama. Večera unutar vaše organizacije. Noćenje u hotelu 2 + * ili 3 + * u Las Terrazasu.

4. dan: LAS TERRAZAS - ZALIV SVINJA – CIENFUEGOS
Rano ujutro vožnja u smjeru središnje Kube do Guama-e i vožnja brodom kroz mangrove do sela Taino u laguni Tesoro. Ručak u restoranu, direktno na Karibskom moru, s mogućnošću kupanja. U nastavku je vožnja do Cienfuegosa, karakterističnog za francusku kolonijalnu arhitekturu. U Cienfuegosu šetnja do Plaza Mayor s Terry Theatrom, u kojem je nekad pjevao Caruso, i na koktel do poluotoka Punta Gorda s "maurskom" Palacio del Valle i tipičnim drvenim vilama. Večera u hotelu. Noćenje u hotelu 3 * - 3 + * na moru ili hotelu 3 + * u blizini glavnog trga ili u jednoj od Casa Particular.

5. dan: CIENFUEGOS - DOLINA ŠEĆERANA – TRINIDAD
Ujutro, vožnja uz more s prekrasnim panoramskim pogledom do Trinidada, koji je zbog svoje jedinstvene kolonijalne arhitekture svrstan na listu zaštićeni građevina UNESCO-a. Prošećite gradom razgledavanjem veličanstvenih plemićkih kuća i posjetite rustikalni "Canchancharra" (bar sa medom), te posjetite muzej. Ručak u "Paladar" u mjestu Casilda ili direktno u Trinidadu. Poslijepodne vožnja do doline šećerana. Posjet haciende jednog od vlasnika šećerane Iznaga, sa "tornjem robova". Navečer prilika za sudjelovanje u romantičnom noćnom životu uz glazbu, npr. "Casa del Musica" ili u "Casa de la Trova". Noćenje u hotelu s tri zvjezdice iznad grada, okružen prirodom ili u jednoj od Casa Particular. Alternativno noćenje u središnjem Trinidadu u Iberostaru Grand Hotel Trinidad 5 *, uz nadoplatu.

6. dan: TRINIDAD - SANTA CLARA – REMEDIOS
Vožnja kroz Sierra Escambray ili preko "Topes de Collantes" u povijesnu Santa-u Clara-u. Ovdje je Che Guevara osvojio svoju najveću pobjedu, a kasnije je bio sahranjen na ovom mjestu. Posjeta spomeniku Che Guevara-e i nastavak vožnje u kolonijalni grad Remedios. Šetnja preko idiličnog Plaza Mayor s crkvom San Juan Bautista, u kojoj se nalazi oltar iz 16. stoljeća izrađen od mahagonija (posjet prema radnom vremenu). Noćenje u hotelu 3 * u Remediosu.

7. dan: REMEDIOS - VARADERO - HAVANA
Prijepodne slobodno vrijeme. Oko podneva nastavak vožnje kroz Varader (za one koji produžuju boravak u Varaderu) do međunarodne zračne luke u Havani-u. Imajte na umu da je vrijeme dolaska u zračnu luku Havana preko Varadera tek u večernjim satima (oko 20 sati). Ako želite transfer koji će vas odvesti izravno u zračnu luku, morate ga rezervirati uz nadoplatu.


Iskombinirajte putovanje sa slijedećim hotelima:

Iberostar Laguna Azul

Melia Peninsula

Kuba-Zemlja Bogate Tradicije