Privatne Ture | Južna Afrika-Magični trenuci na jugu kontinenta

Kategorija :
Odredište :
Privatne Ture
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Južna Afrika-Magični trenuci na jugu kontinenta


od 25.043 kn


Rezerviraj


Sadržaji

-8 noći / 7 dana
-od Johanesburga /do Cape Town-a

Očekuju Vas prekrasni trenutci iz sna na Vašem putu kroz magičnu Južnu Afriku. Bit ćete ispunjeni jakim emocijama za vrijeme bliskih susreta s divljim životinjama u središtu spektakularnog Makalali rezervata. Osim toga, doživjet ćete CapeTown iz potpuno osobnog kuta tijekom privatno vođenih tura. Uživat ćete u najljepšim zvukovima i prizorima, a svaki dan ćete završiti s puno stila.

1. dan: JOHANESBURG - HOEDSPRUIT - GARONGA SAFARI CAMP
Individualni dolazak do međunarodne zračne luke Johannesburg do 8h. Dobrodošlicu će vam poželjeti predstavnik sa znanjem njemačkog jezika, koji će vas odvesti na check-ing za let na Hoedspruit. Nakon slijetanja (oko 10h) očekuje Vas transfer od 45 minuta. do Garonga Safari Camp-a, koji obuhvaća 22.000 ha. Smještaj u Makalali Private Game Reserve, a poslijepodne ćete uz bijeli čaj moći uživati u prvom razgledu divljih svinja iz otvorenih automobila. Nakon toga slijedi povratak u kamp i opuštanje uz privatnu večeru. 3 noćenja u kampu Garonga Safari Camp 4 * (uključena odabrana domaća pića i 2 vožnje).

2. dan: GARONGA SAFARI CAMP “SLEEP-OUT”
Nakon jutarnjeg čaja i tradicionalnog keksa počinje nova vožnja s otvorenim automobilom. Po povratku, poslužit će se doručak, a slijede slobodno vrijeme i bliže upoznavanje sa kampom. Nakon ručka i pakiranja, krećete u jedinstvenu "Sleep-Out" pustolovinu, koja donosi priliku da spavate na korak od divljine. Vaš kraj te noći bit će posebno napravljena platforma bez krova i zidova, a vaš domaćin će vam pružiti sve što je potrebno za ovu prigodu.

3. dan: GARONGA SAFARI CAMP
Po povratku u kamp, doživjet ćete novu uzbudljivu vožnju na safariju. Nakon doručka možete se opustiti uz masažu (nije uključeno u osnovnu cijenu). Oko podneva kratka vožnja do mjesta gdje će vam piknik ručak biti poslužen na stablu. Drugi dio dana predviđen je za apsolutno posebno iskustvo "Bush Bath" - kupanje u posebno dizajniranoj vanjskoj kupaonici, s uzbudljivim pogledom na afričku divljinu. U kamp ćete se vratiti apsolutno preporođeni.

4. dan: GARONGA - HOEDSPRUIT - CAPE TOWN
Nakon jutarnje vožnje otvorenim safari vozilom i doručak u kampu, transfer do zračne luke Hoedspruit odakle Vas očekuje let za Cape Town. Dolazak se očekuje u poslijepodnevnim satima, a dočekat će Vas predstavnik. Transfer do Vinyard Hotela 4 * i slobodan ostatak dana za šetnje kroz bajkovit vrt i opuštanje u bazenu. Navečer Vas očekuje večera u hotelskom restoranu s podudarajućim vinom. U ovom hotelu je planirano 4 noćenja.

5. dan: “MOJ CAPE TOWN” UKLJUČUJUĆI WINE TASTING U HOTELU
Nakon doručka osobni će vam vozač pružiti jedinstven i individualan doživljaj upoznavanja grada. Preporuka za obilazak je Rt Point, stjenovite plaže u Simon's Townu s pingvinima, odakle se možete vratiti duž fenomenalnog Chapman's Peak Drives-a. Po povratku, slijedi još jedno uzbudljivo iskustvo za ovaj dan - degustacija najboljih južnoafričkih vina.

6. “MOJ CAPE TOWN” UKLJUČUJUĆI SUNSET CRUISE
Oko 11 h previđeno je da vas vozač pokupi u hotelu. Nikako nebi trebalo propustiti vožnju do planine Tafelberg (ulaznica nije uključena), koja svojim ravnim vrhom oduševljava i predstavlja izuzetno posjećenu turističku lokaciju. U poslijepodnevnim satima se zaputite prema poznatom Victoria & Alfred Waterfront-u, odakle kreće Sunset Cruise. Uz čašu šampanjca u ruci i poslužene grikalice, uživat ćete u prekrasnim prizorima. Nakon toga transfer do restorana "Gallagher's", gdje će biti poslužena večera od 5 jela. Povratak u hotel i i noćenje.

7. dan: “MOJ CAPE TOWN”, UKLJUČUJUĆI PIKNIK U VINARIJI
Budući da je ovo jedna od najboljih regija za uzgoj vinove loze i proizvodnje vina, trebalo bi koristiti svaki trenutak da bi se apsorbirale sve ljepote ove regije. Posjet vinariji uz kušanje lokalnih sorti. Predviđen piknik sa ručkom, uključujući jedna boca vina vinarije "Spier".

8. dan: CAPE TOWN
Nakon doručka polazak prema luci i mogućnost šetnje uz prekrasnu obalu i uživanja u osvježenju s pogledom koji ćete uvijek pamtiti. Ovisno o vremenu leta, organizirat će se i prijevoz do zračne luke. Kraj putovanja.


Produžite boravak sa slijedećim hotelom:

One & Only Cape Town

Južna Afrika-Magični trenuci na jugu kontinenta