Privatne Ture | Eastern & Oriental Express-Luksuz koji očarava

Kategorija :
Odredište :
Privatne Ture
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Eastern & Oriental Express-Luksuz koji očarava


od 19.613 kn


Rezerviraj


Sobe

Vrste kabina:

-Pullman (36): oko 6 m², s niskim krevetima i kreveta na kat.
-State (28): oko 8 m², dnevni boravak koji se pretvara u sobu s 2 kreveta za jednu osobu.
-Predsjednički apartman (2): oko 12 m², najluksuznije kabine u vlaku.


Sadržaji

-3 dana/2 noći
-od Singapura do Bangkoka

Vrhunski elegantni Eastern & Oriental Express, sa svojim vlastitim elegantnim opremljenim vagonima, gurmanskom kuhinjom i s izvrsnom uslugom pruža doista jedinstven doživljaj putujući u srcu jugoistočne Azije. Ovaj autentični primjerak iz luksuzne Belmond zbirke odiše apsolutnom elegancijom i romantikom. Kao izvrstan izbor za zahtjevne putnike, putovanje s Eastern & Oriental Express-om se može smatrati vrhuncem luksuznog putovanja kroz jugoistočne regije Azije. Vožnja slikovitim krajolicima od Singapura do Bangkok-a (NAPOMENA: postoji mogućnost putovanja i u suprotnom smjeru, Bangkok-Singapur: 4 dana / 3 noćenja) vas vodi kroz avanturu doživljaja Azije iz prve klase, uz izuzetnu gastronomsku ponudu i uslugu.

1. DAN: SINGAPUR - KUALA LUMPUR
Prikupljanje putnika od 12 do 14 sati u Fullertonu. Zajednički prijenos do željezničke stanice, s polaskom zakazanim za 16 sati. Kasno navečer, kratko odstupanje na veličanstvenoj željezničkoj stanici u Kuala Lumpuru.

2. DAN: KUALA KANGSAR
Novi dan započinjete u Kuala Kangsar-u, sa obilaskom raskošne Ubudiah džamije. U drugom dijelu prije-podne, put nastavljate u smjeru Tajlanda.

3. DAN: KANCHANABURI – BANGKOK
Ujutro stižete u Kanchanaburi, gdje ćete vidjeti poznati most na rijeci Kwai, a zatim uživati u vožnji brodom. Dolazak u Bangkok predviđen je oko 16.45 sati.

EASTERN & ORIENTAL EXPRESS: Sa svojom kompozicijom dužine od preko 400 m, Eastern & Oriental Express predstavlja potpuno klasičan doživljaj vlakova. U luksuznom vagon-restoranu dostupne su moderne međunarodne i azijske kuhinje, kao i precizno odabran izbor vrhunskih vina. U karavani, putnici imaju razne zabavne sadržaje i knjižnicu s dijelom za čitanje. Najpopularnije mjesto na vlaku je vagon s otvorenim pogledom na okoliš. Sastav vlaka sadrži 12 spavaćih vagona s ukupnim kapacitetom do 132 putnika - 66 smještajnih jedinica sa vlastitim wc-om, tuš kabinom, sušilom za kosu, internacionalnim utičnicama (220 volti + 110 volti adapteri), sefom i klima uređajem. Veliki prozori nude pogled na zelenilo i razne krajolike. Usluga je dostupna 24 sata.

Iskombinirajte putovanje sa slijedećim hotelima:

MARINA BAY SANDS 5*, SINGAPORE


THE ST. REGIS 6*, SINGAPORE

MANDARIN ORIENTAL 6*,BANGKOK 
Eastern & Oriental Express-Luksuz koji očarava