Privatne Ture | Mercedes-Benz SL tura – Francuska u najboljem izdanju

Kategorija :
Odredište :
Privatne Ture
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Mercedes-Benz SL tura – Francuska u najboljem izdanju


od 14.963 kn


Rezerviraj


Općenito

Provansa - lavanda, divlji konji i francuska gotika Zaleđe Azurne obale prema rijeci Rhône, vinski region Luberon i vapnenačkim stijenama Alpillesa, srednjovjekovnog Avignona i rimskog Arlesa: sve se to čini stvoreno namjerno za uzbudljivu klasičnu turneju automobila. Dodajte ovome moćnu predmonstrantsku i cistercitsku opatiju usred hrastove šume ili cvatućih polja lavande, impresivne vojne ceste koje potiču od Napoleona i uklesane su u stijenu, divlje konje Camargue i kanjon Verdon. Ovo je čista Provansa ili Francuska u najboljem redu!

Sadržaji

Aranžman uključuje:
Transfer od / do zračne luke Marseille (MRS) do hotela, kao i na licu mjesta
Nostalgični Mercedes-Benz SL (W113 i R107) za samostalnu vožnju, uključujući potpuno sveobuhvatno osiguranje (odbitno 500 eura), gorivo
3 noćenja s uklj. doručak u „Moulin de Vernegues“ ****, Mallemort
1 večera i 1 ručak
Kotizacija i vođenje razgledavanja prema itineraru
Vodič i servisni tim koji govori engleski jezik tijekom cijelog putovanja
Putna knjiga

Nije uključeno u aranžman:
Obroci, osim ako nije drugačije naznačeno; putovanje u Marseille (MRS)

Ponuda

Mercedes-Benz SL tour - Francuska u najbolje izdanju

1. dan Maussane-les-Alpilles
Dobit ćete priliku da upoznate svoje kolege na našem uvodnom druženju u hotelu. Vani, na toplom suncu, svjetlucavi kromirani klasici blistaju i čekaju vas. Kao uvod u obilazak, na Roadbook se možete naviknuti dok se vozite zavojitim seoskim cestama, kroz borove šume i uzduž bijelih pješčenjaka. Cilj ove vožnje su područja oko slikovitog Salon de Provence. Malo i ugodno selo Pélissanne jedno je od najljepših sela u Provansi i savršeno je za naše prvo zaustavljanje kave u Provansi.

2. dan Avignon i Gordes
Čista Provansa danas je tema na putopisu koji je, čini se, skinuo fotoknjigu. Prelazeći Alpilles pored opatije Saint-Michel de Frigolet, stižemo do Rone i krećemo na sjever prema Avignonu. Malo je srednjovjekovnih gradova dostiglo moderno doba, slično dobro očuvano okolnim netaknutim zidom, nevjerojatnim nasljeđem zgrada i povijesti. Avignon je poznat po tome da ugosti papu tijekom velikog zapadnog raskola 1309. do 1423. godine, a mi ćemo istražiti grad pri ruci poznatog vodiča. Nakon ručka, ruta vodi sjeveroistočno u visoku Provansu sa svojim malim kanjonima, brdima i procvjetalim poljima lavande. Sitna mjestašca na putu nude obilje mogućnosti za zaustavljanje na kavu i kupovinu, prije dolaska u selo Gordes. Potonji je smješten na stijeni nad Luberonom gotovo poput čuvara, savršen krajolik.

3. dan Arles i Camargue
Današnja vožnja mnogo je više o prirodi i mirisu zemlje, a ne uzbuđivanju brzine. Delta rijeke Rone označava proširenje močvarne zemlje Camargue, koja je dugo bila prirodni rezervat za flaminge, dokazane bikove i najpoznatije, bijele konje Camargue. Moći ćete ih pomno promatrati prije nego što posjetite Arles i njegovu veličanstvenu arenu i još neke rimske ostatke tijekom vašeg vođenog hoda kroz grad.

 4. dan Luberon
Istaknuti će dan odlaska biti velika polja lavande jugoistočno od Gordesa i itinerarni „dvorci Luberona“, uključujući Château de Lourmarin. Danas ćete nekoliko puta preći zloglasnu rijeku Durance, koja se u davnim vremenima nazivala jednim od tri bičera Provanse (druga dva su Mistral i parlament Aix-en-Provence). Automobile ćete vratiti u hotel tijekom ranih popodneva, upravo na vrijeme za transfer do zračne luke.

Mercedes-Benz SL tura – Francuska u najboljem izdanju