Privatne Ture | Doživite jezero MAGGIORE u MERCEDES-BENZ SL

Kategorija :
Odredište :
Privatne Ture
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Doživite jezero MAGGIORE u MERCEDES-BENZ SL


od 14.967 kn


Rezerviraj


Općenito

Belle epoque i planinske ceste na jezeru Maggiore Drugo najveće talijansko jezero mami prekrasnu rivijeru i mediteranski ambijent. Uske planinske ceste u kontrastu su s obalnim šetnicama obloženim palmama, vile Belle Époque i engleski vrtovi u kontrastu su sa arhaičnim selima. Ova turneja visokog kontrasta može ponuditi mnogo toga i ne ostavlja ništa što želi.

Položaj

Jezero Maggiore sa svojih 212,5 kvadratnih kilometara leži na granici između Italije i Švicarske. Njegova zapadna obala dio je talijanske regije Piemont, istočna obala leži u regiji Lombardija, a sjeverna u švicarskom kantonu Ticino. Drugo najveće jezero u Italiji, u svojoj najdubljoj točki od 372 m, proteže se od južnih Alpa do ruba doline Po. Obala jezera Maggiore obložena je s nekoliko poznatih lokacija - Stresa, Verbania, Ascona i Locarno. Destinacije iz snova su i Borromejska ostrva u zaljevu Stresa i otoci Brissago jugozapadno od Ascone. Uživajte u kulinarskim delicijama i uživajte u jezeru Maggiore za volanom klasičnog automobila Alfa Romeo. Koji automobil više odgovara ovom području i njegovim starim dvorcima Belle Epoque od ovih klasičnih talijanskih automobila? Bez obzira jeste li u Asconi, domu pjesnika i boema, u Stresi ili Milanu, zasigurno ćete se diviti pogledima.

Sadržaji

Aranžman uključuje:
Transfer od / do zračne luke Milan Malpensa (MXP) do hotela, kao i na licu mjesta
Mercedes-Benz SL za vas će samostalno voziti, uključujući potpuno sveobuhvatno osiguranje (odbitno 500 eura), gorivo
Noćenje s 3 noćenja s doručkom u hotelu "Splendid" s 4 zvjezdice u mjestu Baveno
1 večera, 1 ručak
Kotizacija i vođenje razgledavanja prema itineraru
Vodič i servisni tim koji govori engleski jezik tijekom cijelog putovanja
Putna knjiga
Poklon dobrodošlice

 Nije uključeno u aranžman:
putovanje u Milano
obroci ako nije drugačije naznačeno

Ponuda

Belle Epoque na jezeru Maggiore

1. dan Isola Bella
Nakon što vas pokupimo sa zračne luke Milan-Malpensa, odvedemo vas u vaš hotel na obali jezera Maggiore, možete upoznati svoje putnike po ugodnom aperitivu. Ispred hotela naći ćete svoj Mercedes-Benz SL koji stoji u nizu i čujete kako vam objašnjavamo lako razumljivu knjigu cesta prije nego što započnemo prvo putovanje. Prvo putovanje je dobar način da upoznate svoj Mercedes-Benz. Zajednička večera na Isola Belli, na koju vas stilsko voze u starim drvenim čamcima, zaokružuje slobodan dan.

2. dan Centovalli, Ascona i obala Lombarda
Drugog dana očekuje vas nezaboravan put: neravne klance i usamljene planinske doline u dolini Cannobina Valle. Nakon prelaska švicarske granice u Centovalli u Ticinu, doći ćete do Ascone. Na slikovitoj šetnici uz obale Ascone imate priliku prošetati se i obilno ručati. Popodne se vozite zapadnom obalnom cestom i divite se sofisticiranim jezernim šetnicama.

3. dan Mottarone i San Giulio
Trećeg dana možete doživjeti apsolutni rally osjećaj u Mottarone rezervatu: serpentine, srednji prigušnik i nepogrešiv zvuk klasičnog Mercedes-Benza. Vozite se dojmljivim planinskim cestama do 1.490 metara visokog Mottarone-a iz kojeg se pruža pogled do jezera Maggiore i jezera d'Orta. Potonje postaje vaše sljedeće odredište, vijugavim planinskim cestama stižete do starog grada Orta San Giulio, gdje ćete imati dovoljno vremena za šetnju slikovitim uličicama. Na povratku u hotel preći ćete još dva rezervata prirode. Zajednička oproštajna večera odvija se u popularnom starom gradskom restoranu u Bavenu.

 4. dan Castel Angera
Ujutro ćete posjetiti Castel Angera na južnoj obali jezera Maggiore, nekoć dom jedne od najvažnijih talijanskih plemićkih obitelji i koja je danas turistička atrakcija kao velika tvrđava. S utvrđene kule uživat ćete u nezaboravnom pogledu na jezero. Nakon posjeta vozite se obalom jezera, pokraj pustinjaka Santa Caterina del Sasso i dalje do mjesta Laveno. Trajekt vas vodi do zapadne obale, odakle se kratko vozimo do hotela. Poslijepodne se oprostite od "svog" SL-a i prijevoz će vas dovesti do zračne luke.

Doživite jezero MAGGIORE u MERCEDES-BENZ SL