Privatne Ture | Alfa Romeo Spider Tour u Gran Premio Nuvolari, Toskana

Kategorija :
Odredište :
Privatne Ture
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Alfa Romeo Spider Tour u Gran Premio Nuvolari, Toskana


od 12.713 kn


Rezerviraj


Općenito

Cypress avenije, vinogradi i klasični automobilski rally Gran Premio Nuvolari Ovo putovanje uključuje sve najvažnije dijelove vintage automobila do južne Toskane. Tazio Nuvolari već je tijekom života bio legendarna utrka. U njegovu čast, staza Mille Miglia izmijenjena je s dijelom utrke koja se sada održava kao "Gran Premio Nuvolari". Ovo putovanje kroz jesenju Toskanu omogućava vam vidjeti povijesne trkačke automobile Mille Miglia na remakeu „Gran Premio Nuvolari“.

Položaj

Toskana je jedna od najslikovitijih regija Italije. Impresionira svojim jedinstvenim i raznolikim krajolikom. Vinogradi se stapaju s maslinama i izmjenjuju se s golim selom. Ovu rijetkost razdvajaju trake visokih čempresa. Malo korišteni putevi vijugaju niz brda i prolaze kroz mala uspavana sela. Kao pozadina talijanskog filma iz 1950-ih. S Nostalgikom se vozite odabranim rutama u Toskani. Mnogi od njih bili su i odjeljci legendarne utrke Mille Miglia. Ali Toskana čini da srca ljubitelja automobila brže tuku. Također nudi ljubitelje gradova kulture poput Siene i San Gimignano i mjesta od interesa poput tvrđave u Monteriggioni. Čak i nekoliko tjedana prije svjetski poznate utrke konja, Palio, u Sieni, možda ćete moći gledati ekipe tijekom njihovih proba i priprema za veliku utrku. Šetali su gradom u kostimima i vježbali na bubnjevima pripremajući se za savršen ulazak na Piazza del Campo. Zatvorite oči i zamislite da klizite cestama iz snova Toskane u klasičnom Alfa Romeu. Uživate u vjetru u kosi, vozačkom iskustvu, krajoliku, dobroj hrani i jedinstvenim vinima Chiantija.

Sadržaji

Aranžman uključuje:

Transfer od / do zračne luke Firenca (FLR) do hotela Nostalgica
Alfa Romeo za vašu samostalnu vožnju, uključujući potpuno sveobuhvatno osiguranje (odbitno 500 eura), gorivo
3 noćenja s uklj. doručak u hotelu s četiri zvjezdice “Borgo di Vescine” ****, Radda u Chiantiju
Kotizacija, vođenje razgledavanja prema itineraru
Vodič i servisni tim koji govori engleski jezik tijekom cijelog putovanja
Putna knjiga
Poklon dobrodošlice

Nije uključeno u aranžman:

putovanje u Firencu
obroci ako nije drugačije naznačeno

Ponuda

1. dan
Dobrodošli u Chiantishire Na aerodromu u Firenci dočekat će vas naš vodič s pratnjom do vašeg hotela. Uz kavu dobrodošlice upoznat ćete svoje putnike, a zatim pregledati vaše vozilo i putopis. Seoski putevi u Chiantishireu vijugavi su, ali s malo prometa - savršen za upoznavanje vašeg Alfa Romea. Vašem timu bit će na raspolaganju savjeti o insajderu i mjesta za vaše osobno iskustvo večere u Sieni.

 2. dan Pienza i Kreta Senesi
Današnja ruta prolazi od jedne spektakularne razglednice do druge. Jugozapadno od Siene vijugavi seoski putevi isprepleteni su zaseocima kao što su Ville di Corsano, Radi, San Giovanni d'Asso. Do Pienze ćete dijelom stići preko Via Cassia, drevne rimske ceste. Pienza je dom Pecorino di Pienza. Za ručak možete birati između ovog grada, koji je papa Pio II opisao kao epitet srednjovjekovnog malog grada, ili susjednog Montalcina, koji je svjetski poznat Brunello di Montalcino, na jedinstvenom panoramskom mjestu ukrašenom vinogradima. Vrhunac popodneva je vožnja grebenom krajolika vulkanskog kratera na Kriti Senesi, okružen ilovitim tlom koje naglo propada.

3. dan Gran Premio Nuvolari vožnja kroz Toskanu
Prekrasna sestra Mille Miglia nalazi se u Toskani. Točna ruta Gran Premio još nije javna, ali jedno je sigurno, danas ćete iskusiti povijest automobila iz prve ruke. Oko 280 timova izdvojilo je preko 1.000 km za pobjedu u Gran Premio Nuvolari. U Sieni se sudionici voze prekrasnim Piazza Il Campo, pružajući vam priliku da se približite i osobno trkačkim automobilima visokih performansi. Vrhunac je vožnja klasičnog Alfa Romea Spidera među trkačkim timovima. Uzbuđeni gledatelji razveselit će vas dok uživate u ovom nenadmašnom njuhu. Uveče ćemo vas pratiti na druženju uz savjete toskanske kuhinje.

4. dan preko Chiantishira, volanom Alfa Romea
Jedna od najpoznatijih regija za proizvodnju vina u Italiji sadrži crni pijetao u svom grbu, Chianti Classico. Drveće prekriveno brdima između Siene i Firenze koristilo se za proizvodnju vina još od rimskih vremena. Početkom dvadesetog stoljeća 33 proizvođača vina okupila su se kako bi zaštitili svoje vino i marku Chianti Classico od imitatora. Proći ćete Gaiole, Radda i Castellina in Chianti na putu do hotela gdje ćete se oprostiti od Alfa Romea.

Alfa Romeo Spider Tour u Gran Premio Nuvolari, Toskana