Kategorija :
Odredište :
Jackson Hole
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Amangani


od 7.252 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

U blizini šarmantnog zapadnog grada Jackson Hole i veličanstvenoig Yellowstone-a i Grand Teton National Park-a susreću se spektakularna arhitektura i Aman usluga zajedno na najvišoj razini. Savršeno za poseban zimski doživljaj! Ekskluzivni resort azijskog Amanresorts-a je jedan od najboljih u SAD-u.

Položaj

Sa lijepom lokacijom u dolini rijeke Snake između Jackson Hole-a i planina Nacionalnog Parka Grand Teton i luksuznih objekata. 10 minuta od zračne luke i šarmantnog gradića Jackson Hole s restoranima i trgovinama.

Sobe

40 apartmana u suvremenom dizajnu sa zapadnim elementima sa najboljim materijalom. Sadrže tepihe, kamin, kombinirani dnevni / spavaći prostor, dnevni krevet, kupaonicu s drvenim podom, odvojeni tuš, sušilo za kosu, ogrtače, toaletni prostor, TV, CD / DVD player, bežični pristup internetu (besplatno), mini bar, klima uređaj / grijanje i namješten balkon ili terasu.

-Superior Suite (29) oko 45 četvornih metara: s malim balkonom, s pogledom na doline ili planine.
-Deluxe Suite (5) oko 45 metara kvadratnih: S većim balkonom i prekrasnim pogledom na planine.
-Amangani Suite (2) oko 75 kvadratnih metara: Velika kupaonica i ormar za presvlačenje, veliki balkon.Kulinarika

Grill poslužuje doručak, ručak i večeru s otvorenim kaminom i modernim ambijentom – kreativni izbornik s lokalnim sezonskim namirnicama. Na upit piknik ručak. Salon nudi lagane obroke i kao rustikalni bar mjesto susreta za piće prije i poslije večere.

Sadržaji

Veliki grijani bazen (35 m) i whirlpool (10 m²) sa prekrasnim pogledom na dolinu i planine. Fitness i spa centar sa sobama za tretmane, parne kupelji i yoga programi (masaže i tretmani uz nadoplatu). Velika knjižnica i galerija sa lokalnim obrtom.

Sport i slobodno vrijeme

Skijalište u Jackson Hole-u je oko 20 minuta udaljeno. Moguće je organizirati besplatnu hotelsku uslugu prijevoza do Amangani Ski Lounge-a u Teton Village-u u samom naselju uz tople napitke, grickalice, knjige i uslugu-vratara, iznajmljivanje skijaške opreme i gotovo sve zimske aktivnosti. Naknada: obuća za snijeg i ture saonicama sa psima, divlji svijet-ture, noćna vožnja kočijom, Fat Bicikli, vožnja motornim sanjkama.

Amangani