Italija | Hotel La Perla-Alta Badia

Kategorija :
Odredište :
Italija
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hotel La Perla-Alta Badia


od 2.748 kn


Rezerviraj


Općenito

Pod vlasništvom i vodstvom familije Costa. Razlog zašto gosti traže sebe i razum u visokim planinama i nema bolje lokacije od podnožja Dolomita, u zemlji Ladinske kulture gdje se topla dobrodošlica i gostoprimstvo smatraju glavnim pravilom. Ako gosti imaju spektakularne ambicije poput skaliranje planine i prelaženje rijeka, lokacija hotela i prirodno okruženje je doista mjesto gdje se tijelo i um svode na opuštanje i jednostavnost. Gosti mogu doživjeti predivne livade Col Alt, i uživati u pogledu na Sassongher.

Sobe

-Romantik sobe: 40 do 45 metara u veličini. Ove sobe su različite, jedna od druge, a nalaze se na različitim katovima hotela. Karakteristike: sjajna prisutnost Alpine bora, ručne vunene prostirke dodaju dodir luksuza i udobnosti u sobama. Duvees su u učinkovitom njemačkom stilu i učinku, a na balkonu postoje lijepe tople deke za zamotati se. Neke sobe imaju krevet s baldahinom, druge su povezane vratima do druge sobe, idealno za obitelji na odmoru. Neke sobe imaju prikaz starih pisama pažljivo raspoređenih u drvenom ormariću. Romantični u osjećaju i jaka boja, u nekim sobama je plava glavna boja, u drugima crvena, a za dobru mjeru žuta je također istaknuta. Čarobni ukus i čar Signora Costa-e i Stefan-a uvjeravaju da je dekor doista sjajan: ručno oslikana keramika, zbirke šalice piva, oaza mira i fascinacije.

-Comfort sobe: Sobe su postavljene u drvu i sadrže uvijek iznenađenje, detalj ili dva. U nekim stropovi su uzeti iz Stube-a 17. stoljeća, neki zrače tirolskim stilom punim topline i milosti zbog toga ideja o bajkama iz prošlih vremena dolazi lako na pamet. Jedno je sigurno - tu je topla dobrodošlica u zidovima i poziv da se opustite i uživate u intimnijoj postavci koja će biti 'home from home' u periodu odmora. Zajedno sa sofom, foteljama, i tablicom za pisanje soba sadrži komade obrta i umjetnosti koji dolaze iz Ladin dolina. Ukus za detalje, stvaranje prostora i izgleda će vas očarati čim uđete svoju spavaću sobu.

-Standard sobe: Dvije sobe diskretne i ugodne prirode. Sobe u kojima je radost odmoriti glavu na jastuku i staviti natrag u ukupni mir i spokoj znajući da će vaše opuštanje vas energetski napuniti i revitalizirati vaš um i tijelo. 25 metara kvadratnih, jednostavane, ali pune slobode i jednostavnosti. Postoji određena spontanost i prirodnost u ambijentu. Sadrži izložene grede, slike na zidu, profinjeni stil s prizvukom starog Tirol-a u zraku. Sreća i osjećaj slobode i jednostavnosti su karakteristike sobe.

-Single sobe: La Perla se ponosi u ugostiteljstvom za pojedince počevši s načinom na koji su ukrašene jednokrevetne sobe - toplina i udobnost su redoslijed dana. Jednokrevetne sobe se nemogu tako lako naći danas – rijetkost su. Poštujemo individualne putnike u potpunosti, jer dobro znamo da oni imaju zanimljive stvari za reći. Kreveti za jednu osobu su vrhunac udobnosti i stila, te mjesto gdje umorni putnik može odmoriti i potražiti motivacijski vibru, ustati na izazov. Jutarnja svjetlost će pokazati prostoriju u svom punom sjaju - tirolsko drvo i fine predmete izabrani s pažnjom. Ovdje u Corvara-i, na samom podnožju Dolomita vjerujemo da je jedino pravo da se umornom putniku nudi dobrodošlica doma kako bi se gost revitalizirao u tijelu i umu.

Kulinarika

La Stüa de Michil Gourmet Restaurant : 1*Michelin. Kuhar Nicola Laera je sada zadužen za gurmanski restoran La Stüa de Michil. Tu tradicija susreće inovativnost, uvijek uz poštivanje najboljih sastojaka. Mekana svjetla, fine delicije pripremljene su svakodnevno, svijeće i lokalni drveni namještaj čine ovaj restoran bezvremenski unikatnim. Atmosferu vješto usklađuje maître d'Hotel and sommelier Paolo. Les Stües-The half-board restaurant: Autentično mjesto. Najveće zadovoljstvo od svega je blagovaona Ladin kuće, izrađena od drva i drevnih priča, niskih stropova i sa nježnim bojama, sa laganom tkaninom. Les Stües pruža dobrodošlicu i ugodnu himnu također zahvaljujući kuharu Nicola Laera, koji miješa jednostavnost i tradiciju Južnog Tirola koristeći lokalne i organske proizvode sa kreativnostima, njuhom i stručnosti. Neki gosti su opisali iskustvo kao da je živi muzej, sa odlićnom hranom i pićem i čistim blaženstvom. Bistrot La Perla - Od južnog Tyrol-a do Mediterrana: Gosti će otkriti prave sastojke jela koja će biti pripremljena sa stručnošću i jednostavnosti.Neke od delicija su juha od ječma, Canederli (velike knedle), Špageti s rajčicom i mozzarellom od Felicetti , Taglioni s tartufom, sedlo od laneta , štrudla. Ladinia, Alpine Inn: Ladinia će doći kao iznenađenje. Tradicija zrači svim stranama, dvoranom, bar-om i sobama. The Inn nudi izbornik, od 'Cesco' aperitiva napravljenog sa švicarskom Votkom, u čast Cesco Kostenr-u, entuzijastu skijanja i dolomita koji je otvorio Ladinia-u 1956., do canederlo (tradicionalnih knedli) s farmera maslacem i kaduljama iz povrtnjaka. L’Murin Taverna: Ova konoba je oduvijek bila poznata kao L'Murin (bivši mlin). Mlin nije jedina legendarna stvar o ovoj konobi: uzmimo svoju tjesteninu s grahom i riblets pratnju krumpirom. Neformalno mjesto, visoke stolice ili tipične drvene stolice, prijateljska i povjerljiva atmosfera. Vinski podrum:Sadrži više od 28.000 vina, od kojih svaki ima svoju pozadinu, svoju posebnost, pa čak i svoju vlastitu starost. Nude se Mahatma Vina – vina hotela . “L’ Murin”:Apres ski "L 'Murin" (mlin). Služila se tjestenina u Parmigiano Reggiano-u . Nakon petnaest godina dobre i odane usluge, L 'Murin sada više animira nego ikad. Tijekom zime, mladi ljudi dolaze do starog na ples, nakon skijanja. Organiziraju se nezaboravne zabave i "bijele noći"! Tijekom ljeta se kuća pretvara u pub i L 'Murin prihvaća ne samo goste hotela, nego sve koji žele da se pridruže. Naša Tjestenina e fagioli (tjestenina i grah juha) i rebarca pečena u foliji s krumpirom su dobro poznati i izvan Sassongher-a. Bar: S vremena za doručak pa sve do vrijeme aperitiva će naš bar zadovoljit svaku želju u velikom stilu. Nude se među ostalim: pripremljene palačinke, vrući brioš ili kriška hotelskih pečenih kolača i obvezni cappuccino. Također se nude ukusna jela iz Južnog Tirola ili kombinaciju jaja i trun-a, pa čak i pjenušavo bijelo vino. Bar također nudi: vruću čokoladu i biljne i voćne čajeve i primamljive kolače. Aperitiv se služi uz gitarsku glazbu. Među izborima: Martini koktel, Manhattan, Negroni, Whisky Sour, mnogi kokteli i prilozi uz živu glazbu. Također vas očekuje "a la carte", reprezentativne selekcije od viskija, rakije, klasični koktel. Poatoji opcija čaj-a za one koji se vole sasvim opustiti i igrati karte. Sala za Doručak: Sadrži stroj za rezanje svježeg pršuta i salumi i nudi kuhanje jaja na sve načine poznate čovjeku! Roštilj i kuhanje za pripremu palačinki. Sadžaj također uključuje: bogati švedski stol domaćih keksa i kolača, velike zdjele jogurta i džemovi iz izabranih lokalnih planinskih farmi, jela s maslacem i sirevima poljoprivrednika – sve svježi, izvorni proizvodi. Čokolada i ananasa su Fair Trade podrijetla, losos je dimljen direktno u kući, trun potiču na lokalnoj razini, a plod hrane je samo u određenom periodu - ako želite jagode, nećete ih u prosincu naći ovdje! Kruh dolazi iz pekare sela. Panorama je ugodna sa svih strana - pogled na obroncima, na stare seoske kuće, stari bar, a također i na Col Alto ski lift sustav. Ujutro vas čeka dobrodošlica i šalice kave, doručak se poslužujena u 07:00 sati u La Perla-i.

Sadržaji

Fireside Salon: Fini drveni strop, briljantno ogledalo, stilski namještaj, zavjese bogatih boja stvaraju toplu atmosferu. Sofe i fotelje pozivaju vas da se opustite u udobnoj atmosferi sa novinama i časopisima koji su na raspolaganju. A ako želite ostati malo duže, također su na raspolaganju knjige i boardgames-i. U središte pozornosti je kamin i elegantan dimnjak. Trupci su izabrani s pažnjom. Uvijek poštujemo intimni ambijent, a gosti rado provode reflektirajuće vrijeme u miru i tišini uz kavu ili nešto malo jače za zagrijavanje. Ovaj salon je diskretan sa drvenim dizajnom. Veranda: Okrenuvši stranicu ili dvije i pogledavši na Sassongher je nebeski pogled. Uz miris ariša, toplinu keramičke peći koja datira iz 19. Stoljeća udobnost u ovom Stube-u je jednostavna i vjerni pratilac. Gosti slobodno mogu zapaliti cigaru ili cigaretu. Vanjski život je veličanstven. Za opcije blagovanja se nude izbornici ili možete pozvati prijatelja zajedno na aperitiv ili dva. Sam prsotor određuje raspoloženje i može vas odvesti u jednom ili u drugom smjeru. Jedno je sigurno - ova soba zaslužuje vašu pažnju, sigurno će vas potaknuti i zadržati mlade i spremne u umu i duhu. Hotel također sadrži butik sa unikatnim i domaćim proizvodima.Hotel svako malo održava druženje u domaćoj kući: La Ciasa Vedla. Hotel nudi uslugu vođenja kroz planine. BMW električni auti su na raspolaganju za prijevoz gostiju. Col Alto žičara na raspolaganju.

Beauty and Wellness

U Wellness pozivamo vas da se opustite i pratite harmoniju svog tijela kroz niz personaliziranih tretmana usmjerenih na vaše fizičko i mentalno zdravlje. Nakon dana provedenog na padinama ili u okrepljujućim šetnjama htjet ćete kadkad zaokružiti svoj savršeni dan s trenucima mira i tišine kako bi vaši tijelo i um mogli naći svoju savršenu ravnotežu, obično se umorite i smirit će Vam se osjetila u mirnom ambijentu. Korištenje spa prostora za djecu do 14 godina je dozvoljeno do 18:00.

Hotel La Perla-Alta Badia