Istra | San Rocco Heritage Hotel & Gourmet Restaurant

Kategorija :
Odredište :
Istra
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

San Rocco Heritage Hotel & Gourmet Restaurant


od 1.800 kn


Rezerviraj

  • Restoran Restoran

Općenito

Obnovljene stare obiteljske kuće tijekom procesa pretvaranja u turistički objekt sa elementima baštine, tradicije i povijesti sa doživljajem pravih zdravih vrijednosti životnih sela. Godine 2004., prema najstrožim kriterijima restauracije, staro obiteljsko imanje je pretvoreno u ekskluzivno ljetovalište koje pruža sve udobnosti i pogodnosti modernih europskih hotela visoke kategorije. Hotel se sastoji od tri zgrade. Iako se nalazi u samom središtu Brtonigla, hotel je okružen velikim parkom i maslinikom gdje gosti mogu uživati u miru, tišini, čitanju knjige u sjeni ili samo uživati u zvukovima netaknute prirode.

Sobe

Hotel se sastoji od 14 dvokrevetnih soba (bez bračnih kreveta). Svaka soba je dizajnirana sa detaljima i svaka nudi jedinstvenu atmosferu. Pojedinosti drveta, kamena i kovanog željeza stvaraju osjećaj lokalne tradicije i usko su povezani s teritorijem. Sobe su podijeljene u kategorije:

-CLASSIC
-COMFORT
-TRADITION
-SUITE/FAMILY ROOM “CAVALLIER”

Mogu se razlikovati prema veličini, lokaciji i posebnim objektima. Neke sobe imaju hidromasažnu kadu, dok druge imaju kadu ili tuš. Brojne sobe imaju pogled na park, bazen, a ponekad kada je lijepo vrijeme u daljini je moguće vidjeti more. Ostale sobe imaju pogled na selo.

Kulinarika

Gurmanski restoran: Član Udruge des Jeunes Restaurateurs d'Europe, gurmanski restoran San Rocco se nalazi na vrhu istarske i hrvatske kulinarske scene. Elegantni restoran, u kojem se nalaze prostori gdje se obiteljsko Malvasia i Terrano vino proizvodilo, nude ogromnu gastronomsku ponudu koja se uglavnom temelji na tipičnim sezonskim specijalitetima, kao što su svježa lokalno uhvaćena riba, tartufi, gljive, šunke, divljači i ostali tipični istarski specijaliteti. Restoran je otvoren svaki dan osim u ponedjeljk. Svaki sezonski izbornik sadrži preporuke oko korištenja određenog maslinovo ulja sa određenim jelom. U restoranu se u isto vrijeme može poslužiti 25 do 30 gostiju, a ljeti gosti mogu uživati u vanjskoj terasi pored bazena i vrta. Vinska lista restorana ima više od 250 vina iz regije i najbolje internacionalne boce. Restoran San Rocco je zapravo najbolji Istarski restoran prema službenom vodiču Istria Gourmet i nagrađen je kao najbolji hrvatski restoran od strane Turističke Zajednice Hrvatske.

Beauty and Wellness

U duhu elegancije i tradicije, u jedinstvenom kutku bogatom poviješću i šarmom, oaza je posvećena opuštenosti, okružena zelenilom parka. Luksuzni, ali diskretan ambijent stvoren je kako bi zadovoljio želje gostiju u atmosferi koja upućuje na kvalitetan život. Wellness San Rocco: Izvan se nalazi veliki bazen s prostranim parkom, idealno mjesto za provesti vrijeme u najtoplijem razdoblju, koje je u ovom kraju većinu godine. Unutar wellness područja se nalazi kombinacija boja i materijala koji sve ukrašavaju, zatvoreni bazen, sauna, hidromasažna kada i prekrasni pogled na selo. Osobni tretmani: Uz različite tretmane ljepote tijela i mogućnosti za vikend, radne dane ili personalizirane pakete, hotel nudi i dnevnu ponudu namijenjenu gostima koji nakon napornog dana se žele opustiti u atmosferi San Rocco Wellness-a. Wellness je okružen zelenilom i parkom iz kojeg kroz netaknutu prirodu možete doći pješačkim i biciklističkim stazama za samo nekoliko minuta do mora.

Sport i slobodno vrijeme

Za ljubitelje golfa, nedaleko od San Rocca, igralište Golf Adriatic otvoreno je 2009. godine i prvi je profesionalni teren za golf s 18 rupa u Istri. Obuhvaća površinu od 80 hektara, dug je 6,360 metara, te je PAR 72 teren. Cjelokupni teren pruža prekrasan pogled na Jadran. Teren je uronjen u idilični krajolik sa stijenama, prirodnim jezerima i vegetacijom tipičnom za mediteransku regiju. Za ljubitelje sportova Istra je pravo bogatstvo mogućnosti: uz slikovite biciklističke staze možete uživati u brojnim sportovima na vodi, kao što su jedrenje, jedrenje na dasci, skijanje na vodi i veslanje.

San Rocco Heritage Hotel & Gourmet Restaurant