Istra | Meneghetti Wine Hotel

Kategorija :
Odredište :
Istra
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Meneghetti Wine Hotel


od 1.215 kn


Rezerviraj

  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Potpuna privatnost, neodoljiv luksuz i jedinstveni predivni krajolik s urednim redovima beskrajnih vina. Izvrsna usluga, gurmanski restoran, radna vinarija, spa centar, vanjski i unutarnji bazeni samo su dio ponude Meneghetti-a. Obnovljen s pažnjom i ukusom, ovaj objekt nastavlja tradiciju Stancije Meneghetti iz sredine 19. stoljeća, vraćajući atmosferu u kojoj ruralni, mirni i mirisni krajolik ispunjava eleganciju života u Istri. Smješten u seoskom krajoliku usred netaknute prirode, Meneghetti Wine Hotel nudi luksuz i privatnost svojim gostima. Hotel ima izuzetnu sofisticiranost i eleganciju u svojoj arhitekturi. Drvene grede i podovi u kombinaciji s modernim i antiknim namještajem stvorili su savršeno okruženje za idealan odmor, koje stvara atmosferu prošlosti, poboljšanu modernim sadržajima. Hotel se od 2016. godine sastoji od 25 luksuznih smještajnih jedinica od 10 soba i apartmana do 15 luksuznih rezidencija s vlastitom terasom i vrtom. Od toga je 11 dvoetažnih stambenih jedinica veličine 75 metara kvadratnih, s dnevnim boravkom u prizemlju i spavaćom sobom i kupaonicom na najvišem katu. Tu su i tri 75 metara kvadratne stambene jedinice u prizemlju, s dnevnim boravkom i spavaćom sobom na istoj razini. Najveća i najluksuznija dvoetažna rezidencija je veličine 150 metara kvadratnih, s dvije spavaće sobe. Od 2013, hotel je dio Relais & Châteaux, međunarodne zajednice ekskluzivnih hotela i restorana. Također je osvojio mnoge nagrade i priznanja, kao npr mjesto među top 10 europskih food-hotela prema Geo Saison magazinu 2016. godine.

Kulinarika

Restoran Meneghetti svakodnevno je otvoren za ručak i večeru. Moderna interpretacija tradicionalne kuhinje na temelju lokalnih sastojaka koje pripremaju kuhari Danijela Pifar i Bojan Vuković jamče da ćete sa sobom ponijeti najljepše uspomene na istarsku gastronomsku ponudu. Ovaj kulinarski duo rekonstruira i reinterpretira istarsku kuhinju, razmišlja o njoj i eksperimentira s njom dugo vremena, vodeći vas u nove avanture . Njihova kuhinja je jedinstveno iskustvo, sinergija prirode i čista inspiracija. Naravno, kako bi se iskustvo usavršilo, svako je jelo pažljivo povezano s vrhunskim Meneghetti vinima i maslinovim uljima, proizvedenim na imanju. Restoran Meneghetti osvojio je mnoge nagrade i priznanja poput 15 bodova i dva šešira u Gault & Millau, jednom od najvažnijih gurmanskih vodiča, kao i mjesto u popisu među najboljim svjetskim restoranima prema La Listeu. Soba za degustaciju nalazi se u sklopu kompleksa vinarije, samo korak od podruma i vinograda. Namijenjena je kao mjesto gdje gosti mogu kušati vina, saznati informacije o njima i obići podrum i vinograd zajedno sa profesionalnim vodićem. Soba za degustaciju uključuje trgovinu gdje su na raspolaganju sva vina i maslinova ulja. Uz redovitu selekciju vina koja se mogu naći na tržištu, ovo je jedino mjesto gdje možete kupiti i ograničena izdanja Meneghetti vina.

Beauty and Wellness

Gosti kojima je potrebno opuštanje mogu se jednostavno opustiti uz jednu od masaža ili rituala u novom SPA centru Energy Clinic.

Sport i slobodno vrijeme

Oni koji vole aktivniji odmor imaju na raspolaganju fitness centar, zajedno sa saunom i tri vanjska i unutarnja bazena. Po potrebi veće aktivnosti, na raspolaganju je jedna od brojnih istarskih staza za hodanje, trčanje ili vožnju biciklom. Meneghetti se nalazi u neposrednoj blizini jadranske obale, tako da možete odmarati i plivati i na nekoj od obližnjih plaža. Za igrače golfa se u blizini nalazi nacionalni park Brijuni koji nudi golf teren s 18 rupa pored prirodnih ljepota, a drugi teren iste veličine nalazi se u Savudriji, udaljen samo sat vremena vožnje automobilom. Ako želite samo u laganu šetnju, gradovi Pula i Rovinj, ispunjeni kulturnom baštinom, udaljeni su samo 20 minuta vožnje, a lijepi srednjovjekovni gradić Bale / Valle udaljen je samo 8 km.

Meneghetti Wine Hotel