Istra | Hotel Monte Mulini

Kategorija :
Odredište :
Istra
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hotel Monte Mulini


od 2.176 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Istaknuti Hotspot: Smješten u neposrednoj blizini slikovitog Rovinja.Hotel gleda šarmantni mali zaljev i nudi beskrajan pogled na more. Jedan od vodećih hotela u Hrvatskoj i utočište za modernog putnika. Smješten na zapadnoj obali poluotoka Istre na slikovitoj uvali Lone. Šarmantni gradić Rovinj, poznat kao St. Tropez Hrvatske je udaljen samo 10 minuta hoda. Hotel ima izuzetnu arhitekturu, pažljivu uslugu i najvišu razinu udobnosti. Usred Mediteranskog vrta, na 400 četvornih metara se prostire prostor sa bazenima sa 4 bazena: (jedan zagrijava uz vrtložne efekte), dječji bazen i bazen uz Bar, drvene terase za sunčanje s panoramskim pogledom na izvanredan obalni krajolik. Ostali sadržaji uključuju 2 restorana, bar u predvorju, šetnicu od hotelskog kompleksa do Mulini-eve šljunčane plaže s barom na plaži i lounge, suncobrane i ležaljke. Spa i wellness centar sa fitness centrom poziva vas da se opustite i odmorite. Rovinj je udaljen 1.5 km, a zračna luka Pula je udaljena oko 38 km.

Sobe

99 soba i 14 apartmana nude elegantan dnevni doživljaj bezvremenske ugodnosti. Svijetle sobe kriste meke boje i ekskluzivne prirodne materijale. Sve opremljene luksuznim Francuskim krevetima ili sa dva kreveta za jednu osobu i sadrže kupaonicu, zasebni kišni tuš, sušilo za kosu, ogrtač, walk-in ormar, telefon, satelitsku TV, bežični internet (Bez naknade), mini bar, sef, klima uređaj, balkon ili terasa.

-Premium (29) oko 39 četvornih metara: prizemlje, sa terasom, djelomični pogled na more.
-Executive (18) oko 39 četvornih metara: S balkonom se pruža pogled na more.
-Deluxe (25) oko 39 četvornih metara: Na višim katovima, s izravnim pogledom na more.
-Junior Suite (4) oko 57 kvadratnih metara: glavna zgrada, odnosno aneks, s odvojenim Spavaćim sobama, dnevni boravkom / blagovaonicom, kuhinjom i kupaonicom za goste.
-Executive Suite (9) 60 m²: Prostran.
-Monte Mulini Suite (2) oko 84 kvadratnih metara: U depandansi sa 2 spavaće sobe, Dnevni boravak / blagovaona, 2 kupaonice i zasebna kupaonica za goste.

Prehrana

Buffet doručak u restoranu Mediterraneo uključen.

Kulinarika

Restoran Mediterraneo nudi moderne specijalitete sa pogledom na Zlatni rt te specijalitete mediteranske kuhinje. Večeri privlaće goste da večeraju u europskom vinskom podrumu Wine Vault. U elegantnom Atrium-u uživajte u lobby baru tijekom dana u izuzetnim mješavinama kave i grickalicama i večernjim koktelima. Mulini Beach Bar poslužuje na terasi plaže osvježavajuća pića, navečer šampanjac uz DJ- glazbu.

Beauty and Wellness

Spa i wellness centar nudi opuštanje koje se temelji na sinergiji elementa od kamena, vode, drveta i zlata u modernom mediteranskom ugođaju. Unutarnji bazen s jacuzzijem i jet stream-om, finska sauna, turska parna kupelj, 4 sobe za tretmane, 2 salona i mediteranski vrt. Osim toga, wellness centar nalazi se u sestrinskom hotelu Lone koji je udaljen oko 800 metara te je na raspolaganju. Za naknadu: tretmani, masaže, tretmani za tijelo i usluge uljepšavanja.

Sport i slobodno vrijeme

Teretana u hotelu Lone, iznajmljivanje bicikla i planinarenje. Doplata: tenis, Košarka i boćanje - oko 100 metara od sportskog centra Eden. Penjanje, Jedrenje, ronjenje i izleti brodom uz obalu ( oko 100 metara od hotela).

Hotel Monte Mulini