Dalmacija | Hotel Lemongarden, Brač

Kategorija :
Odredište :
Dalmacija
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hotel Lemongarden, Brač


od 2.100 kn


Rezerviraj

  • Restoran Restoran

Općenito

Domaćini hotela Lemongarden su se odmah zaljubili u ribarsko mjesto Sutivan na otoku Brač. Neusporediv šarm kamenih kuća starih 300 godina, tišina i spokoj ljudi, posebna je snaga ove lijepe lokacije - tu je posebna magija. Šarmantni Boutique Hotel Lemongarden sastoji se od tri kuće, koje čine skladnu cjelinu. Prva kuća, Ilić Dvor, pažljivo je obnovljena pod budnim okom povijesnog ureda za očuvanje. Dvije druge kuće su dodane: Definis Dvor i Vesna. Ove kuće su zaštićene kao povijesni spomenici i stariji su od 300 godina. Postupno su i pažljivo obnovljene održivom gradnjom. Materijali iz Brača i najbolji obrtnici u regiji udahnuli su novi život u ove prekrasne, stare kamene kuće. Hotel Lemongarden je integriran u čarobno ribarsko mjesto Sutivan i njegovu prirodu, koje i danas ima vodeću ulogu. Vrtovi koji okružuju veličanstvene zgrade: ruže, bougainville, hibiskus, stotina mirisnih limuna. U ovoj idiličnoj oazi nalazi se i veliki vanjski bazen, koji vas poziva da se opustite i uživate. Ako želite biti uz more, ekskluzivna privatna plaža u borovoj šumi čeka vas samo 10 min. od hotela. Hotel Lemongarden sa 23 apartmana i 12 soba bit će utočište za dobrobit i uživanje gostiju. Restoran s pekarom i slastičarnicom, lounge barom i barom na plaži - sve je uređeno tako da možete uživati u svakom danu vašeg boravka u najvećoj mogućoj mjeri.

Sobe

Povijesni kameni zidovi su sačuvani i skladno uklopljeni u unutarnji dizajn. Bitna komponenta bila je održiva i pažljiva obnova. Važna je i svjesna upotreba materijala i integracija prirode. Ovdje se ništa ne čini umjetnim. Hotel Lemongarden ističe se elegantnim, autentičnim sobama, gdje ćete se osjećati kao kod kuće, a sobe nisu slične. Bilo suite, mansarda ili superior dvokrevetna soba - svaki od 22 apartmana i 6 soba je jedinstven. Oni prikazuju individualnost sa najmanjim detaljem. Skladna estetika u hotelu Lemongarden otvara oči osnovama, autentičnom, nepokvarenom. Biti jedan s prirodom, kristalno čistom vodom hrvatskog Jadranskog mora, prekrasnim vrtom koji daje slatki miris sunca, tišinu i radost naroda - lako je se opustiti ovdje, a užitak je izraz načina života.

-Small Superior Sobe
-Superior Dvokrevetna Soba
-Deluxe Apartman & Etažni Stan
-Deluxe Apartman & Etažni Stan s Pogledom na more
-Luksuzni Apartman & Etažni Stan s 2 Spavaće Sobe
-Luksuzni Apartman & Etažni Stan s Pogledom na More


Kulinarika

Restoran se nalazi u kući Vesne. Evo, zeleno se susreće žuto s nijansiranom paletom boja limuna. Tkanine, kamenje, Bisazza mozaici i izuzetni materijali tumače temu agruma stilom i finesom, a istodobno ostaju vjerni svojim korijenima: zidovi slojevitog kamenog mosta predstavljaju prazninu s tradicijom i stvaraju poseban sklad. Stabla limuna igraju središnju ulogu u hotelu Lemongarden. Što god je moguće, hotel proizvodi sam: kruh, tjesteninu, kolače ... sve je domaće, čak i limoncello na bazi mlijeka. Mliječna baza uklanja površinsku slatkoću i čini ga izvrsnim. Lounge bar i Beach bar.

Beauty and Wellness

Dok se odmarate u sobi za opuštanje, opustite se dok gledate kroz prozor. Lagani vjetar puše kroz stabla. Mir i tišina će vam činiti dobro. Vrt je mirno mjesto i daje snagu. U wellness paviljonu, apsolutno sve je usmjereno na relaksaciju. Čak i shema boja postavlja ton: žuto koje nadahnjuje. Tirkizno plavo smiruje. Komad neba i mora. Fragmenti boja koji stvaraju osjećaje. Pločica od platine Bisazza i podovi od mramora skladno dovršavaju ukupni dojam i stvaraju elegantnu eleganciju. Wellness paviljon i privatni spa. Na oko 100 metara kvadratnih naći ćete sve što čini wellness čistim užitkom. Tu je finska sauna od cedra s svjetlosnom terapijom. U parnoj kupelji možete uživati u umirujućoj kombinaciji svjetlosti i aromaterapije s lavandom, limunom, vapnom i mirisima orhideja. S pijeskom, ayurvedom i postavom za tuširanje, dva spa tuševa će zadovoljiti vaše individualne potrebe. Posebno nakon sesije saune, hladna para s laganom aromaterapijom pravi je užitak. Uz grijanu klupu, čeka vas soba za opuštanje s ležaljkama.

Sport i slobodno vrijeme

Želite li uživati u opuštajućem kupanju? Hotel Lemongarden je povezan s privatnom plažom. To je oko 20 minuta hoda i 10 min. biciklom od hotela. Ova 1000 metara kvadratnih prirodna plaža s borovom šumom isključivo je rezervirana za goste hotela. Ako želite ostati u hotelu, čeka vas bazen s palmama u slikovitom vrtu Ilić Dvor. Ovisno o sezoni, on se zagrijava ili hladi. Osim toga, u vašoj je sobi dostupna i trendska torbica za plažu. Na raspolaganju su vam ručnici kod bazena i svlačionice na plaži.

Hotel Lemongarden, Brač