Dalmacija | Hotel Excelsior

Kategorija :
Odredište :
Dalmacija
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hotel Excelsior


od 945 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Transfer Transfer

Općenito

Spektakularan položaj uz more s pogledom na Jadransko more i stari grad Dubrovnika, u kombinaciji s izvrsnom uslugom i klasom čini legendarnog Hotela Excelsior simbolom regije već više od jednog stoljeća. Čuvena građevina iz 1913, mješavina starog i novog, nalazi se na jedinstvenoj lokaciji s prekrasnim pogledom na Dubrovnik i samo pet minuta od Starog grada. Završen je 2016. godine, renoviran i nudi vrhunsku udobnost. Uživajte u prvorazrednoj uskuzi na samom moru sa svojom stjenovitom plažom i platoom s ležaljkama za sunčanje, ležaljkama i suncobranima. 4 prvorazredna restorana i bara.

Položaj

Stari grad je udaljen oko 600 m, zračna luka udaljena je oko 23 km.

Sobe

U vili Obrak se nalaze 144 elegantno namještene sobe i apartmani, u povijesnom djelu hotela ili susjednom novoizgrađenom Glavnom Tornju. Svi su obnovljeni s kadom ili tušem, sušilom za kosu, ogrtačem, telefonom, TV-om (s pay tv i njemačkim kanalima), WLAN-om (uz nadoplatu), parket-om, kupaonicama, kaučem, sefom, mini bar-om i klima uređajem. Sve sobe su u vili Odak ili glavnom tornju.

-Superior Sea View (43) cca 26-29 metara kvadratnih: Udobna dvokrevetna soba s pogledom na more.
-Deluxe Sea View Balcony (69) cca 24-34 metara kvadratnih: Dodatno s balkonom.
-Executive Suite Sea View Balcony (15) oko 58 metara kvadratnih: s odvojenim dnevnim boravkom i blagovaonicom, spavaća soba, kupka i odvojeni tuš. Balkon i pogled na more.


Prehrana

Uključen buffet doručak.

Kulinarika

Glavni restoran Salin s terasom i elegantnom atmosferom, Prora Beach Restoran nude od lipnja do rujna mediteranska à la carte jela, Thai-Table nudi finu azijsku kuhinju u opuštenoj atmosferi, Abakus Piano Bar i Restoran nude prvorazrednu kuhinju, mala jela, pića i koktele s veličanstvenim pogledom.

Beauty and Wellness

Hotel nudi 850 m² spa i fitness centar i prostor za Wellness (tretmani i masaže uz naknadu), zatvoreni bazen (20x8 m), whirlpool, saune, centar za ljepotu i kozmetiku, frizerski salon i fitness centar.

Sport i slobodno vrijeme

PADI-škola ronjenja, sportovi na vodi.

Hotel Excelsior