Turska | Shangri-La Bosphorus, Istanbul

Kategorija :
Odredište :
Turska
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Shangri-La Bosphorus, Istanbul


od 2.280 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Parking Parking
  • Fitness Fitness

Općenito

Ova glavna adresa poznate azijske luksuzne hotelske grupe nalazi se na europskoj obali Bosfora. U ovom hotelu, pronicljivi poznavatelji doživljavaju luksuzno skrovište na vodi s fantastičnim panoramskim pogledom. Shangri-La Bosphorus Istanbul dočekuje svoje goste u bivšoj tvornici duhana između palače Dolmabahçe i Pomorskog muzeja u okrugu Besiktas, neposredno na obalama Bosfora. Iza povijesne fasade stoji elegantan hotel s tradicionalnim dekorom i najnovijom tehnologijom. Prostrani spa centar sa unutarnjim bazenom, saune, nekoliko soba za tretmane (tretmani uz naknadu) i fitnes studio, kao i 2 restorana, bar i salon u predvorju upotpunjuju ponudu. Poseban naglasak hotela je pogled na Bosfor, Bosforski most i povijesni stari grad. Zračna luka Istanbul udaljena je otprilike 45 km.

Sobe

Istanbul Shangri - La Bosphorus, s ukupno186 soba, uključujući 23 apartmana, ima najprostranije sobe u gradu. Ukusan,moderan dizajn karakteriziraju elementi azijskog stila. Opremljen kadom, tušem,ogrtačem, sušilom za kosu, aparatom za kavu Nespresso, TV-om ravnog ekrana,WiFi, telefonom, minibarom, sefom, klima uređajem. Boca vode i košara s voćemsvaki dan u sobi.

Deluxe Room, cca 60 m2: Udobna s pogledomna atrij.

Deluxe City Room, cca 42-60 m2: Prostranadvokrevetna soba.

Deluxe djelomični pogled na Bosfor, cca 42m2: Pogled sa Bosfora sa bočne strane.

Kulinarika

Glavni restoran IST TOO dostupan je za doručak, ručak i večeru. Uz azijsku i zapadnu kuhinju, ponuda je opsežna i nudi izvrsna ukusna iskustva za svako nepce. Azijski restoran Shang Palace vodi vas u sjajni svijet kineske kuhinje i plijeni vas kantonskim delicijama i domaćim specijalitetima. Srce hotela je moderan i istodobno ugodan lobby lounge & Le Bar, gdje gosti mogu dan završiti ukusnim pićima. Prehrana: buffet doručak uključen.

Beauty and Wellness

Hotel nudi mnogo rekreativnih sadržaja u kojima se gosti mogu opustiti, igrati ili vježbati. Trenirajte u našem potpuno opremljenom fitnes centru ili se osvježite u zatvorenom grijanom bazenu. U CHI, The Spa, možete se prepustiti masažama i hamam tretmanima kako biste umirili i vratili ravnotežu.Prvi u Europi CHI Spa u Shangri-La inspirirane su tradicionalnim azijskim ljekovitim filozofijama, tretmanima koji se temelje na načelima vraćanja ravnoteže i sklada uma i tijela.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul