Turska | Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet

Kategorija :
Odredište :
Turska
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet


od 2.790 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Luksuzni hotel izgrađen je u bivšoj Bastille iz 19. stoljeća s velikom pažnjom na detalje. Dragulj usred starog grada uz uobičajenu ljubaznu uslugu hotelske grupe Four Seasons. Ljubavno modernizirana, stoljećima stara neoklasična zgrada smještena je u srcu grada Bosfora, samo nekoliko koraka od Plave džamije i palače Topkapi, i grupirana oko bajkovitog dvorišnog vrta. Luksuzni hotel ima ekskluzivni restoran, bar, salon, krovnu terasu i elegantan zdravstveni klub s teretanom, saunom i masažama uz naknadu. Gostima su na raspolaganju i sadržaji hotela Four Seasons Istanbul u Istanbulu na Bosforu. Preporučljivo je kombinirati oba hotela međusobno kako biste uživali u jedinstvenom okusu oba hotela i njihovoj posebnoj lokaciji. Zračna luka udaljena je oko 45 km.

Sobe

65 soba tiha je oaza usred egzotičnoggrada. Zbog svoje građevne strukture, hotel nudi razne jedinstvene rasporedesoba. Sa mramornom kupaonicom, zasebnim tušem, ogrtačem, sušilom za kosu,TV-om, telefonom, DVD playerom, WiFi, minibarom, klima uređajem. Košara s voćempo dolasku.

Superior, cca 42-50 m2: nalaze se na 1.katu.

Deluxe, cca 42-50 m²: Smještene na 1. do 4.katu, ovisno o lokaciji s pogledom na dvorišni vrt, djelomičnim pogledom na Svetu Sofiju ili Plavu džamiju ili pogledom na vrt i vrt susjedne ulice.

Premier, cca 55-60 qm: 1.-3. Kat, ovisno olokaciji, pogled na dvorišni vrt ili djelomični pogled na Svetu Sofiju ili pogled na vrt.

Kulinarika

Elegantni dekor restorana Seasons kombinira tursku umjetnost i moderni stil. Jelovnik nudi internacionalnu kuhinju i domaće specijalitete. Hotel Sultanahmet Four Seasons dočekuje vas s izvanrednim kulinarskim doživljajima na A´YA terasi s prekrasnim pogledom na povijesni poluotok. Krenite kulinarskim putovanjem u hotelski pop-up restoran koji je specijaliziran za razne aromatizirane ćevape i meze pripremljene od strane sjajne hotelske ekipe kulinarstva. Elegantni dnevni boravak dočekuje goste u kaminskoj sobi, u piano sobi opremljenoj originalnim umjetničkim djelima ili u zimskom vrtu s plastenicima. Jelovnik uključuje sendviče, salate, tjestenine i druga lagana jela. Bar poslužuje ukusne koktele i uzbudljive kreacije pića. Prehrana: američki doručak uključen

Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet