Santorini | San Antonio Hotel

Kategorija :
Odredište :
Santorini
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

San Antonio Hotel


od 2.393 kn


Rezerviraj

  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran

Općenito

Nevjerojatno sklonište na stijenama Santorinija. Jedinstveni i idiličan položaj omogućava gostima koji traže mir da brzo zaborave svakodnevni život. Pravi dragulj na poznatom otoku Cyclades. Diskretan ulaz vodi kroz stijene u nevjerojatan boutique hotel, otvarajući dramatičan ambijent za gosta. Smješten na 100 metara nad morem na platou kaldere, San Antonio nudi fantastičan, neprekinuti pogled na azurno mediteransko more na horizontu. Opuštanje čeka goste u luksuznim sobama i apartmanima, kao i raskošan infinity bazen. Udobni dnevni boravak poziva na sunčanje. Restoran "Cliff Side" i lounge bar "Pansion" nude gastronomske delicije u atmosferi dobrodošlice. Hotel također ima spa apartman koji nudi širok raspon umirujućih masaža i tretmana (uz nadoplatu). Mogući je najam automobila. Parking (uz nadoplatu). Sljedeći grad Imerovigli s tvrđavom Skaros udaljen je oko 4 km. Otok Fira je udaljen oko 5 km, a zračna luka oko 15 km.

Sobe

29 svijetlih i prijateljskih soba i apartmana hotela San Antonio izgrađeni su izravno na stijenama, nudeći udobnost i velikodušnost. Sve imaju kupaonicu s tušem, ogrtačima, sušilom za kosu, TV (ravnim ekranom), telefon, WLAN, mini bar, sef, klima uređaj i prekrasni pogled na more.

-Double Room (2) cca 20 metara kvadratnih: Udobna dvokrevetna soba s sjedećom garniturom i terasom s pogledom na more.

-Junior Suite (3) cca 25 metara kvadratnih: Kombinirani dnevni, spavaći prostor i blagovaonica s balkonom i pogledom na more.

-Suite (3) cca 30 metara kvadratnih: Prostran, s balkonom i prekrasnim pogledom na more. Viši suite (8) cca 40 metara kvadratnih: Uz jacuzzi u kupaonicu.

-Honeymoon Suite (3) cca 45-50 metara kvadratnih: Prostrani apartman s jacuzzijem na terasi.


Prehrana

Uključen je američki šampanjski doručak.

Kulinarika

Kulinarski užitci čekaju goste u cjelodnevnom gurmanskom restoranu Cliff Side, koji se može pohvaliti zapanjujućom atmosferom s pogledom na Egejsko more. Pod utjecajem mediteranskog podrijetla zemlje, izbornik nudi autentične i profinjene senzacije, isključivo pripremljene s regionalnim proizvodima otoka. Sun Lounge Bar nudi lagana jela, ukusna domaća i međunarodna vina te kreativne koktele.

Beauty and Wellness

U mirnom kutu, skriven duboko u prekrasnoj špilji, gost hotela otvara Volcanic Spa Suite. Naplata: Za novu energiju i snagu, zdravlje i opuštanje, prostrani whirlpool, masažni tuševi i izbor masaže, terapije i spa tretmana. Masaže i tretmani.

Sport i slobodno vrijeme

Satovi Yoge. Preporuča se izlet na šarmantno selo Oia (6 km), do starog grada Fira (5 km) sa svojim uskim ulicama i pozivajućim buticima i konobama ili posjet lokalnim vinogradima otoka. Za naknadu: za aktivne ljude, postoje šetnje ili jedrenje uz kaldera.

San Antonio Hotel