Rim | Rocco Forte Hotel de Russie

Kategorija :
Odredište :
Rim
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Rocco Forte Hotel de Russie


od 2.716 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Elegantan dizajn interijera sa stilskim namještajem, finim materijalom i modernim skulpturama je doživljaj ne samo za ljubitelje dizajna. Okružen prekrasnim vrtom, luksuzni hotel je pozivajuća oaza mira usred energičnosti Rima.

Položaj

U središtu Vječnog Grada šik luksuzni Rocco Forte Hotel sja. Smješten između Španjolskih Stuba i Piazza del Popolo, nalazi se na pješačkoj udaljenosti od poznatih znamenitosti, modnih kuća i Via-e Condotti. Zračne Luke Fiumicino i Ciampino su oko 20 km udaljene od hotela.

Sobe

Sve 122 sobe su prostrane, elegantno namještene i uređene u svijetlim pastelnim tonovima. Sobe sadrže mramornu kupaonicu, sušilo za kosu, ogrtač za kupanje, SAT TV, Wi-Fi (besplatno), klima-uređaj, mini bar i sef.

-Classic (36) oko 30 četvornih metara: Udobna, na strani grada ili vrta.
-Executive (9) oko 35 kvadratnih metara: prostrana, s pogledom na grad.
-Deluxe (24) oko 40 četvornih metara: Na strani grada ili vrta.
-Superior Deluxe (16) oko 45 četvornih metara: S udobnim dnevnim boravkom s pogledom na grad.
-Junior suite (18) oko 55 četvornih metara: kombinirani dnevni boravak i spavaća soba s pogledom na vrt ili na grad.

Prehrana

Kontinentalni doručak uključen.

Kulinarika

Kuhar Nazzareno Menghini služi u Le Jardin de Russie-u na lijepoj ljetnoj terasi mediteranski Gourmet od najfinijih lokalnim sastojaka. Tijekom dana, Stravinski Bar nudi širok izbor laganih jela i osvježenja. Odmorite se tamo za vrijeme tradicionalnog Aperitivos-a ili isprobajte jedan od martini koktela, specijalitet kuće kao "De Russie Martini", koji se služi sa kavijarom.

Sadržaji

Sadržaj hotela uključuje izvrstan restoran, bar, salon i spa centar s teretanom, veliki hidromasažni bazen s jacuzzijem, tursku kupelj, saunu i kozmetički salon (tretmani uz nadoplatu). Parking (oko 55 eura po danu).

Beauty and Wellness

Salon i spa centar s velikim hidromasažnim bazenom s jacuzzijem, turskom kupelji, saunom i kozmetičkim salonom (tretmani uz nadoplatu).

Sport i slobodno vrijeme

Teretana

Rocco Forte Hotel de Russie