Rim | Hotel Hassler Roma

Kategorija :
Odredište :
Rim
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hotel Hassler Roma


od 2.135 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Transfer Transfer

Općenito

Poznati Hotel s pogledom na Španjolske stube. U Rimu ćete teško naći mjesto iz kojeg se pruža ljepši pogled na Vječni grad nego kao u poznatom hotelu Hassler. Hotel "Hassler" je mjesto za odmor, sa kojeg se lijepo može pratiti duh rimskog života. U knjizi gostiju su se od 1885. kraljevi, predsjednici i osobnosti iz politike, estrade i sporta ovjekovječili.

Položaj

U Rimu se najistaknutija adresa, adresa ovog hotela, nalazi u povijesnom centru Vječnog grada iznad Španjolskih Stepenica pored povijesne crkve Trinitá dei Monti, nekoliko minuta hoda od parka Villa Borghese, Via Veneto i Via Condotti. Zračna luka Fiumicino je oko 35 km udaljena od hotela, a zračna luka Ciampino je oko 45 km udaljena od hotela. Stanica Termine je udaljena 2km.

Sobe

Sve 82 sobe i 14 apartmana su pojedinačno uređeni i elegantni. Antikviteti u kombinaciji s modernim elementom pružaju jedinstven ugođaj. Sobe i apartmani sadrže mramornu kupaonicu, ogrtač, sušilo za kosu, SAT TV, telefon, Wi-Fi, minibar, sef, klima-uređaj.

-Classic (12) 28 m²: S king size krevetom. Pogled na grad ili na vrt.
-Deluxe (34) oko 35 četvornih metara: Dio balkona. S pogledom na grad ili na vrt.
-Grand Deluxe (28) oko 45 četvornih metara: Kao Deluxe, ali veća i udobnija.
-Klasični apartman (8) oko 45 kvadratnih metara: Odvojeni dnevni i spavaći prostor s ograničenim pogledom na grad ili na vrt.

Prehrana

Buffet doručak uključen

Kulinarika

Večernji restoran Imago (1 Michelinova zvjezdica) nudi panoramski pogled na Kupole Rima. Savršen za uživanje u ekskluzivnoj kuhinji koja je inspirirana tradicionalnom talijanskom kuhinjom. Ručak i večera se poslužuju u šarmantnom Palm Court Restauranu & Bar. Salone Eva & Bar je uz elegantnu i rafiniranu atmosferu popularna za doručak, lagani ručak i večeru.

Sadržaji

Nude se masaže, kozmetički tretmani, sauna, parna kupelj, solarij i prostor za sunčanje (uz naknadu). Parking (oko 50 EUR po danu).

Beauty and Wellness

Nude se masaže, kozmetički tretmani, sauna, parna kupelj, solarij i prostor za sunčanje (uz naknadu).

Hotel Hassler Roma