Prag | Mandarin Oriental, Prague

Kategorija :
Odredište :
Prag
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Mandarin Oriental, Prague


od 2.600 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Kućni ljubimci Kućni ljubimci

Općenito

Smješten u bivšem samostanu iz 14. stoljeća, Mandarin Oriental Prag je luksuzni hotel s pet zvjezdica u srcu najljepšeg grada Češke te je prekrasno sačuvan dio povijesti. Spajajući suvremeni dizajn s značajkama razdoblja, nudi uistinu jedinstveno hotelsko iskustvo. Moderno utočište sa stoljetnom prošlošću, u idealnom je položaju za istraživanje svih znamenitosti. Ležeći na lijevoj obali rijeke Vltave, daje mogućnost uživanja u mirnom položaju u blizini mnogih glavnih praških atrakcija.

Položaj

Hotel se nalazi skriven u tihim kaldrmanim uličicama slikovite Malije, blizu Praškog dvorca. Pet minuta hoda od Karlovog mosta iz 14. Stoljeća je potrebno do hotela. Također, nalazi se na pješačkoj udaljenosti do Starog gradskog trga i Vaclasova trga.

Sobe

Nudeći primamljiv spoj povijesnog karaktera i suvremenog dizajna, 99 soba i apartmana odišu osjećajem elegantnog stila. 79 individualno dizajniranih soba, 20 prostranih apartmana, svaki s jedinstvenim povijesnim detaljima. Sobe nude šarmantan pogled na kaldrmirane ulice, privatni vrt ili Praški dvorac.
Superior sobe (32m2) - Ove sobe imaju karakterne značajke, prostor za sjedenje i pogled na grad ili vrt.
Deluxe sobe (38-40m2) - Ove jedinstveno dizajnirane sobe imaju poglede na Mala Strana,ili vrt. Mogućnost sobe sa terasom.
Premier soba (40m2) - Ove sobe imaju pogled na dvorac s kupališnom kupatilom u baroknom krilu.
Suite smještaj (52 – 150m2) – Ovaj tip smještaja je dostupan  u mnogim veličinama s različitim pogledima kao što su pogled na grad i pogled na Malu Stranu.
Hotel također nudi obiteljske sobe te dvokrevetne suite sobe.

Prehrana

Uz izvrsnu kuhinju i ukusne koktele, naš restoran i bar kombiniraju upečatljiv dizajn s vrhunskom uslugom. Restoran i bar Spices obećava nezaboravno iskustvo blagovaonice pod prekrasnim svodovanim renesansnim stropom. Restoran nudi autentične specijalitete iz tri azijske regije, originalne koktele i nekonvencionalan izbor čaja, cjelodnevni ručak u opuštenom predvorju Loungea te natkrivenu vanjsku terasu za večeru al fresco.

Zabava

Smješteni u bivšem samostanu, nude zadivljujuće okruženje u kombinaciji s dugogodišnjim iskustvom za vaše vjenčanje, sastanak ili događaj. Na raspolaganju su Grand Ballroom dvorana za do 120 gostiju, dvorana Dominicus - manja dvorana za bal za do 45 gostiju, manastir Lounge - nekadašnja klaustra idealna za okupljanja prije funkcije, korištenje našeg vinskog podruma restorana, potpuno opremljen poslovni centar te posvećeni tim za vjenčanja i događanja.

Beauty and Wellness

Jedine toplice na svijetu, smještene u bivšoj renesansnoj kapeli, nude jedinstven prostor u kojem ćete započeti svoj put u ravnotežu. Sadržaj spa i wellnessa sadrži tri sobe za masažu s masažnim krevetima, jedan spa apartman s vitalnim bazenom, dva spa apartmana dizajnirana za parove, prostor za opuštanje / čajni salon, potpuno opremljen fitness centar sa dvije saune, mogućnost osobnih treninga na zahtjev, satove joge te salon ljepote i spa butik.

Mandarin Oriental, Prague