Porto Ercole | Il Pellicano

Kategorija :
Odredište :
Porto Ercole
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Il Pellicano


od 3.495 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Na slikovitoj obali Monte Argentario-a, ovaj hotel je romantičan i ekskluzivan sa svojim prekrasnim pogledom na more sa vrhunskom udobnost i vrhunskom kuhinjom. Ovaj ekskluzivni hotel nalazi se u blizini slikovitog mjesta Porto Ercole direktno na Mediteranu. Zbog mirne lokacije i osobne atmosfera hotela možete se opustiti. Možete uživati ne samo s pogledom na sredozemno more, ali isto tako u dizajniranom vrtu. Osim toga, glavna zgrada i kućice su se uklopile sa stoljećima starim maslinama i čempresima.Grijani morski bazen imapogled na horizont. Dva restorana, jedan nagrađeni Michelinovom zvjezdicom, panoramska terasa, piano bar te fitness i wellness centar za jedinstven osjećaj blagostanja. Izgrađen u kamenu lift povezuje bazen s morskom vodom i bar sa Beach Club-om na rivi (s platformom za kupanje, ležaljkama, suncobranima i barom). Parkiranje (besplatno). Orbetello kolodvor je udaljen oko 15 km, Rim Fiumicino Zračna luka je udaljena oko 150 km.

Sobe

50 izuzetno udobnih soba i apartmana su u glavnoj kući i smješteni u nekoliko malih, raspoređene na brdu kiućice i jedinstvene u svojem ukrasu. Sadrže: kupaonica s odvojenim tušem, sušilo za kosu, ogrtač za kupanje, telefon, SAT TV, DVD player, bežični pristup internetu (besplatan), mini bar (bez Naknada), sef i klima uređaj.

-Double Standard (5) oko 30 kvadratnih metara: U glavnoj kući s balkonom, s pogledom na vrt.
-Double Garden (14) oko 35 četvornih metara: Komforna dvokrevetna soba s balkonom ili terasa s pogledom na vrt.
-Double Sea View (15) je oko 40 metara kvadratnih: prostran i okrenut prema moru.
-Junior Suite Sea View(5) oko 50 kvadratnih metara: s kombiniranim dnevnim boravkom / spavaće sobe,balkon ili terasa i pogled na more.
-Deluxe Suite Sea View(4) oko 70 kvadratnih metara: s kombiniranim dnevnim boravkom / spavaće sobe,balkon ili terasa i pogled na more.


Prehrana

Buffet doručak uključen.

Kulinarika

Elegantna blagovaonica ima veliku terasu s fantastičnim pogledom na more i prekrasan vinski podrum s više od tisuću vina. Odličan à la carte restoran Il Pellicano nudi talijanska i internacionalna jela, nagrađen Michelinovom zvijezdicom. Drugi restoran Pelli Grill nudi od svibnja do rujna svježu talijansku kuhinju na otvorenom. Za večeru gosti mogu uživati u posebno lijepom pogledu s terase hotela i u živoj glazbi u piano baru . Škola kuhanja se nudi Između travnja i listopada, gosti mogu naučiti tajne mediteranske kuhinje.

Beauty and Wellness

Health & Beauty Centar Pelli CLUB je oaza mira i opuštanja i nudi niz tretmana ljepote i wellnessa, uključujući i npr. aromaterapije ili Ayurveda-u i parnu sobu. Za naknadu: masaže, tretmani, frizerski salon.

Sport i slobodno vrijeme

Il Pellicano je pogodan za izlete u Porto Ercole oko 4 km, Grosseto oko 40 km, a srednjovjekovni grad Capalbio je udaljen samo oko 30 minuta vožnje. Isto vrijedi vidjeti i obližnji Nacionalni park Maremma. Teniski teren (reflektor), fitness centar. Za naknadu: Brdski biciklizam, jahanje, polo, ribolov, jedrenje, skijanje na vodi, ronjenje, kanu, kajak, Polo. 18-rupni "Argentario Golf klub" je udaljen oko 10 km.

Il Pellicano