Pariz | Sofitel Paris Le Faubourg

Kategorija :
Odredište :
Pariz
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Sofitel Paris Le Faubourg


od 2.575 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Transfer Transfer

Općenito

Novouređeni Sofitel Paris Le Faubourg je počast gradu mode: Uživajte u pariškoj eleganciji u couture stilu i jedinstvenoj kuhinji zvijezde, kuhara Yannick Alléno-a. Elegantni butici Rue St.Honoré su samo par koraka daleko. Hotel je u potpunosti redizajniran od strane top dizajnera Didier-a Gomez tako da je bio inspiriran visokom modom, pa se osjećate kao da ste na jednoj od najboljih modnih revija. Elegancija 18. stoljeća i plemenitih, uglavnom francuskih materijala ulazi u skladnu kombinaciji s modernim dizajnom.

Položaj

Smješten u neposrednoj blizini Place de la Concorde, vrtova Tuileries u Louvreu. Zračna luka Charles de Gaulle je oko 30 km udaljena od hotela, zračna luka Orly je udaljena 20 km.

Sobe

Pariški chic se konstantno primijećuje u 111 soba. One su potpuno obnovljene i elegantno namještene: u svijetlim bojama, s perlicama, finim tkaninama i sive kože. Potpuno opremljene s kombiniranima kadom i tušem ili djelomično odvojenim tušem, sušilom za kosu, ogrtačem, espresso aparatom, WiFi-em, mini barom, sefom, klima-uređajem.

-Deluxe (80) oko 25 četvornih metara: Komforna dvokrevetna soba.
-Prestige Suite Collection (17) cca 36 metara kvadratnih: odvojeni dnevni boravak i spavaća soba.
-Prestige Suite (7) 44 m²: Prostrana soba.

Prehrana

buffet doručak uključen

Kulinarika

Star kuhar Yannik Alléno je odgovoran za kulinarsko vodstvom boravka Faubourg. Kreativna kuhinja u ponudi je na najvišoj razini. Srce kuhinje je jedinstvena Gourmet ideja: desert-knjižnica. Prepustite se iznenađenju! Novi Bar du Faubourg je idealno mjesto za opuštanje uz čašu vina ili pjenušca.

Sadržaji

Spa centar sa masažnim mlaznicama, 2 hamama nudi jedinstveno opuštanje (tretmani uz nadoplatu). Zračna luka Charles de Gaulle je oko 30 km udaljena od hotela, zračna luka Orly je udaljena 20 km.

Beauty and Wellness

Spa centar sa masažnim mlaznicama, 2 hamama nudi jedinstveno opuštanje (tretmani uz nadoplatu).

Sofitel Paris Le Faubourg