Pariz | Park Hyatt Paris-Vendome

Kategorija :
Odredište :
Pariz
Cijena :
od EUR
Tip ponude
Smještaj

Park Hyatt Paris-Vendome


od 2.638 kn


Rezerviraj

  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Palača i Hot Spot. Dizajner Ed Tuttle kombinira klasičnu pariški šik s suvremenim njuhom u srcu glavnog grada Francuske. Ovaj elegantni hotel izgrađen je u jednom od najprestižnijih područja grada na Rue de la Paix, samo nekoliko koraka od Place Vendome i ekskluzivnih trgovina Rue Saint Honore-a. 5 različitih zgrada iz razdoblja Haussmann se ujedinjuju pod vodstvom poznatog dizajnera Eda Tuttle u pravu hotelsku perlu. Prostori palais-tipa, simetrične prostorne osi, upotreba različitih materijala, kao što su vapnenac i mahagonija sjajno se usklađuju sa djelima suvremene francusko-američke umjetnosti.

Položaj

Na pješačkoj udaljenosti od mjesta Place Vendome i poznate Opere Garnier.Zračna luka Charles de Gaulle je samo 27 km udaljena od hotela, zračna luka Orly je udaljena 21 km.

Sobe

153 lijepo dizajnirane sobe i 43 elegantna i udobna apartmana sa kadom, kišnim tušem, ogrtačem, sušilom za kosu, SAT TV, telefonom, radiom, DVD / CD-player-om, mini bar-om, sef-om, klima-uređajem. Sadrže Dio Smit ormar.

-Park Soba (37) oko 26-30 kvadrata: Komforna dvokrevetna soba s pogledom na Rue de la Paix, Rue Volney ili svijetla dvorišta.
-Park Deluxce Soba (76) 30-40 m²: s pogledom na dvorište ili ulicu Rue de la Paix. Neke sobe imaju balkon.
-Park Suite (13) oko 50 četvornih metara: raskošan, s kombiniranim dnevnim / spavaćim dijelom.

Prehrana

Američki buffet doručak uključen.

Kulinarika

Gurmanski restoran Puŕ Jean-Francois Rouquette (1 Michelinova zvjezdica) nudi suvremenu francusku kuhinju. Les Orchidées restoran poslužuje švedski stol za doručak, za ručak međunarodnu i francusku kuhinju, vikendom i praznicima marendu i tradicionalni popodnevni čaj u La Cheminée-u. Ručak se na La Terrasse nudi na otvorenom (tijekom sezone).

Sadržaji

Uz izvrsnu uslugu i 3 restorana le Pur ', Les Orchidées i a la Cheminée nudi bar i wellness centar s teretanom, saunom, turskom kupelji i 4 soba za tretmane (tretmani uz nadoplatu). Parking (oko 27 EUR / dan).

Beauty and Wellness

Wellness centar s saunom, turskom kupelji i 4 soba za tretmane (tretmani uz nadoplatu).

Sport i slobodno vrijeme

Wellness centar s teretanom.

Park Hyatt Paris-Vendome