Pariz | Four Seasons Hotel George V.

Kategorija :
Odredište :
Pariz
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Four Seasons Hotel George V.


od 4.514 kn


Rezerviraj

  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Od legendarnog hotela možemo očekivati modernu udobnost i nagrađivanu gastronomiju. Izgrađen 1928. Godine u art deco stilu osmo katna zgrada jedna je od znamenitosti grada. Impresivan je trenutak kada uđete u predvorje i vidite cvjetni aranžman: kao u bilo kojem drugom hotelu na svijetu ovdje je s puno truda, sofisticiranosti i domišljatosti postignuta nova dnevna doza umjetnosti.Nalazi se u prestižnom VIII. Distriktu, u blizini mnogih atrakcija i odličnih shopping mogućnosti.

Položaj

Smješten u centru Pariza. Iz hotela se može vidjeti Eiffelov toranj. Hotel se nalazi u blizini Couture trgovina i Champs-Elysees. Zračna luka Charles de Gaulle udaljena je 25 km.

Sobe

244 elegantne sobe odlikuju se jedinstvenim arhitektonskim detaljima i dizajnirane su u svijetlim i svježim bojama. Sobe sadrže mramornu kupaonicu s odvojeni tušem, ogrtačem i sušilom za kosu, SAT TV telefon, radio, sef, mini bar, klima uređaj. Ovisno o lokaciji, postoje pogledi na vrt i dvorište ili na zapadni vrt ili na Ave. George V. i dvorište Pierre I.

-Superior (51) oko 37-40 četvornih metara: Luksuzna dvokrevetna soba.
-Deluxe (105) 40-50 m²: Prostrana.
-Four Seasons Suite (22) oko 60-80 četvornih metara: S odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, predsoblja, 2 TV-a, WC.
-Deluxe Suite (11) 80 - 100 m²: Prostrana.


Prehrana

Obroci: Američki à la carte doručak uključen.

Kulinarika

U nagrađenom sa 2 Michelin zvjezdice elegantnom restoranu Le Cinq kuhar Christian Le Squer dočarava od najsvježijih lokalnih sastojaka ukusnu hranu, kombinira klasične francuske kuhinje u skladu s modernim, svjetlim stilom. La Galerie je srce hotela, popularano mjesto susreta za popodnevni čaj i cocktail bar, koji je popularan među mještanima.

Sadržaji

Palas Hotel nudi odličnu uslugu, vrt, Salos, butike, spa sa teretanom, saune, hidromasažne kade, unutarnji bazen, sobu za tretmane (tretmani uz nadoplatu). Park House (ca.EUR 50 po danu).

Beauty and Wellness

Spa sa teretanom, saune, hidromasažne kade, unutarnji bazen, sobu za tretmane (tretmani uz nadoplatu).

Four Seasons Hotel George V.