Nizozemska | Pulitzer Amsterdam

Kategorija :
Odredište :
Nizozemska
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Pulitzer Amsterdam


od 3.010 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Kućni ljubimci Kućni ljubimci
  • Fitness Fitness

Općenito

Nakon opsežne obnove, Pulitzer se vratio svojim povijesnim korijenima koji su stvorili osnovu za potpuno novi koncept dizajna. Povijesni šarm i individualna arhitektura čekaju vas ravno u centru. Smještene između Prinsengrachta i Keizersgrachta, 25 povijesnih kuća iz 17. i 18. stoljeća čine jedinstveni hotelski kompleks: povijesni elementi i klasična ljepota dovedeni su u savršen sklad sa suvremenim stilom. Stoljetne grede i rijetki vintage namještaj čine savršenu simbiozu prošlosti i sadašnjosti s modernim komadima nizozemskih dizajnera. Hotelski brod "Turist" pravi je dragulj i poziva vas da istražite obližnje slikovite kanale. Pulitzer također ima bar, dva restorana i fitnes centar. Zračna luka Schiphol udaljena je oko 20 km, a glavni željeznički kolodvor 2 km.

Sobe

Svaka od 225 soba govori svoju priču krozpovijesnu arhitekturu i odabrane moderne dizajnerske komade. Sa mramornomkupaonicom, sušilom za kosu i ogrtačem, LCD TV-om, minibarom, WiFi, klimauređajem i sefom.

Classic, cca 18-32 m²: udobna dvokrevetnasoba.

Classic Canal, cca 18-32 m²: Pogled nakanal.

Generous, cca 21-48 m2: prostranija.

Generous Canal, cca 21-48 m²: Pogled nakanal.

Cosy Suite, cca 29-59 m2: kombiniranidnevni boravak i spavaći dio.

Kulinarika

Restoran Jansz nudi kulinarsko umijeće na visokoj razini i stvara opuštenu, ali sofisticiranu atmosferu sa svojim otvorenim kuhinjskim konceptom. Klasici su ponovno interpretirani među koktelima u Pulitzerovom baru, koji vas poziva da se zadržite sa svojim kožnim foteljama i elegantnim ambijentom. Novootvorena terasa izravno na Keizersgracht i idiličan vrt nude savršeno odmorište za opuštanje i uživanje u šarmu Amsterdama. Prehrana: buffet doručak uključen

Pulitzer Amsterdam