Mykonos | Myconian Utopia Resort

Kategorija :
Odredište :
Mykonos
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Myconian Utopia Resort


od 1.943 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Moderno odmaralište zbirke Relais & Châteaux očarava profinjenim dizajnom, toplom uslugom i autentičnim šarmom mykonoških Egeja. Myconian Utopia Resort – nevjerojatno je svetište za osjetila a jedan je od najkasnijih odmorišta Myconian Collection-a. Stvoren je na jedinstvenom mjestu naselja iznad tirkiznoga Egejskog mora na jednoj od najviših točaka Kykladnog otoka Mykonos. U tišini i osamljenoj atmosferi, ovaj butik hotel je predan održivosti i ponudi kvalitetnog životnog stila i odmora. Posebna poslastica su: prekrasni pogled na otočni svijet Kyklada, Infinity bazen i prostrani Spa i wellness centar. Drugi sadržaji uključuju restoran, bar i fitness centar. Ležaljke, suncobrani, ručnici su uključeni na plaži i na bazenu. Grad Mykonos (besplatan prijevoz) je udaljen oko 12 km, a zračna luka Mykonos je udaljena oko 8 km.

Sobe

Ukupno 64 soba, apartmana i vila karakterizira jedinstveni spoj modernog dizajna s tradicionalnim i organskim materijalima. Ručni kamen, veliki komadi drva i razni namještaj običaja stvaraju ugodnu atmosferu. Sve sobe imaju kadu sa kišnim tušem, sušilom za kosu, ogrtačem, TV sa satelitskim programima (flat screen), DVD / CD / MP3 radio player (na upit), bežičnu stanicu za iPad / iPone / iPod, telefon, Wi-Fi (bez nadoplate), mini bar, sef, klima uređaj / grijanje (sezonski), namješten balkon ili terasu s prekrasnim panoramskim pogledom na more.

-Signature Retreat (22) cca 28 metara kvadratnih: Udobna dvokrevetna soba.
-Signature Retreat Private Pool (3) cca 28 metara kvadratnih: Dodatno s malim privatnim bazenom.
-Heavenly Retreat (12) cca 35 metara kvadratnih: Prostranija.
-Heavenly Retreat Outdoor Jacuzzi (3) cca 35 metara kvadratnih: Poput Heavenly Retreat-a, sa malim privatnim spa jacuzzi-e na vanjskom području.
-Majestic Retreat (7) cca 45 metara kvadratnih: kombinirani dnevni boravak i spavaća soba.
-Majestic Retreat Outdoor Jacuzzi (7) cca 45 metara kvadratnih: Dodatno sa malim privatnim Spa jacuzzi-ima na otvorenom prostoru.
-Majestic Retreat Private Pool (4) cca 45 metara kvadratnih: Dodatno sa velikodušnim privatnim Infinity bazenom.

Prehrana

Uključen švedski stol za Američki doručak sa šampanjcem. Kod rezerviranog polupansiona je dodatno uvečer izbornik u 4-slijeda (određena jela uz nadoplatu).

Kulinarika

Ekskluzivna gurmanska kuhinja, vrhunska vina i izložena lokacija sa spektakularnim pogledom na Egejsko more, po tome je poznat restoran Pavilion - Relais & Châteaux. Na infinity bazenu s morskom vodom, bar kod bazena vas poziva da uživate u DJ zvukovima i laganim jelima i osvježenjima.

Beauty and Wellness

Utopija Thalasso and Spa Center nudi opuštanje za sva osjetila iz snage vode i zemlje. Gosti se mogu opustiti i mogu koristiti sadržaje kao što su parna soba, zatvoreni bazen i fitness centar. U Thalassoundu kozmetički tretmani u ekskluzivnim sobama za tretman se mogu doživjeti kao filozofije modernog vremena i mykonoske prošlosti. Uz naknadu: tretmani, masaže i talasoterapija.

Sport i slobodno vrijeme

Fitness centar. Uz naknadu: sportovi na vodi na plaži, jahanje i privatno vođene ture helikopterom, jahtama ili luksuznim automobilom na zahtjev.

Myconian Utopia Resort