Munchen | Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München

Kategorija :
Odredište :
Munchen
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München


od 1.910 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München prva je adresa za pronicljive putnike koji cijene elegantnu atmosferu i središnje mjesto luksuznog velikog hotela. Legendarni hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München smješten je na jednom od najpoznatijih bulevara na svijetu, münchenskom Maximilianstrasseu. Ekskluzivni luksuzni butici, galerije, muzeji i Državna opera uokviruju ovaj izvanredni hotel. "Najljepši dnevni boravak u Münchenu", predvorje hotela, u kojem se poslužuju izvrsni čajevi za tradicionalni engleski popodnevni čaj. Kempinski The Spa na 6. katu poziva na opuštanje uz zatvoreni bazen, saunu i parnu kupelj (tretmani i masaže, temeljeni na četiri godišnja doba, uz naknadu). Opušteno sunčanje na terasi jednako je moguće kao i opsežni treninzi snage na najnovijoj Technogym fitnes opremi. Kempinski Cigar Lounge tvrtke Zechbauer i draguljar upotpunjuju ponudu. Garaža (38 EUR dnevno). Zračna luka udaljena je oko 35 km, a glavni željeznički kolodvor udaljen je oko 2 km.

Sobe

245ekskluzivnih soba i 60 apartmana kombiniraju trend i tradiciju teimpresioniraju toplim bojama i dizajnerski orijentiranim interijerima. Zidnepozadine sa scenama iz Münchena ili starim remek-djelima Alte Pinakothek kraseekskluzivne hodnike, sobe i apartmane Grand hotela. Uz kupaonicu, ogrtač,sušilo za kosu, TV sa zabavnim sustavom, telefon, WiFi (besplatno), opremu zapravljenje kave i čaja, minibar, sef, klima uređaj.

Superior,cca 25 m2: Dvokrevetna soba preplavljena svjetlošću do unutarnjeg dvorišta.

Premier,cca 25 m2: do sporedne ulice.

Deluxe,cca 30-40 m2: Prostrana, pogled na unutarnje dvorište.

Deluxe Junior Suite, cca 50 m²: U kombinaciji s dnevnim boravkom / spavaćom sobom.

Kulinarika

Najmlađa njemačka kuharica zvijezda Maike Menzel i njezin tim ponovno interpretiraju bavarsku kuhinju u Schwarzreiteru. Istočna pića poslužuju se u Jahreszeiten Bar-u. Prehrana: buffet doručak uključen

Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München