Munchen | Hotel Bayerischer Hof

Kategorija :
Odredište :
Munchen
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hotel Bayerischer Hof


od 1.906 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Kućni ljubimci Kućni ljubimci

Općenito

Gosti s najvišim standardima borave ovdje od 1841. godine: kraljevi, holivudski velikani i šefovi država. Ambijent je odgovarajući stilski, dizajn soba raznolik i usluga pažljiva. Grand hotel, koji je generacijama u obiteljskom vlasništvu, pokazuje tradiciju u modernoj atmosferi. Ludwig I iz Bavarske predložio je izgradnju luksuznog hotela 1839. godine. Čak i ako su vremena bavarske monarhije završena, zadovoljeni su najviši zahtjevi soba i apartmana. U srcu grada, odmah na Promenadeplatzu, ekskluzivne trgovine pozivaju vas na kupovinu, operu i brojne muzeje na kulturni posjet. Hotel ima 5 različitih restorana, 6 barova, prekrasan atrij s monumentalnom staklenom kupolom i salon s kaminom. Visoko iznad krovova Münchena doživjet ćete jedinstvenu wellness oazu Blue Spa koja uključuje bazen (krov se može otvoriti, 6,5 mx 14,5 m), saunu, parnu kupelj, terasu za sunčanje, fitnes studio. Opsežna ponuda ljepote i masaže (uz nadoplatu). Gosti mogu doručkovati u prostranom vrtnom krovu na 6. katu s prekrasnim pogledom na grad. Noćni klub uz živu glazbu i komedije (kazalište) i prvi astor u Münchenu @ Cinema Lounge. Garaža (cca 38 EUR dnevno). Zračna luka udaljena je oko 35 km, a glavni željeznički kolodvor udaljen je oko 1 km.

Sobe

337 soba, uključujući 74 apartmana,opremljene su u različitim stilovima (Graf-Pilati, Cosmopolitan R&B,kolonijalna Laura Ashley i Axel Vervoordt stil) sa kadom, ogrtačem, sušilom zakosu, multimedijskim TV-om ravnog ekrana (500 programa), telefonom, WiFi,minibarom , Sef i klima uređaj.

Deluxe, cca 40 m2: luksuzan i prostran.

Junior Suite Deluxe, cca 45-55 m2: s dnevnim boravkom / sjedećom garniturom.

Suite Deluxe, cca 80-120 m2: sa odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom.

Kulinarika

Ateller (3 Michelinove zvjezdice i 18 bodova Gault Millau) i Garden (15 GaultMillau bodova) poslužuju profinjenu, sezonsku kuhinju. Palais Keller iz 1425. zasijao je u novom sjaju te nudi bavarske delicije i perece iz vlastite dvorišne pekare. Trader Vic's plijeni delicijama s koktela Dalekog Istoka i Južnog mora. Izvrsne kreacije iz spa kuhinje poslužuju se u Blue Spa Bar & Lounge. Prehrana: buffet doručak uključen

Hotel Bayerischer Hof