Munchen | Andaz München Schwabinger Tor

Kategorija :
Odredište :
Munchen
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Andaz München Schwabinger Tor


od 1.141 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Kućni ljubimci Kućni ljubimci
  • Fitness Fitness

Općenito

Trendi i šik, ovako dizajnerski stilski hotel predstavljen je u novoj i nekonvencionalnoj četvrti Schwabinger Tor u srcu bavarske prijestolnice. Pogledi s jedinstvene trake na krovu također su fantastični! Hotel kojim upravljaju Hyatt Hotels i pripada grupi Jost Hurler, prvi je hotel Andaz Collection u Njemačkoj - i četvrti u Europi nakon Londona, Amsterdama i Beča. Pojedinačno dizajnirani lifestyle hoteli kombiniraju hip stil i međunarodni ambijent s regionalnim štihom i nepretencioznom uslugom s 5 zvjezdica koja se temelji na sklonostima pretežno moderne i kozmopolitske klijentele. Uživajte u umjetnički osmišljenim javnim površinama, kao i u elegantnim sobama i prvoklasnoj kulinarskoj ponudi. Osim toga, najveći Spa u Münchenu sa 5 soba za tretmane i odvojenim muškim i ženskim saunama, fitnes centrom i cjelogodišnjim bazenom sa sunčanom terasom nalazi se na 6. katu hotela. Zračna luka München udaljena je oko 35 km, a glavni željeznički kolodvor oko 30 km.

Sobe

Ovdje su glavni fokus netaknuti prostori potkrovlja od 234 sobe i 43apartmana opušteno povlačenje sa stilom, domaćim materijalima i lokalnomzanatnošću. Kupatilo sa odvojenim tušem, sušilom za kosu i ogrtačem, velikimLCD TV-om i Bluetooth zvučnikom, telefonom, WiFi (besplatno), sefom, minibaromi klima uređajem.

King Room, cca 38-44 m²: Udobna dvokrevetna soba s pogledom na Schwabing i susjedstvo.

King Tower View, cca 38-44 m2: u tornju. S pogledom na grad.

King Deluxe, cca 50-70 m2: kombinirani dnevni boravak / spavaći dio, skadom.

Andaz Suite, cca 72-93 m2: Sa odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobomte zasebnom kadom.

Kulinarika

Restoran Lonely Broccoli plijeni tipičnim jelima bavarske kulinarske umjetnosti odabranim sastojcima lokalnih proizvođača. Dva kafića Bicicletta i Café M impresivni su i nude izvrsno uživanje u kavi, svježe cijeđenim sokovima i sendvičima. Vrhunac Andaza je krovni bar M'Uniquo na 12. i 13. katu u venecijanskom stilu s prozorima od poda do stropa i jedinstvenim pogledom na München i Alpe. Prehrana: Doručak uključen

Andaz München Schwabinger Tor