Monaco | Hotel Metropole Monte Carlo

Kategorija :
Odredište :
Monaco
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hotel Metropole Monte Carlo


na upit


Rezerviraj

  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

U 2004, Hotel Metropole Monte-Carlo je postao suvremen i ugledni hotel. Sa svojim novim identitetom, hotel je zadržao svoju dušu i održava određenu razinu luksuza s naglaskom na emocionalni karakter ali vrlo modernu atmosferu. Hotel je izvor divljenja za vaša osjetila, emocije i snove. Arhitektura i dekoracija su klasične i bezvremenske s dozom modernizma. Hotelov topli mediteranski duh što ga razlikuje od ostalih hotela – čini ga neovisnom kućom. Inovativne i personalizirane usluge su izvor iznenađenja i šarma za goste. To je moderan, elegantan hotel. To je mjesto pjenušavog života s životom u sinergiji s Kneževinom. Također je utočište, nudi opuštanje i intimnosti, gdje svaki gost ima dovoljno vremena da se sa zadovoljstvom odomori. Hotel Metropole Monte Carlo je priznata referentna točka kod međunarodnih luksuznih hotela, zbog svoje dinamičnosti, kreativnosti i inovativnog karaktera. On je dobio najvišu nagradu s naslovom «Best Hotel in the World 2010» od vodećih hotela u svijetu.

Sobe

-PRESTIGE SUITES: nalaze se na gornjem katu hotela. Veliki ulazni hodnik otvara se prema vašem odvojenom dnevnom boravku i terasi gdje ćete uživati na svojoj privatnoj ležaljci. Velike sobe sa in-suite kupaonicama i garderobom će savršeno odgovarati većini putnika.

-AZUR SUITE: Nalazi se u prizemlju hotela, Suite Azur nudi velike lučne prozore s prekrasnim pogledom na vrtove kasina i Monaco Grand Prix krug. Primarni izbor smještaja za Grand Prix ljubitelje pruža najbolji pogled na stazu desno od apartmana.

-CARRÉ D'OR SUITE: Simbol luksuza i šarma, Suite Carré d'Or u hotelu Metropole Monte Carlo nudi jedinstven doživljaj. Nalazi se na gornjem katu hotela sa izuzetnih 150 metara kvadratnih a sastavljen je od prostranog dnevnog boravka, velike spavaće sobe, walk-in garderobe i voluminoznog mramora i zlatne kupaonice. Nevjerojatna terasa od 110 metara kvadratnih se pruža bez premca sa pogledom na Casino de Monte-Carlo, svojim vrtovima i pogledom na Sredozemno more.

-SUPERIOR SUITE: S pogledom na grad Monte Carlo ili Avenue hotelskih čempresa, nadređeni apartmani imaju veliki, luksuzan i funkcionalan životni prostor s dnevnim boravkom i odvojenom spavaćom sobom, plus garderobu i kupaonicu u Carrare bijelom mramoru s tušem ili kadom.

-DE LUXE SUITE: Nalaze se na gornjim katovima, de luxe apartmani nude pogled na Monte Carlo. Oni nude luksuzan i funkcionalan životni prostor, sa spavaćom sobom, odvojenim dnevnim boravkom, uredom i garderobom. Kupaonica sa mramorom i mahagonijem ima jet-tuš, veliku kadu i dvostruke umivaonike.

-SUPERIOR JUNIOR SUITE: S pogledom na grad Monte-Carlo ili avenue sa postrojenim čempresima, Superior Junior Suite-i imaju prostrani dnevni boravak, spavaću sobu i kupaonicu od bijelog Carrare mramora.

-DE LUXE JUNIOR SUITE: De Luxe Junior Suite ima pogled na grad ili na avenue sa postrojenim čempresima. Uz velike spavaće sobe s izlazom na lijepi dnevni boravak, apartmani su prostrani. Kupaonica od mramora i mahagonija sadrži jet tuš, veliku kadu i dvostruke umivaonike.

-PRESTIGE JUNIOR SUITE: Jedinstveni apartman smješten na gornjem katu hotela s terasom s pogledom na grad, s pogledom na planine Monaco-a. Jacques Garcia je stvorio drukčiji, suvremeni dekor u nijansama zlata i čokolade, ukrašen umjetničkim predmetima. Prostrana bijela mramorna kupaonica sadrži umivaonik, kadu i umivaonike Philippe Starck-a, veliki tuš.

-SUPERIOR ROOM: S pogledom na grad Monte Carlo ili na avenue sa postrojenim čempresima, Superior sobe su svjetlo-punjene i intimne, savršen spoj udobnosti i ljepote. Kupaonice su u Carrara bijelom mramoru s tušem ili kadom.

-DE LUXE ROOM: Nalazi se u prizemlju ili na gornjim katovima, De Luxe Soba nudi izbor pogleda na grad Monte Carlo ili avenue sa postrojenim čempresima. Kupaonica sa mramorom i mahagonijem ima masažni jet tuš, veliku kadu i dvostruke umivaonike.

Kulinarika

U glavnom hotelskom restoranu, Joel Robuchon, u suradnji s glavnim kuharom Christophe Cussac, nudi mediteranski naglasak, sofisticiranu i pristupačnu kuhinju, u kojoj je naglasak na proizvode. Otvorena Teppanyaki-kuhinja stvara poseban odnos između kuhara i gostiju. Topli, pozivajući dekor nadopunjuje taj jedinstveni doživljaj koji stimulira sva osjetila. Yoshi, prvi Joël Robuchon japanski restoran na svijetu, nudi zdravu, modernu kuhinju u režiji japanskog kuhara Takeo Yamazaki, pod vodstvom Joël Robuchon-a i Christophe Cussac-a. Francuski arhitekt interijera Didier Gomez je stvorio topao i gladak dekor koji graciozno kombinira japanske utjecaje i eleganciju u Hotelu Metropole Monte-Carlo. Restoran-soba ima sushi bar i otvara se u japanski-nadahnut vrt, dizajniran od strane umjetnika Jacques Messin-a. Bar & Lobby: Dizajner unutrašnjosti, Jacques Garcia elegantno je rekonstruirao bar i lobby područja tako da imaju topao i živi prostor gdje se možete sjesti, čitati, kušati jelo ili susresti prijatelja. U sklopu glazbenog ambijenta bar je živ tijekom cijelog dana. Možete uživati u širokom izboru koktela, čajeva, kolača i izborniku hrane. Odyssey: Koncept sadrži grijani bazen s morskom vodom i treći restoran Joel Robuchon u sklopu hotela. Odličan prostor je pravo utočište mira, ekskluzivno za hotelske goste i članove "Odyssey-a". Al fresco restoran Odyssey predlaže svježa, gurmanska i sezonska jela za vrijeme ručka i slana i slatka osvježenja tijekom poslijepodneva.

Beauty and Wellness

Metropole ESPA: Svijetu blagostanja u Metropole Espa Monte-Carlo. U zaista luksuznom okruženju, svijet mekoće i sklada i uživanja u posebnom trenutku privatnosti i opuštanja. The Espa tretmani koji kombiniraju moderne tehnike i terapije predaka cijelog svijeta, su dizajnirani da daju svakom klijentu izuzetan, nezaboravan doživljaj. Espa-ino znanje, u kombinaciji sa znanstvenim napretkom u prirodnim proizvodima za njegu kože, nudi potpuno personalizirano iskustvo s izvanrednim rezultatima. Bazen: Spa iskustvo u Odyssey-u, novi prostor dizajnirao Karl Lagerfeld. Ekskluzivno za hotelske goste i članove 'Odyssey-a' iz Metropole Espa Monte-Carlo-a, Odyssey je pravo utočište mira koje sadrži "plažu" s ležaljkama za sunčanje, bujne vrtove kako bi se osigurala intimnost i sunčalište s pogledom na bazen.

Sport i slobodno vrijeme

Fitness studio: Smješten uz spa, fitness studio je potpuno opremljen sa TechnoGym® high-tech-weight trening i kardio-trening strojevima.

Hotel Metropole Monte Carlo