Kategorija :
Odredište :
Lucerne
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Palace Luzern


od 2.081 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Uz očaravajuće jezero Lucerne desno ispred vrata i vrhunsku uslugu Majestic Palace Luzern ima međunarodni ugled i garantira nezaboravne dane. Na obalama jezera Luzern, okružen idiličnim alpskim krajolikom i samo nekoliko minuta hoda od slikovitog starog grada Luzern-a. Šarm, u kombinaciji s modernom elegancijom, stilom i neusporedivim rasponom kulturnih događanja i kulinarstvom, nudi širok spektar mogućnosti. U Palace Spa-u se nude individualni tretmani u privatnim sobama za duboke relaksacije (tretmani uz nadoplatu). Osim toga, spa centar sadrži saune, parne kupelji, aroma-tuševe i teretanu. Parkiranje (uz naknadu). Udaljenost od zračne luke Zurich je 64 km.

Sobe

129 individualnih, luksuzno udobnih soba i apartmana, svi s pogledom na jezero Luzern. Opremljeni s kupaonicom, ogrtačima, sušilom za kosu, SAT TV-om, WiFi-em (besplatno), mini bar-om, sefom i klima uređajem.

-Double Room City View (32) oko 25 četvornih metara: s pogledom na grad.
-Double Room Lake View(30), oko 30 metara kvadratnih: Prostrana dvokrevetna soba s pogledom na jezero Luzern i Alpe.
-Junior Suite Lake View (23) 40-50 metara kvadratnih: Kombinirani dnevni i spavaći dio s dodatnim prostorom za sjedenje i pogledom na jezero Luzern i Alpe.
-Corner Suite Lake View (4) oko 52 kvadratnih metara: Odvojeni dnevni i spavaći dio s pogledom na jezero Luzern i Alpe.

Prehrana

Buffet doručak uključen.

Kulinarika

Marlin, jedini restoran za ljubitelje ribe na samoj obali jezera Luzern. Nudi egzotične morske plodove kao i klasične i nove interpretacije međunarodnih plodova mora i varijecije. Uživajte u dobrom vremenu i jedinstvenom pogledu na jezero i Alpe sa terase restorana. Opustite se u večernjim satima u klasičnom engleskom okruženju u Palace BAR & Living Room-u.

Palace Luzern