Leipzig | Steigenberger Grandhotel Handelshof Leipzig

Kategorija :
Odredište :
Leipzig
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Steigenberger Grandhotel Handelshof Leipzig


od 702 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Kućni ljubimci Kućni ljubimci
  • Fitness Fitness

Općenito

Grand hotel s povijesnom fasadom smješten je u živahnoj gradskoj jezgri, na Naschmarktu i Rathausplatzu. Moderan ugođaj, moderan dizajn i osobna usluga karakteriziraju prvoklasnu kuću. Elegantni Steigenberger Grandhotel Handelshof izgrađen je u modernom stilu iza povijesne fasade trgovačkog dvorišta bivšeg grada. Izgrađena 1908. i 1909., zgrada je do 1991. godine služila kao sajamska palača, a od 1998. do 2004. bila je muzej likovnih umjetnosti. Sadrži restoran i bar. Spa World Premium sa saunom, parnom kupelji, fitnes prostorom, grijanim ležaljkama i ledenim tušem. Kozmetički i masažni tretmani (uz nadoplatu). Parkiranje s poslugom (cca. 25 EUR dnevno). Željeznički kolodvor udaljen je oko 600 m, a zračna luka oko 18 km.

Sobe

Svaka od 162 sobe, kao i 15 juniorapartmana, uključujući predsjednički apartman u mezonetnom stilu, održavaju seu toplim bojama i jedinstvene su zbog jedinstvenog tlocrta. Kupaonica s kadomili tušem, ogrtač, sušilo za kosu, IP-TV, telefon, WiFi, mini bar, oprema zapravljenje kave i čaja, sef i klima uređaj.

Superior, cca 26-36 m2: Udobno s bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta.

Deluxe, cca 37-44 m2: Velikodušna, neke skaučem i dvostrukom ispraznošću u kupaonici.

Junior Suite, cca 42-46 m2: kombinirani dnevni boravak i spavaća soba s bračnim krevetom.

Suite, cca 51-64 m2: odvojeni dnevni boravak i spavaća soba s bračnim ili dva odvojena kreveta.

Kulinarika

Grand atrij s barom kao mjesto susreta impresivno je srce grandioznog hotela. Odavde je samo nekoliko koraka do Brasserie Le Grand s izvrsnim regionalnim i internacionalnim jelima. Okruženi velikim prozorima, možete uživati u ekskluzivnim vinima iz cijelog svijeta. Prehrana: buffet doručak uključen.

Steigenberger Grandhotel Handelshof Leipzig