Kopenhagen | Hotel d'Angleterre

Kategorija :
Odredište :
Kopenhagen
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hotel d'Angleterre


na upit


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Hotel d'Angleterre je osnovan 1755. godine, a sada je legendarna institucija u Kopenhagenu poznata po eleganciji, luksuzu i stilu. Nakon opsežnog renoviranja, d'Angleterre je ponovno otvoren 1. svibnja 2013. godine kao revitalizirani grand palace balansirajući nasljeđe i stil s intuitivnom i prilagođenom uslugom koja nadopunjuje želje današnjih rafiniranih putnika. Novi hotel d'Angleterre Inspiriran tradicijom i sa svjetlom elegantno izgleda rekonstruiran kao novi i jedinstven doživljaj u Kopenhagenu. Svaki kvadratni metar je obnovljen u klasičnom stilu s modernim detaljima koji predstavljaju povijest hotela kao jedan od prvih svjetskih luksuznih hotela. Prostrane i elegantne sobe i apartmani su individualno uređeni za stvaranje najviše ugodnog okoliša. Čak i prije dolaska, vratar je na usluzi i spreman pomoći oko bilo kakvog upita ili osobnih potrebi koje imate. Vožnja helikopterom, ulaznice za najtraženije predstave ili za stol u jednom od vrhunskih restorana Kopenhagena - nema zadatka koji je previše velik ili mali. Vratar će pomoći kako bi vaš boravak bio stres-free i nezaboravan što je više moguće. Vratar pruža potpuno personaliziranu uslugu koja je zaštitni znak Hotel d'Angleterre. Ostalim uslugama, nude se usluga parkiranja, prijevoz limuzinom, poliranje cipela, pranje i kemijska čistionica, osobni shopper i posebni d'Angleterre bicikli s kojima možete istražiti prekrasan Kopenhagen iz cijele drugačije perspektive. 24/7 usluga u sobi nudi sve, od doručka do gurmanske večere ili svjetlija jela. Posluga u sobu je naravno sposobna prilagoditi se dijeti ili alergijama gosta. Hotel nudi besplatni WiFi za sve goste, kao i priključak na internet u svim sobama i mogućnost priređivanja banketa.

Položaj

D'Angleterre nalazi se na Kongens Nytorv u srcu Kopenhagena. Sa susjedima, kao što su Royal Theatre, Nyhavn Kanal i pješačke shopping ulice Strogeta, d'Angleterre je okružen najboljim shoppingom, dizajnom, restoranima i kulturnim iskustvima koja Kopenhagen ima za ponuditi.

Sobe

Svaka od 92 prostranih soba i apartmana u hotelu d'Angleterre je potpuno obnovljena u 2013. i individualno uređena s elegantnim interijerima i pomno biranim radovima koji vraćanja hotelu slavu kao najbolje mjesto za boravak u Kopenhagen-u. Moderni detalji nadopunjuju tradicionalni i elegantan dizajn, pružajući dobrodošlicu okruženju za poslovnog i razonodnog putnika. Sve sobe uključuju velike moderne kupaonice, individualnu state-of-the-art klimatizacijsku kontrolu i najnovijih sustav za zabavu, a kombiniraju najbolje moderne tehnologije s luksuzom i elegancijom što bi se očekivalo od Grand Palace Hotel-a kao što je d 'Angleterre. Mnogi od apartmana imaju balkone s pogledom na lijepi trg Kongens Nytorv, mirnu sporednu ulicu Hovedvagtsgade ili ugodno dvorište hotela. Među brojnim elegantnim apartmana, nekoliko luksuznih d'Angleterre Suite-a odaju počast nekim od najpoznatijih danskih autora i umjetnika, uključujući i Hans Christian Andersen-a, Karen Blixen i Thorvaldsen.

-Royal Suite, ima dnevni prostor od 250 kvadratnih metara (2,690 kvadratnih stopa), nudi raskošne tkanine i namještaj u sofisticiranom i klasičnom stilu sa suvremenim dodatcima. Pogledom na jedan od gradskih najviših klasičnih trgova; Kongens Nytorv, Royal Suite uzima dah pogledom na Royal Danish Theatre i Nyhavn. Na prvom katu, DUX King Bed, veličina: 150 metara kvadratnih – 250 metara kvadratnih - 400 metara kvadratnih. Sadrži: Cvijeće, prijevoz limuzinom do zračne luke uključen, šampanjac na dolasku, sadržaji dobrodošlice, mini bar s Nespresso aparatom, sef sa punjačem, kućni ogrtač, papuče, sušilo za kosu (2200 W), velika kupaona u mramoru, tuš wc, Kada s TV-om, odvojeni tuš, WC za goste, Amazing Space Spa sadržaji za kupaonicu, besplatan bežični internet (žičani internet priključak), Individualni u sobi klima uređaj, media hub za jednostavno povezivanje sa vašom glazbom, video i igre, 42 "B & O LED TV s međunarodnim kanalima i besplatnim filmovima, telefon / govorna pošta.

-D'ANGLETERRE SUITE: Približno 95 metara kvadratnih (1022 ft2). D'Angleterre Suite, čija je pojedinačna unutrašnjost inspirirana povijesnim danskim autorima i izvođačima kao što su Karen Blixen, H. C. Andersen i Thorvaldsen, ima veliki odvojeni dnevni boravak s kaučima i radnim stolom. DUX King Bed, pogled na Kongens Nytorv eller Hovedvagtsgade/Ny Østergade. Cvijeće, šampanjac po dolasku, sušilo za kosu, mini bar s Nespresso aparatom, sef s punjačem, ogrtač i papuče, sušilo za kosu (2200 W). Velika kupaona u mramoru, tuš wc, kada s TV-om, odvojeni tuš, Amazing Space Spa sadržaji za kupaonicu, besplatan bežični internet (žičani internet priključak), individualni u sobi klima uređaj, Media hub za jednostavno povezivanje vaše glazbe, video i igre. 42 "B & O LED TV s međunarodnim kanalima i besplatnim filmovima, Telefon / govorna pošta.

-DELUXE ONE-BEDROOM SUITE: Približno 65 metara kvadratnih (699 ft2).Prostrani i udobno uređeni suite nudi dom daleko od doma za obje poslovne i razonodne putnike s odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom. DUX King Bed, Mini bar s Nespresso aparatom, sef s punjačem, ogrtač i papuče, sušilo za kosu (2200 W). Velika kupaonica u mramoru, Douche wc, kada s TV odvojenim tušem, Amazing Space Spa proizvodi za kupaonicu. Besplatan bežični internet (žičani internet priključak), Individualni u sobi klima uređaj sistem, Media središte za jednostavno povezivanje sa vašom glazbom, video i igre. 42 "B & O LED TV s međunarodnim kanalima i besplatnim filmovima, telefon / govorna pošta.

-SUPERIOR ONE-BEDROOM SUITE: Oko 50 metara kvadratnih (538 ft2). Superior Jednosobni apartman nudi 50metara kvadratnih iznimne udobnosti i tišine s odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom. DUX King Bed, Mini bar s Nespresso aparatom, sef s punjačem, ogrtač i papuče, sušilo za kosu (2200 W), Velika kupaonica u mramoru, Douche WC, Kada, odvojeni tuš , Amazing Space Spa proizvodi za kupaonicu. Besplatan bežični internet (žičani internet priključak), Individualni u sobi klima uređaj system, Media središte za jednostavno povezivanje sa vašom glazbom, video i igre. 42 "B & O LED TV s međunarodnim kanalima i besplatnim filmovima, telefon / govorna pošta.

-DELUXE JUNIOR SUITE: Približno 45 metara kvadratnih (484 ft2). Moderan Deluxe Junior suite kombinira suvremeni luksuz s tradicionalnom udobnosti, sadrži prostrani prostor za sjedenje i radni stol. DUX King Bed, Mini bar s Nespresso aparatom, sef s punjačem, ogrtač i papuče, sušilo za kosu (2200 W). Velika kupaonica u mramoru, Douche tuš WC, kada, u većini soba odvojeni tuš, Amazing Space Spa, toaletne potrepštine. Besplatan bežični internet (žičani internet priključak), Individualni u sobi klima uređaj system, Media središte za jednostavno povezivanje sa vašom glazbom, video i igre. 42 "B & O LED TV s međunarodnim kanalima i besplatnim filmovima, Telefon / govorna pošta.

-SUPERIOR JUNIOR SUITE: Približno 40 metara kvadratnih (430,5 ft2). Elegantan Superior Junior Suite kombinira suvremeni luksuz s tradicionalnom udobnosti, sadrži prostrani prostor za sjedenje i radni stol. DUX King Bed, Mini bar s Nespresso aparatom, sef s punjačem, kućni ogrtač i papuče, sušilo za kosu (2200 W). Velika kupaonica u mramoru, tuš wc, kada s u većini soba sa odvojenim tušem, Amazing Space Spa proizvodi za kupaonicu. Besplatan bežični internet (žičani internet priključak), individualni u sobi klima uređaj, Media hub za jednostavno povezivanje sa vašom glazbom, video i igre. 42 "B & O LED TV s međunarodnim kanalima i besplatnim filmovima, telefon / govorna pošta.

-DELUXE GUESTROOM: Približno 35 metara kvadratnih (377 ft2). Lijepo uređen i luksuzni krevet, Deluxe Soba je dizajnirana za odmor za svakog gosta. DUX King Bed, Mini bar s Nespresso aparatom, sef s punjačem, kućni ogrtač i papuče, sušilo za kosu (2200 W). Velika kupaonica u mramoru, Douche wc, odvojeni tuš, Amazing Space Spa proizvodi za kupaonicu. Besplatan bežični internet (žičani internet priključak), Individualni u sobi klima uređaj sistem, Media središte za jednostavno povezivanje sa vašom glazbom, video i igre. 42 "B & O LED TV s međunarodnim kanalima i besplatnim filmovima, Telefon / govorna pošta.

-SUPERIOR GUESTROOM: Približno 25 metara kvadratnih (269 ft2), šarmantna Superior soba je jedinstveno namještena sa francuskim krevetom i radnim stolom, kako bi se osigurao luksuzan boravak. DUX King Bed, Mini bar s Nespresso aparatom, sef s punjačem, ogrtač i papuče, sušilo za kosu (2200 W). Velika kupaonica u mramoru, Douche wc, odvojeni tuš, Amazing Space Spa proizvodi za kupaonicu. Besplatan bežični internet (žičani internet priključak), individualan u sobi klima uređaj, Media hub za jednostavno povezivanje sa vašom glazbom, video i igre. 42 "B & O LED TV s međunarodnim kanalima i besplatnim filmovima, Telefon / govorna pošta.

Kulinarika

U d'Angleterre, poznati restoran, Marchal, jedan od najboljih restorana u Kopenhagenu, zamišljen je kao neosporno odredište za jelo i piće u ovom kulinarskom kapitalu. Otvoren u 2013, Marchal je proveden na ostavštini d'Angleterre-a u kulinarskom iskustvu i osvojio je tri uzastopne Michelinove zvjezdice. Bilo da ste u potrazi za raskošnim buffet doručkom, izvanrednim ručkom ili luksuznim iskustvima, restorani i barovi u d'Angleterre-u imaju sve. Bogati materijali poput mekog tepiha, kamena, drva, laka i velura utvrđenim luksuzom i elegancijom, a opet opuštenim interijerom liječe oči u restoranu za doručak, u sobi za vino, finoj blagovaoni koja služi ručak i večeru i aperitiv baru, dok je na usluzi ugostiteljstvo za različite potrebe poslovnog čovjeka, putnika, ljubitelja mode. Marchal je restoran s Michelinovom zvjezdicom, a kuhinja je pod vodstvom danskog kuhara Andreas Bagh. Kreativnost, kvaliteta i estetika su bitni elementi u njegovoj ambicioznoj kuhinji i u kombinaciji s njegovim tumačenjem međunarodne kuhinje s klasičnim nijansama, on stvara izvanredne okuse, iskustva nevezano da li se slavi posebna prigoda ili samo sam život. D'Angleterre također nudi suvremeni Champagne bar, Balthazar, koji poslužuje više od 160 različitih Champagne sorti šampanjca, koktela i klasične koktele. Ekskluzivni Champagne Bar se nalazi na uglu d'Angleterre i gleda na ulice unutarnjeg Kopenhagena, što daje mjestu posebnu vibru. Uz raskošne trake izbornika, možete pokrenuti večer s luksuznom sa laganim jelom. Iako Balthazar je dio d'Angleterre, sačuvao je ogromnu popularnost među lokalnom elitom.

Beauty and Wellness

Ostavite zauzet dan u tjednu iza i spustite se u mirno spa područje u d'Angleterre-u. Sa samo unutarnjim bazenom Amazing Space je jedan od najmodernijih termalnih područja u Kopenhagenu, a ističe se kao vodeći kroz tretmane. Amazing Space d'Angleterre je kompletno renoviran 2013. godine, te je dizajniran za pružanje mirno okruženje za um, tijelo i dušu kao top spa u Kopenhagenu. Niz tretmana i proizvoda koji su inspirirani azijskim spa tradicijama i dodatnim crticama nordijske magije. Rezultat je nordijska oaza luksuza i ljepote - prilika za vrhunski odmor, wellness i revitalizaciju. Vješti terapeuti su stručnjaci u krojenju savršenih programa liječenja ovisno o osobnim potrebama, ciljevima i željama, sve se temelji na Amazing Space holistički svemir prirodnih i organskih proizvoda, zajedno s uljepšavanjem i spa tretmanima za tijelo i dušu.

Sport i slobodno vrijeme

Spa također nudi salon za opuštanje i revitalizaciju i potpuno opremljen fitness studio. Prostor bazena se sastoji od 10x12 metara i 1,2 metara dubokog grijanog zatvorenog bazena, saune i parne sobe.

Hotel d'Angleterre