Istanbul | Swissôtel The Bosphorus

Kategorija :
Odredište :
Istanbul
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Swissôtel The Bosphorus


od 1.783 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Ostavite stres blistave metropole između dva kontinenta iza sebe i pridružite se u uživanju mnogih mogućnosti koje nudi prvoklasni hotel s resort sa karakterom i pogledom iz sna. Nedavno obnovljen hotel smješten je na brežuljku na europskoj strani, okružen prekrasnim parkom pored Dolmabahce Palace-a, posljednja rezidencija otomanskih sultana. Hotel nudi prekrasan panoramski pogled na Bospor, azijske obale i stari grad. Nalazi se samo pet minuta hoda od poznate trgovačke četvrti Nisantasi. Osim velikog izbora trgovina naći ćete i brojne restorane, barove i kafiće. Sadržaji uključuju 4.000 četvornih metara Pürovel Spa & wellness centra s teretanom, tursku kupelj, spa, jacuzzi, saune, ledene špilje, unutarnji bazen i bazen (tretmani i masaže za naknadu). Nekoliko teniskih terena, nekoliko restorana, bar i lobby lounge zaokružuju ponudu. Zračna luka Atatürk udaljena je oko 20 km.

Sobe

Svaki od 566 prostranih soba, apartmana i stanova su uređeni u toplim bojama. Elegantna dekoracija i pogled na Bospor stvaraju opuštenu atmosferu. S mramornom kupaonicom, odvojenim tušem, sušilom za kosu, ogrtačima, telefonom, WiFi-em (uz nadoplatu), TV-om ravnog ekrana, sefom, mini barom, klima-uređajem.

-Swiss Advantage Garden Room (160) cca 38 metara kvadratnih: Uređena u europskom stilu, s pogledom na park.
-Swiss Advantage Bosphorus Room (140) cca 38 kvadratnih metara: s djelomičnim ili potpunim pogledom na Bospor.

Prehrana

Buffet doručak uključen.

Kulinarika

Hotel nudi izbor delicija s Mediterana, francuske, švicarske i međunarodne kuhinje. Lobby Lounge i Bar Les Ambassadeurs nalaze se na 9. katu i pružaju idealno okruženje za opuštanje s prekrasnim pogledom na grad. Gaja Restoran s terasom i spektakularnim pogledom na Bospor nudi kontinentalne kuhinje.

Swissôtel The Bosphorus