Istanbul | Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus

Kategorija :
Odredište :
Istanbul
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus


od 2.828 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Luksuzni hotel Four Seasons Hotels & Resorts. Na izvrsnom mjestu neposredno na Bosforu, u restauriranoj otomanskoj palači s modernim dodacima, pruža maksimalnu udobnost poznavateljima. Tamo gdje se Europa i Azija susreću na Bosforu, nalazi se jedan od najljepših i najimpresivnijih gradskih hotela: hotel Four Seasons Istanbul na Bosforu. Fokus je na osmanskoj palači koja nakon opsežne obnove blista u novom sjaju i oblikuje atraktivan ansambl sa svojim prekrasnim vrtovima, prostranom terasom i dva susjedna, moderna, nova hotelska krila na 4 kata. Veliki spa centar sa saunom, parnom kupelji, hamamom, masažama i tretmanima (uz nadoplatu). Fitnes centar i zatvoreni bazen jednako su dio prvoklasnih sadržaja kao i bazen (grijani) i whirpool s pogledom na Bosfor. Položaj na rivi na europskoj strani grada pruža spektakularan pogled. 2018. godine hotel je otvorio „Zimski grad“ s klizalištem na vanjskoj terasi (privatne lekcije profesionalnih instruktora klizanja na ledu uz naknadu). Ovdje se poslužuje i street food. Sadržaji hotela Four Seasons Hotel Istanbul u Sultanahmetu također se mogu koristiti. Preporučljivo je kombinirati oba hotela međusobno kako biste uživali u jedinstvenom okusu oba hotela i njihovoj posebnoj lokaciji. Zračna luka udaljena je oko 40 km.

Sobe

170 soba i apartmana s luksuznimnamještajem. Interijer očarava kombinacijom tradicionalnog osmanskog dizajna imodernog namještaja od mahagonija. Sa mramornom kupaonicom, odvojenim tušem,ogrtačem, sušilom za kosu, sjedećim prostorom, TV-om, telefonom, DVD playerom,WiFi, minibarom, sefom, klima uređajem.

Superior, cca 45 m2: Udobno u modernimbočnim krilima s velikim krevetom i pogledom na ulicu ili susjednu zgradu.

Courtyard, cca 45 m2: Pogled na dvorišnivrt.

Deluxe, cca 45 m²: Pogled sa Bosfora sabočne strane.

Kulinarika

Aqua je glavni hotelski restoran sa slikovitom terasom i pogledom na Bosfor. Za ručak i večeru ovdje se poslužuju plodovi mora, sa svježim lokalnim sastojcima, kao i veliki izbor finih vina. Glavni restoran Aqua nudi izvrsne obroke s turskim i mediteranskim specijalitetima na najvišoj razini. YALI Lounge i YALI Mezze & Wine Bar s terasom ugodno je mjesto za sastanke, uključujući živu klavirsku glazbu. Ljetni restoran Ocakbaşı nalazi se na očaravajućem mjestu na terasi s prekrasnim pogledom na Bosfor i nudi odabrane ćevape i ukusne mezze. Prehrana: Uključen američki buffet doručak.

Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus